No items found.

Zelfbouw buitensauna

De buitensauna bouwpakketten zijn geheel voorbereid. Op deze manier kun je gemakkelijk een buitensauna zelf bouwen. Je ontvangt een zogeheten prefab bouwpakket van de sauna. Alle materialen en onderdelen zijn geheel op maat gemaakt. Doordat het pakket gereed voor gebruik is, is de sauna zeer gemakkelijk te installeren. Met de duidelijke handleiding zet je de sauna in 1 á 2 dagen in elkaar.

Zelfbouw sauna's bekijken

Bouw je eigen buitensauna

Bij Welvaere heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een zelfbouw saunapakket. Al onze barrelsauna’s worden standaard zo geleverd. Je eigen Tønsauna opbouwen is een klusje is waar je wel even mee bezig bent. Een beetje handig zijn is hiervoor wel nodig.

Je kunt er ook altijd voor kiezen om de sauna door onze timmermannen op te laten bouwen. Dit is aan te raden als je stiekem twee linkerhanden hebt. Welvaere heeft meerdere ‘saunateams’ die iedere dag door Nederland rijden om mensen blij te maken met een sauna in de tuin. Het voordeel hiervan is dat jij alleen zorgt voor een goede ondergrond, de ruimte en een lekker bakje koffie. In de avond kun je al ontspannen!

Voordelen zelf bouwen

  • Prachtige projecten voor de mensen met twee rechterhanden
  • Geld besparen op opbouwkosten
  • Gemakkelijk pakket geleverd bij jou op de stoep

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Upgrade jouw zelfbouw sauna pakket

De Tønsauna’s worden geheel op maat gezaagd, samengesteld en voorbereid in onze eigen fabriek. Het voordeel hiervan is dat jij jouw eigen sauna samen kan stellen met de leukste sauna accessoires. Je kunt hierbij denken aan verlichting binnenin de sauna of een geheel glazen achterruit.

Door ons gebouwd of zelf aan de slag

Niet voor niets kiest 95% van onze klanten voor deze optie; opbouw in de eigen tuin. ‘s Morgens komt een team van saunabouwers naar jouw tuin om de sauna op te bouwen op de gewenste plek.

Uniek in Nederland en België is dat wij de sauna geheel in jouw tuin opbouwen, als je kiest voor die optie. Wij hebben verschillende teams die de sauna in Nederland en België komen opbouwen. Perfect, want op deze manier nemen wij veel werk uit handen.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken en de sauna eigenhandig op te bouwen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je handig en technisch aangelegd bent.


Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Thee mag ook, of cola, of water, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles over onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is geen probleem. Dat is fijn, want wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Je wilt er namelijk nog jaren, decennia, plezier van hebben. 

Kom naar ons Experience Center

Volledig eigen sauna productie

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten en daardoor kennen wij ze door en door. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de Tønsauna’s.

Gemiddeld worden er in onze Tønsauna fabriek zo’n 5 tot 7 sauna’s per week gemaakt en worden er 5 in de tuin gebouwd. Dat is namelijk hoe wij het meestal doen; de sauna komt als pakket uit de productie rollen en dan bouwt een team van saunabouwers deze in de tuin op.

Lees meer over onze productie

Sauna kopen bij Welvaere

Als je een buiten sauna kopen wil, is het een goed idee om langs te komen in ons Experience Center. Daar kun je jouw favoriete model Tønsauna in het echt bekijken, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een sauna kopen en maken we aan de hand van jouw wensen een offerte.

Is de offerte akkoord en wil je de sauna kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en daarna kan je gaan ontspannen in eigen tuin!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Hoe zit het met opbouw of zelfbouw?

Wat is het verschil tussen de standaard en comfort inrichting van de sauna?

Welke zekerheid heb ik als ik bij Welvaere een sauna koop?

Hoe is de garantie geregeld?

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram