No items found.

Utenflåmm - BBQ

Van
voor
2.995
2.995

Liefde gaat door de maag, met onze Utenflåmm is dat zeker zo! De perfecte combinatie van een haard en een veelzijdige buitenkeuken. Gecreëerd voor momenten om te genieten van een voortreffelijk vuur, heerlijk eten en een fijne ontmoetingsplek.

146x56x229
Pizza oven
Grill
Compleet geleverd
Houtgestookt
actie vector
Eindigt over 
0
 dagen
0
 uur
0
 min
0
 sec
Meer info
Arrow left
No items found.

Bestel in de webshop

De Utenflåmm bestel je gemakkelijk in onze webshop

Direct bestellen

🚚  Snelle levertijd

💪  Altijd 3 jaar garantie

🇳🇱  Ontworpen en gemaakt in NL

Experience Center

Bezichtig dit product in ons Experience Center in Nijkerk.

buitenkoken

Samen genieten van heerlijk eten en gezelligheid

Genieten in de buitenlucht van een knisperend vuurtje, een voortreffelijke pizza of door een heerlijke maaltijd te grillen op de grillplaat. De plek van onze Utenflåmm wordt de nieuwe locatie in jouw tuin om mensen te ontmoeten en fijne momenten te creëren.

De Utenflåmm is houtgestookt, het kan ook niet anders. Kan worden gebruikt voor warmte en sfeer, maar ook om te koken. Ieder stuk vlees, groente of pizza smaakt nog lekkerder als je het bereidt op deze uitgebreide en geavanceerde bbq voor buiten.

Pluspunten

 • Veelzijdige buitenkeuken met een vuurplaats, pizza oven en grill- /bakfunctie
 • Gemaakt van Cortenstaal & Thermohout
 • Ontworpen door onze eigen R&D afdeling

Minpunten

Mogelijkheden

Gezelligheid en lekker eten, wat ons betreft de perfecte combinatie. Met de volledig houtgestookte BBQ de Utenflåmm heb je het allebei. Gezelligheid en warmte van het haardvuur en heerlijk eten van de grill of uit de pizzaoven. 🍕

 • Pizza's bakken in de oven
 • Grillen op de grilplaat
 • Spieces op het spies rek

Verwarmen

Stapel de houtblokken kruislings op elkaar volgens de Zwitserse methode, vul dit aan met kleinere aanmaakhoutjes en ecologische aanmaakblokjes. Zodra het vuur begint te branden, zal het hout langzaam afbrokkelen en naar beneden vallen. Met de speciale tool kun je het houtskool verplaatsen naar de oven aan de linkerzijde of naar de grill aan de rechterkant.

 • Koken op je eigen houtskool
 • Geniet van een gezellig houtvuur
 • Bepaal zelf de temperatuur
Test

Materiaal

De houtgestookte BBQ is grotendeels gemaakt van Cortenstaal. Dé trend op het gebied van buitenkeukens en vuurkorven van dit moment. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.Het proces van het roesten zorgt er bij cortenstaal juist voor dat het langer mee gaat. Dit is namelijk een beschermer van het materiaal. Dit materiaal zorgt er ook nog eens voor dat de Utenflamm een echte Design BBQ is.

 • Houten onderdelen: Thermohout
 • Pizzasteen: Chamotte
 • Grillplaat: RVS
 • Verdeelplaat in oven: Gietijzer
Afmeting
146x56x229
Soort
Pizza oven
Soort
Grill
Levering
Compleet geleverd
Verwarming
Houtgestookt

Wij staan voor jou klaar!

Heeft het buitenkookproduct direct de roestige uitstraling?

Hoe is de garantie geregeld?

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

No items found.
Volg ons op instagram

Trots op onze producten

We vertellen je er graag meer over.

Optimale luchtstromen

De Utenflåmm bestaat uit drie verschillende compartimenten. In het midden zit het gedeelte waar het vuur gemaakt wordt en de hete kolen naar beneden vallen.

Aan de rechterkant zit het grill compartiment en aan de linkerkant het oven compartiment. Deze kunnen beide opgewarmd worden door de hete kolen uit het vuur compartiment naar de gewenste kant te schuiven.

Buiten koken op houtvuur

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur, dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken op een eigen gestookt vuurtje, dat brengt echt iets betoverends naar jouw achtertuin.

En buitenkoken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.

Experience Center in Nijkerk

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Thee mag ook, of cola, of water, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles over onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Dat is fijn, want wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je weten waar je aan toe bent.

Experience Center bekijken