No items found.

Hottub verwarmen met biobrandstof

De hottub verwarmen zonder het stoken van hout, elektriciteit te gebruiken of de combi hiervan? Dat is mogelijk. Bij Welvaere heb je namelijk ook de mogelijkheid om je hottub te verwarmen door middel van biobrandstof met de Rexener biobrandstof kachel.

Hottubs bekijken

Efficient verwarmen

Verwarmen met biobrandstof gaat net zo snel als bij een houtgestookte hottub. De boiler heeft een volume van zo’n 30 liter. Hiermee kun je de hottub 15 uur lang verwarmen. De kachel verwarmd ongeveer 18 graden in het uur. 

De biodiesel kachel is eigenlijk een soort combinatie tussen houtgestook verwarmen - met brandstof dus. Maar zonder dit tussentijds steeds bij te vullen en elektrisch verwarmen waar je de temperatuur in stelt en kunt behouden. 


Voordelen van de biobrandstof kachel

  • Geen (schadelijke) houtrook en of geur
  • Geen hoge stroomkosten en veel voordeliger dan de elektrische kachel
  • Ideaal voor een tuin in de bebouwde kom

Hét alternatief voor een houtgestookte kachel

De biobrandstof kachel is een snelle oplossing om de hottub ieder seizoen op de juiste temperatuur te krijgen en zelfs te houden. Eenvoudig aangesloten aan het filtersysteem en gemakkelijk te bedienen. Instelbaar van 0 tot 40 graden en ook nog eens CE-gekeurd.

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Met één druk op de knop de gewenste temperatuur

De biodiesel kachel is niet moeilijk in gebruik. Voor op de kachel zit namelijk een display waar je de temperatuur in kunt stellen. Afhankelijk van jouw wens kun je er voor kiezen om de kachel altijd op 30 graden te zetten. Als je weet dat je er ’s avonds in wilt, kan je m harder zetten. Lang duurt dit namelijk niet. 


Het liefst er spontaan in duiken? Ook dat is mogelijk. Dan zet je de hottub op de temperatuur die jij het fijnste vindt. De ideale hottub temperatuur is zo’n 38 graden. Als het water altijd deze temperatuur is, kun je er in wanneer jij wilt! 

Biobrandstof gebruiken om de hottub te verwarmen

De biobrandstof kachel van Rexener wordt aangesloten aan het filter om op deze manier het water te verwarmen. Niet door hout of elektriciteit, maar door biobrandstof. 

Bij biobrandstof wordt vaak aan biodiesel gedacht. Maar, dit kunnen ook andere biologische brandstoffen zijn zoals bio ethanol. 

Hottub kopen bij Welvaere

Als je een hottub kopen wil bij Welvaere, raden we altijd aan een bezoekje te brengen aan ons Experience Center. Daar bekijk je jouw favoriete model in het echt, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een hottub kopen en maken wij een offerte helemaal voor jou op maat.

Is die akkoord en wil je de hottub kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en niet veel later kan het genieten in de tuin echt beginnen!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat is de ideale hottub temperatuur?

Heeft de biobrandstof kachel een circulatiepomp nodig?