No items found.

Zo kun je bij ons betalen

Op het moment dat je bij ons een Tønsauna of Ducktub, houtgestookte BBQ of andere producten koopt om te genieten van Quality Time Outdoors dan moet er natuurlijk betaald worden. Op deze pagina vertellen we je meer over de betaalmethodes die wij aanbieden.

Veilig betalen

Bij Welvaere staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook bij het doen van betalingen. Omdat het altijd om grote betalingen gaat snappen wij dat dit erg belangrijk is. Daarom hebben wij diverse betaalmethodes die allemaal veilig zijn.

Wanneer je bij ons een aankoop doet geldt bij de Ducktubs in principe* dat we het bedrag na aankoop 100% factureren. Na ondertekening van de offerte ontvang je hiervoor de factuur. Het is mogelijk om hiervan af te wijken met 50/50 facturering. Hiervoor worden extra administratiekosten in rekening gebracht.

Bij aankoop van een Tønsauna is het zo dat we dit 50/50 aan je factureren. We verwachten na akkoord een aanbetaling van 50% en voor de levering moet de overige 50% worden voldaan.

Het betalen hiervan kan in de showroom via de pin, iDeal, SEPA bankoverschrijving, Bancontact en PayPal.

Je kan er bij aankoop van een Tønsauna ook voor kiezen om het volledige bedrag in 1 keer te betalen. Dat teken je voor de zogeheten voor-wat-hoort-wat deal. Dat houdt in dat op het moment dat jij alles in 1x betaalt je van ons hiervoor een leuke korting voor terug ontvangt. De grootte van dat kortingsbedrag hangt af van het totaalbedrag.

*wanneer je voor betalen met Spraypay kiest, dan betaal je alles in termijnen en loopt dit via Spraypay.

Verschillende manieren om bij ons te betalen

  • Veilig online betalen met iDeal of PayPal
  • Overschrijven via de bank of pinnen in de showroom
  • Gespreid betalen met Spraypay

Betalen in onze showroom

De állermakkelijkste manier om jouw aangekochte product te betalen is natuurlijk meteen in onze showroom. Als je jouw handtekening hebt gezet en we je kunnen feliciteren met jouw aankoop kan je natuurlijk ook gewoon via de pin betalen. Het voordeel hiervan is, dat dan gelijk al onze inkoop- en productieprocessen van start gaan. Want hier beginnen wij pas mee, op het moment dat de betaling binnen is.

Veilig online betalen

Een van de meest gebruikte betaalmethodes is de online betaalmethode. Methodes zoals iDeal, Paypal en Bancontact gaan veilig, gemakkelijk en snel. Let er wel altijd op dat het paslimiet en banklimiet bij deze methodes beide toereikend zijn.


De voordelen van online betalingen

Je betaald met iDeal via je eigen bank in een veilige betaalomgeving
Online betalen gaat veilig en snel en is niet foutgevoelig
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Betalen via bankoverschrijving

Met SEPA bankoverschrijving maak je zelf het openstaande factuurbedrag over via een bankoverschrijving. Het betalen middels bankoverschrijving kun je gewoon vanaf de bank doen.

De voordelen van bankoverschrijving:
Je hebt geen rekening te houden met het limiet van je pas
Houd rekening met het limiet van je bankoverschrijving
Betalen middels overschrijving is veilig en je betaald geen extra kosten.

Let er met een bankoverschrijving altijd op dat het rekeningnummer klopt en dat het factuurnummer in de betalingsomschrijving staat.

Gespreid betalen met Spraypay

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12, 18, 24 of in 36 maandelijkse termijnen betalen met een rente van 14%. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
• Geen éénmalige hoge uitgave
• Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
• Na 30 dagen
wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:
Inkomsten/ lasten toets
IDIN identificatie via jouw bank
Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Let op! Geld lenen kost geld.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.