No items found.

Dé pizzaoven met ontelbaar mogelijkheden

Eigenlijk is deze pizzaoven ontzettend veelzijdig. Je kunt er namelijk veel meer mee dan alleen maar een heerlijke pizza op maken. De houtgestookte pizzaoven is tegelijkertijd een warmtebron/ openhaard voor in de frissere avonduurtjes én door de unieke bakplaat bovenop de pizzaoven bereid je hier nog meer lekkers op.

Pizza oven bekijken
mountain

Houtgestookte pizzaoven van Welvaere


Waan je terwijl je je ogen gesloten hebt in het zuiden van Italie. Ruik een een heerlijke geurmix van een houtgestookt vuurtje, knoflook en verse basilicum. De eerste pizza wordt al gebakken in jouw houtgestookte pizzaoven terwijl je proost met een heerlijk glas wijn op nu al een geslaagde avond in de buitenlucht.

De pizzaoven van Welvaere is houtgestookt, en dat kan bij Welvaere natuurlijk niet anders. Want niet alleen wij worden ontzettend entoushiast als we in de weer kunnen met een houtgestookt vuur, jij ook. Dat garanderen we. Want wist je dat je naast pizza ook nog taart, een soepje, heerlijk stuk vlees of broodjes kunt bereiden op onze houtgestookte pizzaoven? En doordat dit op vuur gebeurt geeft dit een extra unieke (smaak)beleving!

De mogelijkheden van de houtgestookte pizzaoven

Geniet van de beste pizza die je ooit hebt gegegeten
De mogelijkheid om te BBQ'en op de grillplaat
Fire dark
Genieten van een vuurtje terwijl je kookt

Houtgestookte pizzaoven kopen

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. Maak jij binnenkort je eigen pizza?

Buitenkoken op een houtvuur

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. En buitenkeuken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.

De buitenkook oftewel ‘Uten’ serie is ontworpen door onze eigen R&D afdeling. Alle producten zijn voornamelijk van Cortenstaal. Cortenstaal is de trend voor buitenhaarden en buiten bbq’s van dit moment. Door zijn roestige kleur lijkt het oud, maar niets is minder waar. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.


Koken met onze klanten

Bram

Een handige pizzaoven en grill ineen. Al veel lekkere gerechten op gemaakt op heerlijke zomerse dagen!

Lees het hele verhaal
Linsey

Het is echt heerlijk bij mooi weer lekker buiten te zijn met de kinderen, alle ingrediënten op tafel te zetten en ons eigen pizza's te maken. Bram vindt het ook geweldig!

Lees het hele verhaal
Familie over de kook

Liefde is samen pizza 🍕 bakken 🥰 én de liefde van de man gaat door de maag 🤪 Allemaal waar! Wij zijn echt enorme bofkonten! Deze toffe houtgestookte pizzaoven 🔥van @welvaere mochten wij namelijk testen en houden 🤩

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Pizzaoven houtgestookt

Een houtgestookte pizzaoven brengt een extra beleving en ervaring gewoon naar jouw eigen achtertuin. En omdat deze dus mega veelzijdig is, kan je er alle kanten mee op. Want je kan niet alleen een pizza met de pizzaoven maken, er kan nog veel meer!

Op de pizzasteen bak je bijvoorbeeld broodjes af, of zet er bijvoorbeeld eens een ovenschaal in met Applecrumble of een lasagne. Naast dat je het oventje kunt gebruiken kun je ook nog een pan op de grillplaat zetten.

BBQ, pizzaoven & vuurkorf in 1

Nooit een avond gehad waarbij de ene pizza wil, de andere een heerlijke kom soep, iemand een stuk vlees en de ander wil het liefste alles? Dan is de Utenovn helemaal jouw product. 

Door alle mogelijkheden die er dus zijn. Stel je echt iedereen helemaal tevreden. De Utenovn is namelijk een pizzaoven, BBQ en vuurkorf in 1. Met dit product in je tuin heb je altijd succes en gooi je met een etentje altijd raak. De hele tafel gaat met een volle buik weer naar huis. En jij blijft nog even natafelen terwijl het vuurtje je verwarmd.

Utenovn bekijken