No items found.

Elektrische hottubs van Welvaere

Kies je voor een elektrische hottub? Dan wordt het water verwarmd met een Balboa systeem en heb je in principe geen houtkachel nodig. Een Balboa hottub is zeer gemakkelijk in gebruik. Aan de buitenzijde van de hottub wordt een display gemonteerd waarmee je met een druk op de knop de temperatuur in kunt stellen.

Kom de elektrische hottubs bekijken

De elektrische hottub

Heb je geen zin om altijd een vuurtje te moeten stoken? Dan kun je er voor kiezen om het water in de hottub volledig met elektrische verwarming of met een hybride verwarming op te warmen.

Wij kiezen voor onze Ducktubs elektrische hottubs voor een systeem dat van hoge kwaliteit, en volledig op zichzelf staat. Een eigen systeem direct gemonteerd op de hottub, namelijk een Balboa systeem. Balboa is een kwalitatief Amerikaans merk dat zichzelf bewezen heeft in elektrische accessoires voor hottubs en jacuzzi’s. Onze hottubs met bubbels zijn ook van het merk Balboa.

Een hottub elektrisch verwarmen duurt langer dan verwarmen met een houtkachel, zo’n 1 a 2 graden per uur. Hierdoor kun je het element het beste continu aan laten staan. Een groot voordeel van een hottub die altijd warm is, is dat je er op ieder gewenst moment in kunt stappen.

Hybride ook mogelijk

Je kunt ook kiezen voor een Balboa hottub in combinatie met een houtkachel, dan heb je een hybride Ducktub. Hiermee kies je zelf wanneer je het water op temperatuur brengt met een houtvuurtje en wanneer je dit doet met de elektrische verwarming.

De voordelen van een elektrische hottub

  • Met één druk op de knop in de hottub
  • Geen rook
  • Verwarmingselement houdt vorst tegen
  • Kan ook binnen geplaatst worden
  • 365 dagen per jaar op temperatuur

Gemakkelijk te bedienen

Met het Balboa System heb je de volledige controle over het verwarmingssysteem. Met één druk op de knop geef je aan hoeveel graden het water moet zijn en blijven. Wordt het water kouder? Dan zorgt het Balboa System ervoor dat het weer op de juiste temperatuur komt. Heb je gekozen voor een jetsysteem, bubbelsysteem of onderwater verlichting in combinatie met het balboa systeem. Dan worden deze opties ook aangesloten op dit display en kun je deze daar mee aan of uit zetten.

Elektrisch verwarmen in zomer en winter met Balboa

Het gehele jaar door kun je genieten van je elektrisch verwarmde hottub. Ieder moment van het jaar staat dit heerlijke wellnessproduct voor jou klaar! Het voordeel van elektrisch verwarmen is dat de hottub niet bevriest, daardoor kan het element ook zeker goed gebruikt worden als beveiliging tegen vorst. Ook heb je hierdoor de mogelijkheid om de hottub binnen te plaatsen!

Staat gemak voorop bij de keuze van een hottub?

Wil je voor nog meer gemak gaan? Dan kun je voor een Balboa systeem kiezen. Dit is een display die in de houten omranding van de elektrische hottub gemonteerd wordt. Met het Balboa systeem kun je gemakkelijk alle elektrische opties die de hottub heeft bedienen.

Dit zijn onze luxe hottubs!

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Genieten met een hottub in je tuin

Naast dat een hottub niet alleen een prachtig pronkstuk in je eigen tuin is, biedt het nog veel en veel meer. Zo geeft het je de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te kiezen voor de best mogelijke ontspanning. En dan ook nog op loopafstand van je woonkamer.

Het zorgt voor een betere mentale gezondheid want stress en angst verminderen aanzienlijk en je nachtrust wordt beter. Daarnaast geniet je in de hottub van gezellige momenten met je gezin, vrienden of je partner.

Elektrische hottub

Welvaere is dé enige plek in Nederland waar je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een volledig elektrische hottub die verwarmd wordt met een Balboa systeem. Balboa is de grootste speler op het gebied van systemen voor spa's, jacuzzi's én hottubs.

Door te kiezen voor een elektrische hottub is het water altijd op temperatuur. Voordeel hiervan is dat je er op ieder gewenst moment zo in kan stappen. Je kunt onze elektrische hottubs ook combineren met een houtkachel!

Elektrische hottub bekijken

Hybride hottub houtgestookt en elektrisch verwarmen

Met het Balboa element kun je ook kiezen voor hybride hottub verwarming. Dit is een combinatie van elektrisch en houtgestookt.

  • Traditioneel hottub gevoel met het gemak van de elektrische verwarming;
  • Stoken wanneer jij dat wil of het jou uitkomt;
  • Water dat in no-time op temperatuur is;
  • Geen zin om te stoken? Dan gebruik je alleen stroom;
  • Stroomkosten besparen? Dan kies je voor alleen stoken.

Hottub kopen bij Welvaere

Als je een hottub kopen wil bij Welvaere, raden we altijd aan een bezoekje te brengen aan ons Experience Center. Daar bekijk je jouw favoriete model in het echt, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een hottub kopen en maken wij een offerte helemaal voor jou op maat.

Is die akkoord en wil je de hottub kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en niet veel later kan het genieten in de tuin echt beginnen!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Wat zijn de stroomkosten van de elektrische hottub?

Hoe is de garantie geregeld?