No items found.

Buitenkook accessoires

Verras je familie en vrienden met de heerlijke gerechten die jij met onze handige buitenkookaccessoires in een handomdraai op tafel zet.

Naar de webshop
mountain

Buitenkook accessoires

Laat die heerlijke pizza's op gezellige avondjes in de tuin maar komen. Met de buitenkookaccessoires is buiten koken voor jou super easy!

Pizzaschep

In een handomdraai haal je jouw versgebakken pizza's uit de pizzaoven met de handige pizzaschep.

This is some text inside of a div block.

Tretonn - Houtopslag

De Tretonn houtopslag zorgt ervoor dat jij altijd droog hout bij de hand hebt voor het stoken van jouw Ducktub, Tønsauna of BBQ.

This is some text inside of a div block.

Net dat beetje meer

In het zonnetje of onder de sterrenhemel zet jij de heerlijkste gerechten op tafel. Heerlijk eten, gemaakt op onze nieuwste buitenkooklijn, allemaal door middel van een houtvuur. De buitenkookaccessoires zorgen ervoor dat jij gemakkelijk kunt genieten van heerlijke pizza's en heel veel ander lekkers!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Bram

Een handige pizzaoven en grill ineen. Al veel lekkere gerechten op gemaakt op heerlijke zomerse dagen!

Lees het hele verhaal
Linsey

Het is echt heerlijk bij mooi weer lekker buiten te zijn met de kinderen, alle ingrediënten op tafel te zetten en ons eigen pizza's te maken. Bram vindt het ook geweldig!

Lees het hele verhaal
Familie over de kook

Liefde is samen pizza 🍕 bakken 🥰 én de liefde van de man gaat door de maag 🤪 Allemaal waar! Wij zijn echt enorme bofkonten! Deze toffe houtgestookte pizzaoven 🔥van @welvaere mochten wij namelijk testen en houden 🤩

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Samen genieten van heerlijk eten in de buitenlucht

Een mooi gedekte tafel tijdens een zwoele zomeravond waar het hele gezin of de vriendengroep geniet van het samenzijn, heerlijk eten en elkaar. Een schaterlach hier en daar en dan opeens een fijne stilte omdat iedereen geniet van het heerlijke eten dat van het vuur komt.

Een uitgebreide houtgestookte barbecue, een pizzaoven inclusief grill of een combinatie van een vuurkorf en bakplaat. Welk buitenkookproduct past het beste in jouw tuin?

Bekijk buitenkooklijn