No items found.

Eigen hottub en sauna productie

Uniek in Nederland is dat wij onze eigen productie hebben. Niet alleen voor de Ducktubs, maar ook voor de Tønsauna’s en houten accessoires. De hottubkuipen? Die komen uit onze eigen fabriek in Estland. Op deze manier zorgen we voor producten van wereldklasse en de hoogste kwaliteit.

Een kijkje achter de schermen?

Productie in eigen beheer

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten en daardoor kennen wij ze door en door. Producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen. En die producten, maken we allemaal op Nederlandse bodem. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de Tønsauna’s.

Maar, daar blijft het niet bij. Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk in eigen hand te hebben en zo min mogelijk met externe leveranciers te werken. Op deze manier zorgen wij voor producten met hoogstaande kwaliteit. We zijn namelijk sinds 2021 ook mede-eigenaar van een glasvezelbedrijf dat hottubs maakt in Estland.

Voordelen fabricage in Nederland

  • Producten van zeer hoge kwaliteit, we werken alleen maar samen met marktleiders
  • We kennen onze producten door en door
  • De mogelijkheid om alles samen te stellen

Ducktub productie

Uniek in Nederland is dat wij onze eigen hottub productie hebben opgezet. Gemiddeld rollen uit deze productie zo’n 30 hottubs per week (in het hoogseizoen) voor klanten uit onder andere Nederland, Duitsland en België. Iedere hottub wordt op bestelling van de klant gemaakt en rolt met de offerte langs de verschillende stations in de productiehal.

Productie van onze eigen Tønsauna’s

In Putten, een klein plaatsje tussen de landerijen, worden onze Tønsauna’s gemaakt. Bij Welvaere koop je dus ook een buitensauna die gemaakt is in Nederland. Gemiddeld worden er in onze Tønsauna fabriek zo’n 10 sauna’s per week gemaakt en worden er 5 in de tuin gebouwd. Dat is namelijk hoe wij het meestal doen; de sauna komt als pakket uit de productie rollen en dan bouwt een team van saunabouwers deze in de tuin op.

Productie eigen houten accessoires

Veel van onze eigen houten accessoires komen ook uit onze eigen productie. Zo hebben we in Nijkerk op zaterdag een productielijn waar oa. de bodems, trappetjes, tafels en filterkisten worden gemaakt. In Putten hebben we een productielijn waar de grotere accessoires zoals de houtopslag en de buitendouches worden gemaakt.

Productie hottubkuipen

Sinds het begin van 2021 zijn wij mede-eigenaar van een glasvezelbedrijf in Estland dat hottubkuipen maakt. Al onze hottub kuipen worden gemaakt in de glasvezelfabriek van Lingalaid. Winnaar van een aantal awards in Estland zoals twee maal de Gazelle Enterprise titel omdat het bedrijf in de top 100 van snelstgroeiende bedrijven in Estland zit.

Doordat de productie van deze kuipen, gemaakt van 7 lagen glasvezel versterkt kunststof met hoogwaardige coatings, in eigen beheer is hebben wij meer controle over de kwaliteit van de hottub kuipen. Wanneer de hottub kuipen in de fabriek van Lingalaid laag-voor-laag worden geproduceerd en hier klaar zijn, worden ze naar Welvaere in Nederland gebracht zodat wij er hottubs van kunnen maken.

In 2023 wordt Lingalaid voor de volle 100% Welvaere. Dat betekend dat we ook een Welvaere in Estland krijgen!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.