No items found.

Buitensauna uitzoeken

Wanneer je de droom hebt om een buitensauna in je tuin te plaatsen zijn er een aantal dingen best handig om te weten. Zo is een buitensauna uitzoeken zeker niet niets. Er zijn talloze opties en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Er zijn zo’n vijf vragen die je jezelf kunt stellen als je denkt aan een buitensauna in de tuin. Als je antwoord hebt, wordt al snel duidelijk welke Tønsauna het beste bij je past!

Buitensauna's bekijken

Wat zijn jouw wensen?

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Maar, er zijn wel tig mogelijkheden. Belangrijk is als je weet wat je wel en juist niet wilt. Denk hierbij aan de kosten, de kachels, afmetingen, en hoe een sauna werkt. Hieronder legt Chiel uit waar je rekening mee moet houden als je een buitensauna in je tuin wilt. ⤵️

Ontelbaar veel mogelijkheden

  • Buitensauna's voor een kleine tuin of een grote tuin
  • De mogelijkheid om alleen te zitten of wil je graag liggen
  • Met of zonder veranda aan de voorzijde
  • Houtgestookt of elektrisch verwarmen
  • Extra opties zoals een panoramaraam, comfortinrichting en design verlilchting

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Volledig te personaliseren

In onze handige 3D configurator stel je de Tønsauna van je dromen helemaal samen. Alle keuzes die er zijn kun je aan- en uitvinken en daarna een handig en vrijblijvend overzicht ontvangen van de mogelijkheden en prijs. Kom je langs in ons Experience Center? Dan helpt een van onze adviseurs je hier graag bij.

Begin met samenstellen

Zelf aan de slag of ons laten bouwen

No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Welke zekerheid heb ik als ik bij Welvaere een sauna koop?

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram