No items found.

In de huidige tijd raast iedereen maar door en door. We zijn druk met werk, het gezin, vrienden en willen daarnaast ook nog graag sporten en een leuke hobby. Hierdoor is tijd kostbaar geworden, dat weten wij maar al te goed. Daarom willen wij zoveel mogelijk momenten creëren waarin de tijd even stilstaat. Momenten waarin je écht even de tijd neemt voor ontspanning, met elkaar zijn en dat in de buitenlucht.

Met andere woorden: Quality Time Outdoors. Dat is ons doel. 

Onze kracht ligt in ons team. Samen met deze groep mensen doen wij waar we goed in zijn; het produceren en verkopen van hoogwaardige hottubs en sauna’s om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van Quality Time Outdoors. Daarom staat bij alles wat we doen persoonlijkheid, service en net dat stapje extra doen altijd op de eerste plaats. Dat noemen wij in Welvaere taal ook wel Gewoon Geweldig.

Lees verder

Welvaere in het kort

Meer dan 70 enthousiaste welworkers
5 verschillende locaties en 3 werkplaatsen
In 2022 in de top 250 groeibedrijven van NLgroeit
Te vinden in meer dan 3000 tuinen in heel Europa
Al meer dan 6000 bomen geplant met Trees for All

Kom bij ons werken!

Wij timmeren hard. Niet alleen aan onze prachtige producten maar ook aan de toekomst. Daarom zoeken wij met grote regelmaat nieuwe collega’s. Nieuwe Welworkers. Bij Welvaere krijg je collega’s waarbij je het idee hebt dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken. In zo’n team kom je terecht.

Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken ook regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Werken bij Welvaere

Onze cultuur

De drijvende kracht en het succes van Welvaere zijn onze mensen en de cultuur binnen het bedrijf. Begonnen als kleine groep vrienden, uitgegroeid tot een grote club van kameraden. Een club van babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalenvertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven, met hart voor de zaak en klaar om samen iedere dag klanten blij te maken met ontspannen momenten in de buitenlucht.

Zonder deze groep van 70+ Welworkers in Nederland, België én Duitsland zouden we niet staan waar we nu staan. Die vriendschappelijke cultuur maken wij samen en hierdoor is Welvaere een fantastische plek om bij terecht te komen. Niet alleen als medewerker, maar ook jij als klant voelt je direct bij ons thuis.

Maak kennis met ons team

Hoe het allemaal begon?

Begonnen in de achtertuin van de vader een over-enthousiaste student, Chiel, die snakte naar een bubbelbad om zijn vrije uurtjes op een ontspannen manier in de buitenlucht door te brengen. Dat bubbelen in de buitenlucht bracht zoveel plezier dat Chiel besloot dat hier meer mensen van moesten genieten.

Hij offerde zijn eigen bubbelbad al snel op, maar vond gelukkig al gauw weer nieuwe. En nog één, en nog één. Hij vond er zoveel, dat de tuin bezaaid was met bubbelbaden. Het kleinste grassprietje zag zelfs geen zon meer. Het bleek tijd voor zijn eigen plek. Een met meer ruimte en de mogelijkheid om te groeien.

Lees verder

Welvaere gaat voor groen

Niet voor niets zit er in ons logo een boom. Prominent aanwezig. Wij genieten namelijk ontzettend van de buitenlucht en houden van de natuur. Ritselende blaadjes, frisse wind en een tintelend zonnetje. Dat is onze lievelingsplek. Omdat wij zo van de natuur houden nemen wij hier ook onze verantwoordelijkheid voor.

We vinden het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de natuur, naast dat we er ook van profiteren. Dat doen wij onder andere door al meer dan 5 jaar bomen te doneren aan Trees for All. Niet alleen in Nederland ook in het buitenland. Voor het milieu, werkgelegenheid en gewoon omdat wij dat belangrijk vinden.

Lees verder