No items found.

Klantenservice

Het is natuurlijk belangrijk dat je na je aankoop bij Welvaere zorgeloos geniet van je eigen hottub, buitensauna, spa of iets anders. Als er mankementen zijn zorgen wij er dan ook voor dat deze zo snel mogelijk worden verholpen. We hebben namelijk een eigen service-afdeling die je daar graag bij helpt. 

Daarnaast hebben wij ook een handige helpdesk of kennisbank waar je heel veel informatie vindt. Ook voor problemen, vaak zijn het namelijk kleine dingen die je zelf heel gemakkelijker oplost. En het voordeel daar van is, is dat je nog sneller weer kunt genieten. 

Direct naar de kennisbank

Waar kunnen wij bij helpen?

De overeenkomst die wij gemaakt hebben over het betreffende product en de te leveren middelen kun je  duidelijk terug vinden op de factuur of offerte die je bij ons in de showroom mee krijgt, deze versturen wij ook altijd via de mail. Na het tekenen van de factuur ga je akkoord met de factuur en de algemene voorwaarden.

Is er een probleem omtrent de aankoop bij Welvaere? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij lossen dit probleem graag met je op. Ons streven is dat iedereen tevreden is met zijn aankoop bij Welvaere.

Wij staan voor je klaar

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Uitgebreide kennisbank met antwoord op al je vragen
Wij streven om binnen 24 uur te antwoorden op werkdagen

Service melden

Een probleem melden kan gemakkelijk via onze helpdesk. Wij vragen je om een formulier in te vullen zodat wij je zo goed en snel mogelijk kunnen helpen. Dit zijn de stappen:
1. Vermeld duidelijk jouw eigen gegevens met het factuurnummer;
2. Beschrijf de klacht zo uitgebreid mogelijk;
3. Stuur altijd meerdere foto’s of filmpjes mee. Wij krijgen dan namelijk een zo duidelijk mogelijk beeld van het betreffende probleem.

Direct naar het service formulier

Garantie voorwaarden

Welvaere geeft garantie op alle producten die bij ons gekocht worden. Standaard geven wij drie jaar garantie op de producten. Als eerste geldt altijd de standaard fabrieksgarantie en wij verlengen deze tot drie jaar. Deze garantie geldt alleen voor particulier gebruik van onze producten. Voor zakelijk gebruik gelden andere voorwaarden.

Voor alle garantie voorwaarden verwijzen wij jou graag door naar onze garantie voorwaarden

Direct naar de garantie voorwaarden

Algemene voorwaarden

In onze algemene voorwaarden kun overzichtelijk zien welke afspraken er allemaal gelden bij het afnemen van een Welvaere product. Via de onderstaande knop kun je dit lezen.

Direct naar de algemene voorwaarden