mountain

#withwelvaere ervaringsverhaal van Valerie en haar gezin

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Dit keer sprak ik met Valerie uit Antwerpen. Zij geniet samen met haar gezin volop van een hybride Ducktub Bjorn in de tuin. Heerlijke momenten spenderen zij nu samen in de hottub.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Model hottub: Ducktub Bjorn (hybride)

Sinds: februari 2021

Wonen in: Antwerpen

Samen met: haar man en drie zoons (3, 8 en 11 jaar)

Een hottub om meer tijd met elkaar door te brengen

We weten allemaal dat het in het dagelijks leven best druk en hectisch kan zijn. Tijd voor elkaar maken schiet er dan soms bij in. Daar hebben Valerie en haar gezin iets op gedacht.

Valerie: “We zijn een gezin met drie jonge kinderen. Mijn man en ik werken allebei fulltime, de kinderen hebben allemaal hobby’s en mijn man sport ook veel. We hebben dus een super druk leven. We hebben een hybride hottub* en als we die opstoken tot een lekkere temperatuur, dan moeten we ook de tijd nemen om er in te gaan. Want dan hebben we er natuurlijk wat moeite voor gedaan.”

*Met een hybride hottub geniet je van het traditionele gevoel van een houtkachel, maar daarnaast ook van het gemak van een elektrische verwarming. Je hebt allebei!

Valerie en haar man deden voordat ze de hottub kochten eerst online onderzoek naar de mogelijkheden. “Toen we de positieve recensies over Welvaere hebben gelezen, zeiden we: we gaan enkel eens kijken in de showroom. Toen we bij jullie kwamen kregen we een uitgebreide uitleg en hebben we eigenlijk gelijk de knoop doorgehakt.

Met én zonder kinderen genieten

Naast dat ze vaak in de hottub zitten met het hele gezin, vinden Valerie en haar man het ook heerlijk om er ‘s avonds met z’n tweeën in te gaan. “Zodra de kinderen op bed liggen, doen we de kap eraf en kruipen we erin. Dan hebben we tijd om met elkaar te kletsen. Daar genieten we heel erg van. Anders zit je toch voor de televisie of doe je huishoudelijke taken. Zonder overdrijven gebruiken we de hottub, als het niet regent, elke dag nu!”

Valerie en haar man ontspannen echt van het warme water in de hottub. “Mijn man doet aan wielrennen. Hij maakt iedere dag zowel ‘s ochtends als ‘s avonds veel kilometers. Hij zegt echt als hij na het fietsen in de hottub gaat, dat hij de volgende ochtend veel minder last heeft van zijn spieren. En ik vind ook, als je uit de warmte komt, weer in de frisse lucht; dat doet echt iets met je. Het is extreem ontspannen vind ik!”

Een winter en een zomer genoten van de hottub

“We hebben de hottub nu een winter en een zomer staan en ikzelf heb er het meeste plezier van gehad in de winter. Als het dan buiten zo koud is, dan vind ik het heerlijk om in dat warme water te zitten. In de zomer heb ik daar zelf net wat minder behoefte aan. Mijn man heeft er in de zomer wel veel in gezeten en de kinderen hebben er toen juist meer tijd in doorgebracht, natuurlijk ook voor de afkoeling.”

Ieder moment zijn charme

Valerie heeft niet maar één favoriet moment in de hottub. Met z’n tweeën na een dag werken of met de kinderen op zondagochtend, het heeft allemaal zijn charme. “Niks is zo gezellig als pistoletjes gaan halen bij de bakker, een ochtendwandelingetje te maken en daarna samen met de kinderen in het water te gaan om het weekend af te sluiten. Dan gebruiken we vaak ook de houtkachel. We hebben drie jongens die op scouting zitten, zij vinden het geweldig om een vuurtje te stoken.”

Ook de vrienden van het gezin komen regelmatig genieten in de hottub. “Sinds we de hottub hebben, zijn wij vaak degene die de vrienden ontvangen, haha. Zo ook met oudjaar, dan komen ze hier en gaan we gezellig in de hottub!”

Soms hout stoken, soms op het knopje drukken

Met de hybride hottub kies je natuurlijk zelf of je gaat voor het verwarmen met de houtgestookte kachel of met het elektrische systeem. Erg handig vindt Valerie. “We hebben gekozen voor hybride omdat ik het stoken en de geur van het hout extra gezellig vind, maar soms vind ik het ook heel handig dat ik gewoon op het knopje kan drukken en je er niet meer naar om hoeft te kijken. Ook staan de huizen in onze straat best wel dicht op elkaar. Als de wind op een bepaalde manier staat, dan kan het zijn dat er wat rook bij de buren naar binnen waait. Op die dagen kunnen we ‘m mooi volledig elektrisch verwarmen.”

De hottub van het gezin staat altijd op zo’n 25 graden, zodat ze nog maar kort hoeven te stoken of hoeven te wachten voordat het water op een lekkere temperatuur is.

Een gezellige tuin met speel- en ontspanningsruimte

We vinden het altijd interessant om te weten wat voor plekje onze Ducktubs krijgen. “Wij hebben voor een bebouwde omgeving, best wel een ruimte tuin. We hebben ervoor gekozen de tuin in tweeën te splitsen. Achteraan hebben we kippen, loopeendjes en daar spelen de kinderen. Vooraan tegen het huis aan hebben we een terras, met wat planten en daar staat de hottub ook. Met drie kinderen blijft er meestal weinig tijd over om in de tuin aan de slag te gaan, maar we proberen het wel heel gezellig te maken!”

Een fijne tip van Valerie

“We hebben recent ontdekt dat het heerlijk is om een podcast te luisteren in de hottub! Dan kiezen we samen wat voor podcast we willen luisteren, dat zijn meestal van die waargebeurde verhalen. Dat is super gezellig. Dan zeg ik vaak tegen mijn man ‘kijk hoe we hier nu zitten’ het is echt heerlijk.”

Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen halen uit het #withwelvaere klantverhaal van deze keer. Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Bekijk deze blogs ook

Ervaring met een hottub van Welvaere - Annemarie Geerts

5/8/2021
Bekijken

Samen genieten van de Ducktub Bjorn

Bekijken

Met z'n tweeën genieten in de Ducktub Ovalti

Bekijken
Corner Icon