Buitensauna

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte vol met warmte en stoom, een ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten weg vagen en heerlijk genieten van de gezonde werking van een sauna op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van! Alleen die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg van. Het idee voor de Tonsauna ontstond. Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor uw tuin dus!

De buitensauna is een favoriet bij al veel mensen. Met gemak creëert u een wellness resort in uw eigen achtertuin, waardoor u ook in uw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring. Uw eigen buitensauna hoeft u namelijk niet te delen met vreemden en dat is wel zo prettig.

Onze buitensauna modellen

Vanaf:  3.495,00

Volledig tot rust komen en ontspannen in een sauna? Geniet alleen of met een klein gezelschap in de Tønsauna 200. Deze compacte sauna is uitermate geschikt voor een kleinere tuin of een dakterras.

Meer informatie
Vanaf:  3.195,00

Een momentje voor jezelf creëer je gemakkelijk in een houtgestookte of elektrische sauna. Door de heerlijke warmte die als een deken om je heen voelt komt u volledig tot rust in de Tønsauna 220.

Meer informatie
Vanaf:  3.595,00

De Tønsauna 250 biedt u de ontspanning die u nodig heeft en is een blikvanger in uw achtertuin. Door de ronde vorm wordt de warmte in deze sauna geleidelijk gecirculeerd en is hij ziet er ook nog eens leuk uit in uw tuin. Deze topper van een sauna is ook nog eens de meest verkochte sauna bij Welvaere!

Meer informatie
Vanaf:  3.795,00

De Tønsauna 280 is de ideale sauna als u graag tijdens een saunabad wilt liggen. Door zijn lengte is deze hier lang genoeg voor. Sluit uw ogen en geniet van de warmte, u vergeet even alles om u heen en kunt u in alle rust weer opladen voor de komende dagen!

Meer informatie
Vanaf:  3.895,00

De Tønsauna 300 is de ideale plek waar het heerlijk vertoeven is. Wanneer de sauna is verwarmd tot wel 90 graden komt u volledig tot rust en verlaat alle stress uw lichaam.

Meer informatie
Vanaf:  4.545,00

Een avondje ontspannen in de Tønsauna 330 is al snel geslaagd. Genietend van de heerlijke warmte, opgietingen en een knapperend vuurtje op de achtergrond. De perfecte setting als u wel wat quality time kunt gebruiken, dichtbij huis.

Meer informatie
Vanaf:  4.945,00

Na een saunabad heerlijk en rustig afkoelen in de buitenlucht? Dat kan met deze mooie Tønsauna 330 met veranda. Neem plaats op de bankjes onder de veranda en uw lichaam koelt langzaam maar ontspannen af. Door de veranda heeft deze sauna een zeer knusse uitstraling.

Meer informatie
Vanaf:  5.395,00

Door zijn ruimte biedt de Tønsauna u alle comfort die u zich maar kunt wensen. Heerlijk afkoelen op de veranda, omkleden kan in de kleedruimte en er is genoeg ruimte in de sauna om languit te liggen en te genieten van de heerlijke warmte.

Meer informatie
Vanaf:  4.495,00

De Pûntsauna brengt een betoverende wellnessplek in uw achtertuin. Het paraboolvormige dak geeft deze sauna iets unieks. Door zijn breedte kunt u in deze sauna gemakkelijk met meerdere mensen genieten van de warmte, maar dat kan ook alleen.

Meer informatie

Buiten sauna

Onze Tonsauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij een barrelsauna kunnen bieden die past bij uw tuin en voorkeuren. Zo is de kleinste buiten sauna twee meter lang, maar onze grootste barrelsauna is vier meter lang. Daarnaast kunt u bij een buitensauna van Welvaere kiezen uit verschillende uitbereidingen, zoals een veranda, glazen achterwand en nog veel meer.

Heeft u een barrel sauna uitgekozen uit ons assortiment, dan kunt u er voor kiezen hem zelf op te bouwen of het te laten doen door onze timmermannen. Wij vinden het namelijk van belang dat u ook zelf de uitdaging aan kunt gaan. Kiest u er voor om de buitensauna door ons te laten bouwen, dan komen we hem ter plekke in uw achtertuin opbouwen. Het hele proces kunt u meekijken en zien hoe de barrelsauna in elkaar gezet wordt. Tijdens de opbouw wordt een houtkachel of elektrische kachel geïnstalleerde samen met alle andere gekozen uitbereidingen.

Bij de aanschaf van een buiten sauna wordt u stap voor stap ondersteund door één van onze ervaren adviseurs. Al uw vragen kunnen wij direct beantwoorden en in onze showroom kunnen wij u verschillende modellen laten zien. Twijfel dan ook niet om eens een kijkje te komen nemen naar één van onze buitensauna’s in onze showroom.

Adres

Barneveld, Stationsweg 167B
3771 VG, The Netherlands

Waarom een Buiten sauna van Welvaere?

De buitensauna die u nodig heeft

Binnen Welvaere vindt u verschillende ervaren sauna adviseurs welke u alles kunnen vertellen over onze buiten sauna’s. Wij zijn dan ook altijd bereidt om samen met u te kijken naar onze barrel sauna’s, zodat u altijd de meest gegronde keuze kunt maken tussen al onze modellen. Wij kunnen u adviseren over de verschillende modellen en bijbehorende maten, maar ook over welke sauna accessoires handig voor u zijn en of u het beste kunt gaan voor een houtgestookte Harvia kachel of een elektrische Harvia kachel.

Zoals u leest kunnen wij u op het gebied van buitensauna’s veel vertellen. U kunt ons dan ook bezoeken in onze showroom om uw vragen te stellen en informatie te vergaren over barrel sauna’s, maar ook per e-mail en telefoon kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Na het persoonlijke advies wat wij kunnen bieden, kunt u bij ons ook altijd vrijblijvend een offerte ontvangen.

Door het bekijken van onze barrelsauna’s en onze prijzen zult u ook snel tot de conclusie komen dat wij een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Kom snel naar Barneveld en bekijk alle prachtige barrelsauna’s, zodat u onze passie in het echt kunt beleven.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Welvaere werken wij alleen met de meest hoogwaardige onderdelen en kwalitatief hoge deelproducten. Vanwege deze reden hebben wij ook gekozen om te werken met Siberisch sparrenhout en thermohout, maar ook de kachels van het finse merk Harvia. Harvia is de grootste saunakachel fabrikant van de wereld en heeft in dit vak meer dan 40 jaar ervaring. U zult dan ook goed begrijpen waarom wij de keuze hebben gemaakt voor dit merk.

Waar veel barrel sauna’s die op de markt zijn van Chinese makkelaardij zijn, worden onze (deel) producten binnen Europa vervaardigd. Door het gebruik van hoogwaardigen producten en geen standaard producten kunnen wij ook zeer gemakkelijk maatwerk leveren. Kiest u bijvoorbeeld om door ons twee ramen in de buitensauna te laten plaatsen, dan kunt zelf aangeven waar u deze graag wilt hebben. Deze zitten niet op een standaard plek, maar kunnen geheel op uw voorkeur op een bepaald plek geplaatst worden.

Vanwege deze redenen is er voor elke tuin altijd een geschikte buitensauna te vinden.

Buiten sauna zelfbouw

Onze achtergrond en passie voor de buitensauna’s leert ons dat voor velen het ook erg interessant is om zelf een barrelsauna te bouwen. Wij bieden deze mogelijkheid!

Bij Welvaere kunt u elk buiten sauna model ook bestellen in een bouwpakket. In dit bouwpakket vindt u alle onderdelen om zelf uw Buiten sauna in elkaar te zetten. Hiervoor heeft u natuurlijk wel een aantal basis gereedschappen nodig en een beetje handigheid, maar verder spreekt het bouwen voor zich. Natuurlijk wordt er bij een dergelijk bouwpakket ook een handige handleiding geleverd, zodat het bouwen nog makkelijker wordt.

Mocht u tijdens het bouwen er alsnog niet uitkomen of heeft u vooraf vragen over de buiten sauna bouwpakketten? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Zelfbouw Buitensauna's bekijken

Buiten Sauna Kachel

binnenkant buitensauna Harvia kachel

Houtgestookte buiten sauna

Onze passie voor houtgestookte wellness heeft zich vertaald in het zijn van de grootste houtgestookte barrelsauna en hottub fabrikant. De passie waarover wij praten vindt u overal in terug. Dit is de manier waarop wij praten over de producten, maar ook de hoeveelheid informatie die wij u kunnen bieden. De geweldige combinatie van het sauna gevoel en een houtgestookte Harvia kachel zullen u altijd bij blijven en is ons dan ook altijd bij gebleven.

Onze houtgestookte barrelsauna’s leveren wij met twee verschillende Harvia kachels, namelijk de Harvia M2 en de Harvia Legend. In onze showroom en op onze website kunt u eenvoudig het verschil tussen deze twee kachels gaan zien.

Daarnaast zijn onze zelfbouw sauna’s en complete sauna’s allemaal standaard voorzien van een kachel en een kachelbuis, deze hoeven er niet los bijgekocht te worden. Schaft u een houtgestookte buitensauna aan, dan ontvangt u dus zowel bij een bouwpakket als bij een complete buitensauna alles wat nodig is om te beginnen met genieten!

Fiking sauna buitensauna

Elektrische buiten sauna

Waar wij voornamelijk onze passie voor houtgestookte wellness uiten, kunnen wij niet de elektrische kachels van Harvia negeren. De kwaliteit van deze kachels staat bij Harvia hoog in het vaandel en dat is ook direct te zien. Net als een houtgestookte kachel kunnen de Harvia Vega en Cilindro eenvoudig uw sauna op temperatuur krijgen en zorgen voor het geweldige gevoel van een eigen buiten sauna.

De voordelen van een elektrisch gestookte barrelsauna is natuurlijk de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Waar u bij een houtgestookte sauna vuur dient te maken en te behouden is het bij een elektrische kachel een kwestie van de knoppen gebruiken.

Voor de drukke zakkenman en -vrouw zou dit bijvoorbeeld een geweldige oplossing zijn. Tevens op plekken waar niet houtgestookt mag worden kan een elektrische barrel sauna de oplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuin welke grenst aan een bosrand.