No items found.

Waarom een buitensauna kopen

Elke dag even je ogen kunnen sluiten, een diepe zucht slaken en je laten omhelzen door een warme deken van stoom en hete lucht. Deze procedure, om het zo maar even te noemen, is gezond voor lichaam en geest en hoeft helemaal niet lang te duren. Met tien minuutjes per dag zorg je er niet alleen voor dat je schouders lichter gaan voelen, maar ook dat je je mentaal rustiger voelt. Je immuunsysteem krijgt een boost, je geest voelt verhelderend aan en wanneer je uitstapt kan je de wereld weer met een uitgeruste en positieve blik tegemoet kijken.

Sauna's bekijken

Ultieme ontspanning in eigen achtertuin

Jouw tuin hoort een plek van ontspanning te zijn. Een plek om te lachen, te dromen en tot rust te komen. De verschillende Tønsauna’s worden gebouwd om je tuin om te toveren tot een ruimte voor ultieme ontspanning.

Zwoele zomerdagen of knusse winterdagen, elke dag is een dag om te genieten van de wamte binnenin de Tønsauna en de frisse buitenlucht. Met een sauna van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en de beste manier van ontspannen die jij je maar kunt wensen. Iedere Tønsauna wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens.

Daarom een buitensauna van Welvaere

  • Jouw eigen sauna stel je helemaal zelf samen
  • Je kunt ontspannen op de beste manier die er bestaat
  • Om op te warmen in de winter en de hitte in de zomer beter te handelen
  • Je koopt bij de producent en niet bij een wederverkoper
  • Voor een extra gezellige avond met je partner, gezin of vrienden

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Handgemaakt in Nederland

Uniek in Nederland is dat wij onze eigen sauna productie hebben opgezet. Bij Welvaere koop je dan ook echt een sauna die voor 100% uit Nederland komt. Gemiddeld produceren wij zo’n 5 tot 7 sauna’s in 1 week die vanuit onze productiehal naar jou toe komt.

Bekijk onze productie

Door ons gebouwd in jouw tuin

Niet voor niets kiest 95% van onze klanten voor deze optie; opbouw in de eigen tuin. ‘s Morgens komt een team van saunabouwers naar jouw tuin om de sauna op te bouwen op de gewenste plek. Uniek in Nederland is dat wij de sauna geheel in jouw tuin opbouwen, als je kiest voor die optie. Wij hebben verschillende teams die de sauna komen opbouwen. Perfect, want op deze manier nemen wij veel werk uit handen.

Wees verzekerd van kwaliteit en comfort

Wat voorop staat is dat jij een buitensauna in je tuin hebt staan van topkwaliteit. De Olympische Gouden medaille onder de sauna’s. Om dat te realiseren zijn we altijd bezig met onze producten te innoveren. De best haalbare kwaliteit in combinatie met de snelst haalbare levertijd. Daar doen we elke dag ons best voor en de volgende dag proberen we het een stukje beter te doen.

No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram