No items found.

Elektrische buitensauna

Met één druk op de knop waan je je in een dromerig wellness paradijs. De elektrisch verwarmde barrelsauna is dat plekje in je tuin waar je naartoe gaat om alle zorgen van de dag te vergeten, je ogen te sluiten en je te laten omhelzen door een deken van warme lucht. Er zijn veel redenen om een elektrische sauna te nemen, maar het overkoepelende voordeel is dat het zowel het lichaam als de geest verrijkt.

Kom onze elektrische sauna's bekijken

De elektrische barrelsauna

De barrelsauna is eigenlijk een grote ton, omgebouwd tot sauna. Door de ronde vormen van de traditionele barrel sauna wordt de warmte goed gecirculeerd. In tegenstelling tot een hoekige sauna, waar de warmte vaak in bepaalde hoeken blijft hangen, zorgt deze circulatie ervoor dat de temperatuur in de sauna overal gelijk is. Dit voelt een stuk aangenamer en kost minder energie!

Alles uit je sauna halen doe je natuurlijk met een goede én mooie kachel. Bij de elektrische sauna is deze natuurlijk elektrisch. Bij ons heb je de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen met kachels van het merk HUUM of Harvia. Beide een uitstekende keuze voor je sauna.

Gemak, snel warm en praktisch. Drie woorden die het elektrisch verwarmen van de sauna perfect beschrijven. Met een elektrische kachel kan je de sauna gemakkelijk van te voren aanzetten zodat deze zonder omkijken de perfecte sauna temperatuur bereikt. Met een app, timer of op afstand via Wifi. Onze elektrische saunakachels bieden verschillende mogelijkheden en worden aangesloten op krachtstroom.

Voordelen elektrisch verwarmde buitensauna

  • Snel en gemakkelijk op temperatuur
  • Temperatuur is gemakkelijk te regelen
  • Opgietingen zijn ook mogelijk met een elektrische sauna

Onze barrelsauna: De T√łnsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Transformeer je tuin tot een plek van rust en ontspanning

Met de elektrische buitensauna transformeer je jouw tuin tot een plek van rust en ontspanning. Een oase van warmte, stilte en stoom. Of de zon nu schijnt, het water uit de lucht stroomt of tientallen sneeuwvlokjes je voetpad bedekken: elke dag wordt een dag om te genieten. Open de deur van je buitensauna, zet je verstand op nul en laat alle spanning in je lijf vervagen.

Waarom een elektrische barrelsauna in jouw tuin?

  • Geniet op loopafstand van je woonkamer
  • Beter afweersysteem, gezondere huid en betere doorbloeding
  • Ontsnap uit het dagelijkse leven

De elektrische saunakachels

Gemak, snel warm en praktisch. Drie woorden die onze elektrische saunakachels perfect beschrijven. Tijdens het avondeten zorg je dat de kachel aan gaat en op het moment dat jij wilt ontspannen in de sauna, is die warm. Hoe fijn is dat?

De elektrische saunakachels van HUUM en Harvia geven allemaal de mogelijkheid om een eigen opgieting te organiseren. Doordat in de kachels voldoende stenen zitten én door de ronde vorm van de sauna, kun je een perfect geurende opgieting houden. En dat gewoon thuis, wel altijd op krachtstroom.

Dit zijn onze elektrische saunakachels:

  • HUUM Hive Electric
  • Harvia Cilindro
  • Harvia Vega

Volledig eigen sauna productie

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten en daardoor kennen wij ze door en door. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de T√łnsauna‚Äôs.

Gemiddeld worden er in onze T√łnsauna fabriek zo‚Äôn 5 tot 7 sauna‚Äôs per week gemaakt en worden er 5 in de tuin gebouwd. Dat is namelijk hoe wij het meestal doen; de sauna komt als pakket uit de productie rollen en dan bouwt een team van saunabouwers deze in de tuin op.

Lees meer over onze productie

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Thee mag ook, of cola, of water, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles over onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is geen probleem. Dat is fijn, want wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Je wilt er namelijk nog jaren, decennia, plezier van hebben. 

Kom naar ons Experience Center

Sauna kopen bij Welvaere

Als je een buiten sauna kopen wil, is het een goed idee om langs te komen in ons Experience Center. Daar kun je jouw favoriete model T√łnsauna in het echt bekijken, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een sauna kopen en maken we aan de hand van jouw wensen een offerte.

Is de offerte akkoord en wil je de sauna kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en daarna kan je gaan ontspannen in eigen tuin!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Hoe verwarm ik de sauna met een elektrische kachel?

Heb ik krachtstroom nodig voor een elektrische saunakachel?

Hoe snel is de sauna warm

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER ‚ÄĘ Het weekend staat weer voor de deur, dat is h√©t moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #t√łnsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife ūüĆŅ

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. ūü™Ķ

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram