No items found.

Hottub mogelijkheden

Iedere Ducktub hottub wordt bij Welvaere met de hand gemaakt. Elke plank wordt apart geselecteerd, ieder element handmatig gemonteerd en iedere schroef wordt er eigenhandig ingeschroefd. Het voordeel hiervan is dat wij een hottub kunnen maken die voor 100% bij jouw wensen past. Bij Welvaere heb je het helemaal zelf in de hand.

Hottubs bekijken

1 ding is zeker. Je gaat sowieso ontspannen!

Onze Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Daarom een hottub van Welvaere

  • Jouw eigen hottub stel je helemaal zelf samen
  • Je kunt ontspannen op de beste manier die er bestaat
  • Om op te warmen in de winter en af te koelen in de zomer
  • Je koopt bij de producent en niet bij een wederverkoper
  • Voor een extra gezellige avond met je partner, gezin of vrienden

Verwarmen

De eerste mogelijkheid voor jouw hottub begint al bij het verwarmen. Ga je voor traditioneel verwarmen met een houtgestookte kachel, elektrisch verwarmen of een combinatie van beide? Bij Welvaere heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende manieren van verwarmen, precies die manier die past bij jouw wensen.

Luxe opties toevoegen

Jouw hottub maken we volledig naar jouw wens. Dat houdt in dat je zelf kunt kiezen om er een traditionele of een luxe variant van te maken of voor de middenweg te kiezen. Kies je voor een hottub met bubbels, massagesysteem of onderwaterverlichting bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Overige accessoires

Ook bij Welvaere ben je op de juiste plek voor de beste hottub accessoires. Al deze accessoires of opties maken jouw wellnessplek thuis helemaal af. Kies voor accessoires ingebouwd in de kuip of matchende houten hottub accessoires. Accessoires voor het onderhoud van het water of het hout en producten die het ontspannen nog net iets aangenamer maken zoals een fijn geurtje voor in het water.

Dit zijn onze luxe hottubs!

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Benieuwd hoe wij onze producten maken?

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten, producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen, allemaal op Nederlandse bodem.

Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk in eigen hand te hebben. Op deze manier zorgen wij voor producten van hoogstaande kwaliteit. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de Tønsauna’s. Sinds 2021 zijn we ook mede-eigenaar van een glasvezelbedrijf dat hottubs maakt in Estland.

Een kijkje nemen in de werkplaats?

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Iets anders mag ook, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles van onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je natuurlijk precies weten waar je aan toe bent.

Kom naar ons Experience Center

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat is een hottub?

Wat zit er bij de vanafprijs?