Buitensauna kopen

Thuis zitten wordt Tuin zitten! Geef je immuunsysteem een boost met je eigen buitensauna.

Net als de rest van Nederland zit ook jij waarschijnlijk thuis door het Corona virus. Maar dat hoeft helemaal geen straf te zijn. Maak er het beste van en geniet van je eigen sauna in de achtertuin!

Een buitensauna brengt het ontspannen gevoel van de sauna naar de achtertuin. Samen met je echtgenoot, familie of alleen even een momentje voor jezelf pakken. Heerlijk ontspannen in de buitensauna gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een buitensauna heeft op uw lichaam.

Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen in onze sauna/hottub showroom in Nijkerk. U kunt nog steeds gezellig onze showroom binnen lopen en onze sauna’s bekijken! Bel voor meer informatie: 0342-712032

Buitensauna's bekijken Showroom bekijken

Tønsauna

Authentieke barrelsauna’s van Scandinavische kwaliteit. Verkrijgbaar in ieder formaat die u maar wenst en volledig gratis bij thuis gebracht en opgebouwd.

Bekijken

Blokhutsauna Løgsauna

Bouw uw eigen authentieke buitensauna zelf in uw achtertuin. ’s Ochtends beginnen met bouwen en ’s avonds direct genieten in uw eigen creatie!

Bekijken

Showroom

Ervaar onze buitensauna’s in onze showroom in Nijkerk. Wij zijn vier dagen per week geopend, ook op zaterdag. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Bekijken

Tønsauna

door Welvaere

Standaard worden onze buitensauna’s geleverd als bouwpakket. Tegen een vaste meerprijs komen wij deze opbouwen in je tuin.

Tønsauna 160

1,60 meter – 4 personen

Vanaf 1995,-

Bekijken

Tønsauna 220

2,20 meter – 4 personen

Vanaf 3295,-

Bekijken

Tønsauna 250

2,50 meter – 4 personen

Vanaf 3595,-

Bekijken

Tønsauna 280

2,80 meter – 6 personen

Vanaf 3895,-

Bekijken

Tønsauna 330

3,30 meter – 6 personen

Vanaf 4495,-

Bekijken

Tønsauna 400

4 meter – 8 personen

Vanaf 5195,-

Bekijken

Løgsauna Original

4 bij 3 meter – 6 tot 8 personen

Vanaf 9175,-

Bekijken
Nieuw! Alleen bij Welvaere

Løgsauna original

De traditionele blokhut sauna met moderne eigenschappen. Uniek in Nederland en alleen bij Welvaere.

Vanaf €9175,-

Meer bekijken

Waarom een Buiten sauna van Welvaere?

Voordelen van de buitensauna?

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van! Alleen van die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg. Daarom hebben wij de Tonsauna ontworpen als oplossing. Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëert u een wellness resort in uw eigen achtertuin, waardoor u ook in uw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring. Uw eigen buitensauna hoeft u namelijk niet te delen met vreemden en dat is wel zo prettig.

De buitensauna heeft een aantal voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • Een sauna bevorderd de circulatie van het bloed. Hierdoor kunnen de lever en nieren afvalstoffen beter verwerken;
  • De poriën in je huid gaan open staan wat ervoor zorgt dat de huid diep gereinigd wordt.
  • Je verbeterd je weerstand met een regelmatig bezoek aan de sauna.
  • Je komt volledig tot rust. Niet alleen je spieren ontspannen, maar je wordt ook mentaal rustiger. Bovendien worden er tijdens een saunasessie geluks hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat je vrolijk de sauna uit komt.
  • Bestrijdt verschillende spier- of gewrichtspijnen.
  • Je kunt beter slapen: Door een sauna wordt je lichaam namelijk zo ontspannen, waardoor je dieper zult slapen.

Buiten sauna kopen

De Tønsauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Nu kan het natuurlijk zijn dat we net niet de maat of het model hebben die u graag wilt. Daarom kunnen wij ook een sauna op maat aanbieden, geheel naar uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat de sauna die u koopt geheel past bij uw wensen en uw tuin. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes.

Wanneer u een barrel sauna heeft gekozen uit ons assortiment, heeft u de keuze om deze als prefab bouwpakket te laten komen. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de buiten sauna geheel in uw achtertuin op komen bouwen. Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin, op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is te zorgen voor een goede fundering. Dit is pas genieten zonder zorgen, wij doen al het werk en u hoeft alleen maar toe te kijken. Aan het einde van de dag kunt u de kachel aanzetten of opstoken en genieten van uw eerste saunasessie in eigen buitensauna!

Bij de aanschaf van een buiten sauna wordt u stap voor stap ondersteund door één van onze ervaren adviseurs. Al uw vragen kunnen wij direct beantwoorden en in onze showroom kunnen wij u verschillende modellen laten zien. Twijfel dan ook niet om eens een kijkje te komen nemen naar één van onze buitensauna’s in onze showroom.

Modellen bekijken

Dit zeggen klanten over onze buitensauna’s

Van de zomer hebben wij een sauna aangeschaft voor in onze tuin. We zijn hier zeer tevreden over.
Welvaere denkt graag mee met de wensen van de klant en staat klaar om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Welvaere levert mooie kwalitatief goede producten.

Benjamin / Kiyoh

Onze sauna werd afgeleverd en opgebouwd door 3 zeer vriendelijke, beschaafde en deskundige medewerkers van Welvaere. Ze stonden om stipt 8 uur voor de deur en om half 3 kwam er rook uit de kachelpijp en konden wij ons eerste rondje doen in onze eigen sauna, Wat een luxe! Inmiddels zijn we bijna een maand verder en genieten enorm van onze sauna. Nog geen seconde spijt gehad. Het goede nieuws is dat naast dat het lekker is, ook merkbaar goed is voor de gezondheid: ik had al jaren last van een peesontsteking en deze is nagenoeg verdwenen!

Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Klant / Kiyoh

Hoogwaardige scandinavische kwaliteit

Wij werken alleen met de beste onderdelen en materialen voor onze buitensauna’s. De sauna’s worden gemaakt van Scandinavisch sparrenhout of thermohout. Ook de kachels in onze sauna’s komen uit Scandinavië, deze zijn namelijk van het merk Harvia. Harvia is de grootste fabrikant op het gebied van saunakachels en heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Veel buitensauna’s worden in China vervaardigd. Wij hebben echter gekozen voor een geheel Europees product. Niet alleen omdat wij een voorliefde hebben voor Scandinavië, maar ook om kwaliteit te waarborgen. Vervaardigd uit Fins sparren- of thermohout. Wij maken geen gebruik van standaard producten, iedere barrelsauna wordt met de hand voor u gemaakt. Dit geeft u dan ook de perfecte mogelijkheid om de sauna geheel aan te passen aan uw wensen. Heeft u straks die mooie traditionele Finse buitensauna in uw achtertuin staan?

Modellen bekijken

Buiten sauna bouwpakket

Hoe leuk zou het zijn om je eigen buitensauna volledig zelf te bouwen? De verschillende bouwpakketten die wij aanbieden maken u dit gemakkelijk.

Bij ons kunt u ieder gewenst model buitensauna kiezen als bouwpakket. U kunt de sauna helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Wij zorgen er dan voor dat u een prefab bouwpakket ontvangt. Geheel voorbereid zodat u de sauna gemakkelijk zelf op kunt bouwen.

Uiteraard heeft u hier wel enige technische kennis voor nodig, maar moeilijk is het niet. Dit komt doordat het een geheel voorbereid bouwpakket is met een duidelijke beschrijving.

Mocht u tijdens het bouwen van de buiten sauna vragen hebben of heeft u vooraf aan uw aankoop vragen over het bouwpakket? Kom eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via de telefoon of mail.

Modellen bekijken
sauna bouwpakket

Buitensauna Kachel

Houtgestookte buiten sauna

Onze passie voor houtgestookte wellness heeft zich vertaald in het zijn van de grootste houtgestookte barrelsauna en hottub fabrikant. De passie waarover wij praten vindt u overal in terug. Dit is de manier waarop wij praten over de producten, maar ook de hoeveelheid informatie die wij u kunnen bieden. Uw sauna verwarmen met een houtgestookte kachel brengt een extra knusse sfeer in de sauna, met een heerlijke warmte.

Onze buitensauna’s kunnen worden geleverd met twee unieke houtgestookte kachels van het bekende merk Harvia en  Huum. Beide kachels zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven en geven uw sauna een extra luxe uitstraling. In onze showroom en op de site kunt u gemakkelijk het verschil tussen deze twee houtgestookte kachels zien.

Daarnaast zijn onze zelfbouw sauna’s en complete sauna’s allemaal standaard voorzien van een kachel en een kachelbuis, deze hoeven er niet los bijgekocht te worden.

Elektrische buiten sauna

Waar wij voornamelijk onze passie voor houtgestookte wellness uiten, kunnen wij niet de elektrische kachels van Harvia negeren. De kwaliteit van deze kachels staat bij Harvia hoog in het vaandel en dat is ook direct te zien. Net als een houtgestookte kachel kunnen de Harvia Vega en de elektrische Huum Hive eenvoudig uw sauna op temperatuur krijgen en zorgen voor het geweldige gevoel van een eigen buiten sauna.

De voordelen van een elektrisch gestookte barrelsauna is natuurlijk de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Waar u bij een houtgestookte sauna vuur dient te maken en te behouden is het bij een elektrische kachel een kwestie van de knoppen gebruiken.

Voor de drukke zakkenman en -vrouw zou dit bijvoorbeeld een geweldige oplossing zijn. Tevens op plekken waar niet houtgestookt mag worden kan een elektrische barrel sauna de oplossing bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuin welke grenst aan een bosrand.