Hottub houtgestookt

Opzoek naar de perfecte hot tub voor u? Dan bent u bij Welvaere op het juiste adres!
Met ons diverse assortiment aan hot tubs is er altijd wel een hot tub die perfect aansluit bij uw voorkeur. U kunt al onze hottubs uitgebreid bekijken op onze website. Daarnaast kunt u alle hottubs bekijken in onze showroom wanneer u dat uitkomt, ook op zaterdag!

Mocht u vragen hebben over een hottub dan kunt u ons bereiken via telefoon op: 0342 712032 of via email op info@welvaere.nl!

Benieuwd naar wat andere van onze hot tubs vinden? Bekijk onze klantervaringen pagina!

Kom langs in ons experience center

Waarom een hot tub bij Welvaere?

Hottub kopen

De hot tub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottub, gezelligheid en ontspanning hand in hand.

De hot tub is een prachtige toevoeging aan iedere tuin. Heerlijk gezellig met het gehele gezin of nodig gezellig uw vrienden uit voor een avond in de hottub, ziet u het al voor zich? Wij helpen u graag deze avonden werkelijkheid te maken!

Met ons brede assortiment is er altijd wel een hottub die perfect bij u past. Van een kleine hottub voor romantische avonden tot een enorme hottub waarbij iedereen aan kan sluiten!

Maak een afspraak in onze showroom

Waarom een hot tub?

hottub kunststofHot tubs , bubbelbaden en jacuzzi’s waren vroeger altijd een luxe die veel mensen niet konden betalen. Vandaag de dag zijn de hottubs zo geoptimaliseerd dat de kosten enorm omlaag zijn gegaan!

Wij hebben dan ook gezien dat de populariteit van de hot tub hierdoor als een raket is gestegen. Veel mensen nemen nu een hot tub voor de gezelligheid en zitten er wekelijks in om te ontspannen met vrienden of familie.

Daarnaast heeft de hottub nog andere voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • In het warme water van de hottub worden uw spieren tot 90% ontlast van hun werk en inspanning. Hierdoor kan uw gehele lichaam tot rust komen!
  • Minder stres en angst. Het warme water van de hottub helpt de stress van de lange dag achter je te laten. 
  • De combinatie van warm water en eventuele jets zorgt voor een betere fysieke en emotionele staat.
  • Als je voor het slapen gaan even ontspant in het warme water van de hot tub slaap je dieper en vaster!
  • Daarnaast is een hot tub in uw tuin natuurlijk een echte blikvanger!

Welke hot tub kiest u?

hottub welvaere interne kachel

Zodra u de perfecte hottub in uw tuin heeft staan zult u hier gegarandeerd nog jaren plezier van hebben. Het vinden van deze hottub is echter wel een opgave.

Bij het kopen van een hottub zijn er veel zaken waar u op moet letten. Denk hierbij aan ruimte in uw tuin, met hoeveel personen u in de hottub wilt, de stooktijd, hygiene, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid etc.

Wij raden u zeker aan informatie in te winnen over alle aspecten van uw toekomstige hottub. Om u alvast verder te helpen hebben wij een sectie van onze website ingericht met alle informatie! Neem vooral een kijkje op onze hottub informatie pagina’s.

Naast het uitpluizen van deze website kunt u ook direct contact zoeken met onze hot tub adviseurs. Deze zijn bereikbaar per telefoon, email en natuurlijk in onze showroom. Hier bent u vijf dagen per week (inclusief zaterdag) van harte welkom om hottubs te bekijken en alle vragen te stellen die u heeft.

Meer informatie over hoe u een hot tub kiest? Lees de Hoe kies ik een hot tub? pagina!

Wat klanten zeggen over onze hottubs

Bedankt voor de goede service. Vooral complimenten voor het mooie product dat jullie hebben. Uniek in mijn beleving. Het is niet goedkoop, maar daar is het product en de service ook naar. Bij levering was er een technisch probleem. Dat is snel en prettig opgelost. Ik kan iedereen een tub van Welvaere aanraden. De tub staat inmiddels al een half jaar en voldoet uitstekend! Nogmaals bedankt voor het prettig contact en de service.

Richard S / Kiyoh

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Mogelijkheden voor zelfbouw en daarbij kosten besparen en eigen ideeën voor plaatsing uitvoeren.
Vrij vlotte levering in de door ons gewenste week.

Marc & Lydia / Kiyoh

We hebben deze tub nu ruim een half jaar in gebruik en we zijn supertevreden, topsfeertje…heerlijk badderen met dat knisperend vuurtje op de achtergrond…

Francois Hennekens / Google
Hottub Klantervaringen lezen

Soorten hottubs

hottub welvaere kunststof

Er zijn verschillende soorten hottubs verkrijgbaar op de markt in Nederland. Denk hierbij aan houten hottubs, HDPE hottubs, aluminium hottubs en de glasvezelversterkt kunststof hot tub.

Wij hebben ervoor gekozen om alleen glasvezelversterkt kunststof hottubs aan te bieden, omdat dit het sterkste en beste materiaal is voor een hottub binnenkuip. Van dit materiaal worden ook zwembaden gemaakt. Daarnaast is dit materiaal afgewerkt met 3 coatings tegen UV licht, osmose, corrosie en de aanslag van chloor

Wij bieden drie verschillende merken hottubs aan: de Vikatubs, De Nørtubs en de Ducktubs. Wij raden u ook om alle modellen hottubs even kort te bekijken en te bekijken wat u het meeste aanspreekt. U kunt alle modellen bekijken op onze kunststof hottub pagina.

Maak een afspraak in onze showroom