No items found.

Dit is Welvaere

In de huidige tijd raast iedereen maar door en door. We zijn druk met werk, het gezin, vrienden en willen daarnaast ook nog graag sporten en een leuke hobby. Hierdoor is tijd kostbaar geworden, dat weten wij maar al te goed. Daarom willen wij zoveel mogelijk momenten creëren waarin de tijd even stilstaat. Momenten waarin je écht even de tijd neemt voor ontspanning, met elkaar zijn en dat in de buitenlucht. Met andere woorden: Quality Time Outdoors. Dat is ons doel.

Onze kracht ligt in ons team. Samen met deze groep mensen doen wij waar we goed in zijn; het produceren en verkopen van hoogwaardige hottubs en sauna’s om ervoor te zorgen dat iedereen geniet van Quality Time Outdoors. Daarom staat bij alles wat we doen persoonlijkheid, service en net dat stapje extra doen altijd op de eerste plaats. Dat noemen wij in Welvaere taal ook wel Gewoon Geweldig. 

Creating Quality. Time. Outdoors

Voor ons betekent Quality Time Outdoors veel meer dan alleen tijd doorbrengen in de buitenlucht. Wij, Welvaere, creëren dat met onze handgemaakte Ducktubs & Tønsauna’s. Quality Time Outdoors heeft voor ons 6 verschillende betekenissen.

Allereerst staat Quality voor de kwaliteit van onze producten. Dat is een pijler die wij erg belangrijk vinden. Want dat zorgt ervoor dat wij oprecht trots zijn op iedere hottub en sauna die de productie uit komt rollen. 

Time verwijst naar de waardevolle momenten die je ervaart met onze producten, en de tijd die wij nemen om jou te ondersteunen, adviseren en aan jouw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een bezoek aan ons Experience Center, een levering of het bouwen van onze producten.

In de buitenlucht komen onze producten het allerbeste tot zijn recht. We willen iedereen dan ook uit  huis, weg van de beeldschermen weer naar buiten laten komen en de frisse buitenlucht in laten ademen.  Het stukje Outdoors staat hier dan ook symbool voor. En omdat we willen dat iedereen zo lang mogelijk van de natuur kan genieten, geven wij wat terug aan de natuur.

Time Outdoors benadrukt de waardevolle tijd die je doorbrengt in een natuurlijke omgeving. En de betekenis van Quality Time is voor velen van ons welbekend: het koesteren van speciale momenten van verbinding, ontspanning en plezier.

Dus Creating Quality Time Outdoors omvat het streven naar de beste kwaliteit, het creëren van kostbare momenten en genieten in de buitenlucht met onze Ducktubs en Tønsauna’s. 

En zo bereiken we dat

Zo veel mogelijk mensen laten genieten van Quality Time Outdoors heeft nogal wat voeten in aarde en is niet 1,2,3 bereikt. Maar daar komt onze ondernemers mindset en ons gedreven team goed bij van pas, want met kleine stapjes maken we steeds grotere sprongen richting het creëren van Quality Time Outdoors in Europa.

De beste zijn in wat we doen. Net dat stapje extra zetten die niemand verwacht, zorgen voor de beste klantbeleving en een sterke merkervaring. Bij ons in de verschillende Experience Centers, maar ook bij de klanten thuis. En de constante focus te houden op groei, uitbreiding en ontwikkeling. Dat kan zijn door een locatie in een nieuw land te openen, een website in een nieuwe taal te lanceren of ons assortiment uit te breiden. Of zoals wij het noemen; Gewoon Geweldig Groeien. Want zonder die groei, kunnen we onze visie niet bereiken. En dit doen we natuurlijk op onze eigen(wijze) manier! 

Maak kennis met ons team