Blokhut sauna kopen

Finse uitstraling, Siberische stammen, een echte blokhutsauna.

Dompel je tuin onder in de echte Scandinavische levensstijl. De blokhutsauna is een unieke buitensauna in Nederland. De ruwe Siberische stammen geven de sauna een natuurlijke uitstraling, wat je tuin direct complimenteert.

Welvaere heeft de Løgsauna blokhutsauna ontwikkeld. Een authentieke en klassieke sauna gecombineerd met moderne elementen. Zo bestaat de basis van de Løgsauna uit de Siberische stammen wat direct in contrast staat met de glazendeur aan de voorzijde. Een echte unieke blokhutsauna.

Experience center

Bekijk de buitensauna’s in het echt in ons experience center! Vijf dagen per week geopend in Nijkerk, ook op zaterdag!

Bekijken
Experience center Welvaere

Waarom een Sauna?

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al jouw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op jouw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van! Alleen van die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg. Daarom hebben wij de Tønsauna ontworpen als oplossing. Prachtige sauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte Blokhut sauna voor elke tuin dus!

De Blokhutsauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëer je een wellness resort in jouw eigen achtertuin, waardoor je ook in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring.

De buitensauna heeft een aantal voordelen die je zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • Een sauna bevorderd de circulatie van het bloed. Hierdoor kunnen de lever en nieren afvalstoffen beter verwerken;
  • De poriën in je huid gaan open staan wat ervoor zorgt dat de huid diep gereinigd wordt.
  • Je verbetert je weerstand met een regelmatig bezoek aan de sauna.
  • Je komt volledig tot rust. Niet alleen je spieren ontspannen, maar je wordt ook mentaal rustiger. Bovendien worden er tijdens een saunasessie geluks hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat je vrolijk de sauna uit komt.
  • Bestrijdt verschillende spier- of gewrichtspijnen.
  • Je kunt beter slapen: Door een sauna wordt je lichaam namelijk zo ontspannen, waardoor je dieper zult slapen.

Waarom Welvaere?

  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,3
  • Eigen productie in Nederland
  • Grote showroom in Nijkerk