Waarom een Buiten sauna van Welvaere?

Buitensauna

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van! Alleen van die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg. Daarom hebben wij de Tonsauna ontworpen als oplossing. Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëert u een wellness resort in uw eigen achtertuin, waardoor u ook in uw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring. Uw eigen buitensauna hoeft u namelijk niet te delen met vreemden en dat is wel zo prettig.

Buiten sauna

De Tønsauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Nu kan het natuurlijk zijn dat we net niet de maat of het model hebben die u graag wilt. Daarom kunnen wij ook een sauna op maat aanbieden, geheel naar uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat de sauna die u koopt geheel past bij uw wensen en uw tuin. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes.

Wanneer u een barrel sauna heeft gekozen uit ons assortiment, heeft u de keuze om deze als prefab bouwpakket te laten komen. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de sauna geheel in uw achtertuin op komen bouwen. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te zorgen voor een goede fundering. Dit is pas genieten zonder zorgen, wij doen al het werk en u hoeft alleen maar toe te kijken. Aan het einde van de dag kunt u de kachel aanzetten of opstoken en genieten van uw eerste saunasessie in eigen buitensauna!

Bij de aanschaf van een buiten sauna wordt u stap voor stap ondersteund door één van onze ervaren adviseurs. Al uw vragen kunnen wij direct beantwoorden en in onze showroom kunnen wij u verschillende modellen laten zien. Twijfel dan ook niet om eens een kijkje te komen nemen naar één van onze buitensauna’s in onze showroom.

Adres

Barneveld, Stationsweg 167B
3771 VG, The Netherlands

Buiten sauna bouwpakket

Hoe leuk zou het zijn om je eigen buitensauna volledig zelf te bouwen? De verschillende bouwpakketten die wij aanbieden maken u dit gemakkelijk.

Bij ons kunt u ieder gewenst model buitensauna kiezen als bouwpakket. U kunt de sauna helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Wij zorgen er dan voor dat u een prefab bouwpakket ontvangt. Geheel voorbereid zodat u de sauna gemakkelijk zelf op kunt bouwen.

Uiteraard heeft u hier wel enige technische kennis voor nodig, maar moeilijk is het niet. Dit komt doordat het een geheel voorbereid bouwpakket is met een duidelijke beschrijving.

Mocht u tijdens het bouwen van de sauna vragen hebben of heeft u vooraf aan uw aankoop vragen over het bouwpakket? Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via de telefoon of mail.

Buitensauna bouwpakket uitzoeken

Hoogwaardige scandinavische kwaliteit

Wij werken alleen met de beste onderdelen en materialen voor onze buitensauna’s. De sauna’s worden gemaakt van Scandinavisch sparrenhout of thermohout. Ook de kachels in onze sauna’s komen uit Scandinavië, deze zijn namelijk van het merk Harvia. Harvia is de grootste fabrikant op het gebied van saunakachels en heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Veel buitensauna’s worden in China vervaardigd. Wij hebben echter gekozen voor een geheel Europees product. Niet alleen omdat wij een voorliefde hebben voor Scandinavië, maar ook om kwaliteit te waarborgen. Vervaardigd uit Fins sparren- of thermohout. Wij maken geen gebruik van standaard producten, iedere barrelsauna wordt met de hand voor u gemaakt. Dit geeft u dan ook de perfecte mogelijkheid om de sauna geheel aan te passen aan uw wensen. Heeft u straks die mooie traditionele Finse buitensauna in uw achtertuin staan?

De buitensauna die u nodig heeft

Binnen Welvaere vindt u verschillende ervaren sauna adviseurs welke u alles kunnen vertellen over onze buiten sauna’s. Wij zijn dan ook altijd bereidt om samen met u te kijken naar onze barrel sauna’s, zodat u altijd de meest gegronde keuze kunt maken tussen al onze modellen. Wij kunnen u adviseren over de verschillende modellen en bijbehorende maten, maar ook over welke sauna accessoires handig voor u zijn en of u het beste kunt gaan voor een houtgestookte Harvia kachel of een elektrische Harvia kachel.

Zoals u leest kunnen wij u op het gebied van buitensauna’s veel vertellen. U kunt ons dan ook bezoeken in onze showroom om uw vragen te stellen en informatie te vergaren over barrel sauna’s, maar ook per e-mail en telefoon kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Na het persoonlijke advies wat wij kunnen bieden, kunt u bij ons ook altijd vrijblijvend een offerte ontvangen.

Door het bekijken van onze barrelsauna’s en onze prijzen zult u ook snel tot de conclusie komen dat wij een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Kom snel naar Barneveld en bekijk alle prachtige barrelsauna’s, zodat u onze passie in het echt kunt beleven.

Buiten Sauna Kachel

Houtgestookte buiten sauna

Onze passie voor houtgestookte wellness heeft zich vertaald in het zijn van de grootste houtgestookte barrelsauna en hottub fabrikant. De passie waarover wij praten vindt u overal in terug. Dit is de manier waarop wij praten over de producten, maar ook de hoeveelheid informatie die wij u kunnen bieden. Uw sauna verwarmen met een houtgestookte kachel brengt een extra knusse sfeer in de sauna, met een heerlijke warmte.

Onze sauna’s kunnen worden geleverd met twee unieke houtgestookte kachels van het bekende merk Harvia en  Huum. Beide kachels zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven en geven uw sauna een extra luxe uitstraling. In onze showroom en op de site kunt u gemakkelijk het verschil tussen deze twee houtgestookte kachels zien.

Daarnaast zijn onze zelfbouw sauna’s en complete sauna’s allemaal standaard voorzien van een kachel en een kachelbuis, deze hoeven er niet los bijgekocht te worden. Schaft u een houtgestookte buitensauna aan, dan ontvangt u dus zowel bij een bouwpakket als bij een complete buitensauna alles wat nodig is om te beginnen met genieten!

Fiking sauna buitensauna

Elektrische buiten sauna

Waar wij voornamelijk onze passie voor houtgestookte wellness uiten, kunnen wij niet de elektrische kachels van Harvia negeren. De kwaliteit van deze kachels staat bij Harvia hoog in het vaandel en dat is ook direct te zien. Net als een houtgestookte kachel kunnen de Harvia Vega en de elektrische Huum Hive eenvoudig uw sauna op temperatuur krijgen en zorgen voor het geweldige gevoel van een eigen buiten sauna.

De voordelen van een elektrisch gestookte barrelsauna is natuurlijk de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Waar u bij een houtgestookte sauna vuur dient te maken en te behouden is het bij een elektrische kachel een kwestie van de knoppen gebruiken.

Voor de drukke zakkenman en -vrouw zou dit bijvoorbeeld een geweldige oplossing zijn. Tevens op plekken waar niet houtgestookt mag worden kan een elektrische barrel sauna de oplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuin welke grenst aan een bosrand.