No items found.

Vierkante vuurkorf BBQ

Samenkomen, verwarmen, praten en genieten rondom een warm vuurtje? Iemand die gitaar speelt, zijn leukste grappen vertelt of gewoon opgaan in een fijn gesprek. De warmte van vuur brengt ons samen en dat is niet iets van dit moment. Dat gaat al jaren terug.

mountain

BBQ en vuurkorf ineen

Onze Firepits, vuurkorven of vuurschalen zijn er niet alleen om te genieten van een lekker warm vuurtje. Neem je kunt er nog veel meer mee. Zie het als een vuurkorf barbecue; een vuurkorf met bbq rooster. Ontzettend veelzijdig.

Je maakt er namelijk ook heerlijk eten op. De grill- of bakplaten zijn van RVS 316 en daardoor uitermate geschikt om eten op te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke burger als late night snack? En wij beloven je, als je eenmaal een burger van een houtgestookt vuur hebt gegeten, wil je nooit meer anders.

De mogelijkheden van de houtgestookte pizzaoven

Geniet van de beste pizza die je ooit hebt gegegeten
De mogelijkheid om te BBQ'en op de grillplaat
Fire dark
Genieten van een vuurtje terwijl je kookt

Cortenstaal vuurkorf kopen

Het fijne, luxe en ontspannen buitenleven proef je pas echt in ons Experience Center. Voel, beleef en ervaar de warmte. Bekijk onze hottubs, buitensauna’s en buitenproducten in alle rust en stel al jouw vragen aan onze adviseurs.

Vuurkorf in Cortenstaal

De buitenkook oftewel ‘Uten’ serie is ontworpen door onze eigen R&D afdeling. Alle producten zijn voornamelijk van Cortenstaal. Cortenstaal is de trend voor buitenhaarden en buiten bbq’s van dit moment.

Door zijn roestige kleur lijkt het oud, maar niets is minder waar. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.


Koken met onze klanten

Bram

Een handige pizzaoven en grill ineen. Al veel lekkere gerechten op gemaakt op heerlijke zomerse dagen!

Lees het hele verhaal
Linsey

Het is echt heerlijk bij mooi weer lekker buiten te zijn met de kinderen, alle ingrediënten op tafel te zetten en ons eigen pizza's te maken. Bram vindt het ook geweldig!

Lees het hele verhaal
Familie over de kook

Liefde is samen pizza 🍕 bakken 🥰 én de liefde van de man gaat door de maag 🤪 Allemaal waar! Wij zijn echt enorme bofkonten! Deze toffe houtgestookte pizzaoven 🔥van @welvaere mochten wij namelijk testen en houden 🤩

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Buitenkoken op houtvuur

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. En buitenkeuken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.