No items found.

Certificaten en onderscheidingen

Het leveren kwaliteit is een van onze belangrijkste peilers. Want zonder die goede kwaliteit, kun jij thuis minder lang genieten van Quality Time Outdoors met onze Ducktubs en Tønsauna’s. Veel van onze producten of materialen zijn gecertificeerd.

Het FSC keurmerk

Hout is een van onze meestgebruikte producten. En omdat de bossen misschien wel het meest kostbare bezit is voor mens en dier kiezen wij ervoor om te werken met hout die dit keurmerk heeft. Door te kiezen voor FSC-producten geven we de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

Welvaere bij de top snelst groeiende bedrijven

In 2022 was Welvaere onderdeel van de 250 snelst groeiende bedrijven van NLGroeit. En niet alleen Welvaere in Nederland heeft zo’n onderscheiding. Ook Lingalaid/ Welvaere Estland. Deze heeft namelijk een Gazelle award gekregen.

De ABCAT® HOTTUB

Voor onze houtgestookte hottubs hebben we de ABCAT Hottub. Het hottub houtrookfilter zorgt er voor dat schadelijke stoffen worden naverbrand. Een eenvoudige omschrijving van de werking van de ABCAT® HOTTUB is: wat in de kachel niet verbrandt, krijgt in het filter een tweede kans om wel te verbranden. Dit houtrookfilter is voorzien van het CE-certificaat en is Gecertificeerd door MPA NRW in Duitsland op veiligheid en kwaliteit.

HUUM saunakachels

Voor onze sauna’s werken we met elektrische en houtgestookte kachels van het merk HUUM. HUUM heeft diverse certificaten en onderscheidingen voor hun producten. De HUUM houtkachel HIVE Heat voldoet aan een van 's werelds strengste Duitse BimSchV II milieunormen voor houtkachels. Ook hebben verschillende producten het Red Dot design Award gewonnen.

CE keurmerk voor alle houtgestookte kachels

Al onze houtgestookte hottubkachels zoals de Welstove Medium, Welstove Large en Welstove Pro hebben het CE-keurmerk. De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan alle EU-eisen qua veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Iedere hottubkuip zijn eigen kwaliteitscontrole

Iedere kuip krijgt een Barier coating voor extra bescherming, en iedere kuip heeft zijn eigen kwaliteitscheck. En als de hottubs hier in Nijkerk geproduceerd worden, worden ze ook nog eens gecontroleerd op werking. 

Certificaten voor jou als klant

Jij, als (toekomstige) klant van Welvaere bent ook belangrijk voor ons. Daarom hebben al onze websites een SSL-certificaat. Met dit certificaat worden transacties beveiligd en klantgegevens blijven privé. Onze Duitse vestigingen hebben daarnaast ook nog het Trusted E-shops certificaat. Voor betalingen werken wij ook met veilige omgevingen. En ben je benieuwd naar de ervaringen van voormalige klanten? Dan kun je die lezen op het onafhankelijke platform Trustpilot. 

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.