Welke maat hottub past bij mij?

Heerlijk ontspannen in een hottub, dat lijkt je wel wat en dat begrijpen wij! Wij vinden het namelijk ook erg lekker om een plons te nemen in één van onze hottubs. Alleen welke maat hottub past nu het best bij jou en je wensen, want er zijn wel een aantal keuzes te maken.

Het aantal personen

Ik geef je graag een paar tips waar je over na kunt denken bij het kiezen van het juiste model en welke maat hottub. Het belangrijkste is natuurlijk dat er gekeken wordt naar de gezinssituatie. Bestaat het gezin uit twee personen of bijvoorbeeld uit acht personen. In beide gevallen zijn er dan  al een aantal modellen die afvallen. Daarnaast kijk ik altijd graag met de klant wat hun bedoeling is van de hottub. Wil je bijvoorbeeld ontspanning creëren voor jezelf? Of ben je juist op zoek naar het middelpunt op een gezellige avond met al je vrienden?

‘Ik zeg altijd tegen mijn klanten: Een hottub koop je voor jezelf, en niet voor je familie of vrienden. Dat is belangrijk punt om in gedachten te houden.’

Welworker Alwin
Alwin
Ducktub Ovalti - Kunstgras ondergrond

Welk model

Wanneer het duidelijk is met hoeveel personen je ongeveer plaats wilt nemen in de hottub, dan kunnen wij in onze showroom eenvoudig inlichten over welke model het beste bij je past. Het is altijd verstandig om gezellig langs te komen bij ons. Zo kunt u de modellen ook daadwerkelijk te zien. Via het internet of vanaf een afstand is het heel lastig in te schatten welke hottub goed bij jou gaat passen.

De tips die ik geef zijn dan eigenlijk ook dingen die jouw bezoek aan onze showroom eenvoudiger gaat maken en uiteindelijk de keuze gemakkelijker zal maken.

Belangrijk is dat je bij het maken van de keuze in je achterhoofd houdt wat je zelf het fijnste vindt. De ene zal het prettig vinden om meer ruimte te hebben dan de ander. Daarom is het bij een bezoek in de showroom aan te raden om eens in de hottub te gaan zitten. Het kan namelijk zijn dat je bij een heel ander model uitkomt dan je in eerste instantie in gedachten had. Hierdoor is het ook moeilijk om direct te zeggen welk model het beste bij je past. Bij het uitzoeken van welke maat hottub je graag wilt is het dus verstandig om ergens naartoe te gaan.

Experience center hottub Nijkerk

Persoonlijke voorkeuren

Alle andere eigenschappen en samenstellingen van onze hottubs hebben meer te maken met persoonlijke voorkeuren. Na de keuze van het juiste model, kun je gaan kijken naar de houten afwerking en andere luxe opties zoals een bubbelsysteem en Ledverlichting.

Het belangrijkste aspect bij het uitkiezen blijft dan ook het aantal mensen wat erin plaats wil nemen. Alleen dit is niet het enige gegeven, hou ook rekening met de ruimte die je hebt in je tuin. Je wilt namelijk niet straks een hottub in de tuin hebben staan die te groot is.

Kom eens langs in de showroom

Zoals al eerder gemeld willen wij je graag helpen bij het maken van de goede keuze. Een keuze waar je de komende jaren veel plezier van zult hebben! In onze showroom staan al onze modellen hottubs opgesteld. Hierdoor kunt u perfect kijken welke hottub het beste bij u past. Wij kunnen bij een bezoek vrijblijvend een offerte opmaken zodat je een inzicht in de kosten. Wil je liever oriënterend langskomen? Dan ook helpen wij je graag!

tabitha
20 aug 2018
Geschreven door tabitha
Wellness Expert