No items found.

Wat is een barrelsauna?

Al onze T√łnsauna‚Äôs zijn zogenaamde barrelsauna‚Äôs. Vertaald vanuit het Engels betekent het ‚Äėsauna in een grote houten ton‚Äô. Naast dat de ronde vorm uniek is en mooi is om naar te kijken, heeft het ook veel voordelen ten opzichte van een rechthoekige sauna.

T√łnsauna's bekijken

Het verschil tussen de verschillende sauna's

Door de ronde vorm van de traditionele barrel sauna wordt de warmte bij het stoken beter gecirculeerd, het voorkomt ook dat er temperatuurverschillen ontstaan in verschillende hoeken van de sauna. De warmte blijft bij een rechthoekige sauna in de hoeken hangen en bij een barrel sauna wordt dit automatisch rond gecirculeerd. Dit zorgt ervoor dat er minder gestookt hoeft te worden en dat de barrelsauna dus zuiniger is dan een rechthoekige sauna. De barrel sauna kan elektrisch- of houtgestookt worden, bij beide kachels is het mogelijk om de  temperatuur tussen de 80 en 100 graden te krijgen.

‚Äć

Voordelen van een Barrelsauna ten opzichte van een rechthoekige sauna

  • Betere circulatie van de warmte
  • Warmt sneller op
  • Voorkomt temperatuurverschillen in de sauna
  • Minder stoken en dus makkelijker in gebruik √©n zuiniger

Onze barrelsauna: De T√łnsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Waar wordt de barrel sauna van gemaakt?

Een barrel sauna is vervaardigd uit 42mm dik thermohout. De dikte van het hout zorgt ervoor dat de warmte binnen de sauna blijft en er bijna geen warmte verloren gaat. De barrel sauna staat op twee tot vier houten balken die zorgen dat de sauna stabiel blijft staan. De RVS-banden die om de barrel sauna heen gespannen zitten zorgen voor meer stevigheid en een traditionele uitstraling die perfect in iedere tuin past. Onze barrel sauna’s worden standaard geleverd met ventilatie en afvoer.

Bekijk onze barrelsauna's

No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER ‚ÄĘ Het weekend staat weer voor de deur, dat is h√©t moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #t√łnsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife ūüĆŅ

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. ūü™Ķ

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram