Blokhut sauna kopen

Finse uitstraling, Siberische stammen, een echte blokhutsauna.

Dompel je tuin onder in de echte Scandinavische levensstijl. De blokhutsauna is een unieke buitensauna in Nederland. De rauwe Sibirische stammen geven de sauna een natuurlijke uitstraling, wat je tuin direct complimenteert.

Welvaere heeft de Løgsauna blokhutsauna ontwikkeld. Een authentieke en klassieke sauna gecombineerd met moderne elementen. Zo bestaat de basis van de Løgsauna uit de Siberische stammen wat direct in contrast staat met de glazendeur aan de voorzijde. Een echte unieke blokhutsauna. 

Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen in onze sauna/hottub showroom in Nijkerk. U kunt nog steeds gezellig onze showroom binnen lopen en onze sauna’s bekijken! Bel voor meer informatie: 0342-712032

Løgsauna bekijken Showroom bekijken

Løgsauna Original

Vanaf €9175,-

Authentieke Finse Blokhutsaunas, de Løgsauna original. Geniet in een echt historische blokhut zoals de Scandinaviërs dat vroeger ook deden. Een echte blikvanger in iedere tuin.

Bekijken
hottub kopen

Showroom

Ontdek onze Løgsauna in onze showroom in Nijkerk. Wij zijn vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Bekijken

Waarom een Blokhutsauna van Welvaere?

Voordelen van de Blokhutsauna?

Bij het woord wellness denkt waarschijnlijk iedereen direct aan een sauna. Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van! Alleen van die overdrukke saunacomplexen hadden wij al snel genoeg. Daarom hebben wij de Løgsauna ontworpen als oplossing. Prachtige blokhutsauna geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte Blokhut sauna voor elke tuin dus!

De Blokhutsauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëert u een wellness resort in uw eigen achtertuin, waardoor u ook in uw eigen vertrouwde omgeving kunt genieten van de sauna ervaring. 

De Blokhut buitensauna heeft een aantal voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • Een sauna bevorderd de circulatie van het bloed. Hierdoor kunnen de lever en nieren afvalstoffen beter verwerken;
  • De poriën in je huid gaan open staan wat ervoor zorgt dat de huid diep gereinigd wordt.
  • Je verbeterd je weerstand met een regelmatig bezoek aan de sauna.
  • Je komt volledig tot rust. Niet alleen je spieren ontspannen, maar je wordt ook mentaal rustiger. Bovendien worden er tijdens een saunasessie geluks hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat je vrolijk de sauna uit komt.
  • Bestrijdt verschillende spier- of gewrichtspijnen.
  • Je kunt beter slapen: Door een sauna wordt je lichaam namelijk zo ontspannen, waardoor je dieper zult slapen.
Blokhutsauna bekijken

Dit zeggen klanten over onze buitensauna’s

Van de zomer hebben wij een sauna aangeschaft voor in onze tuin. We zijn hier zeer tevreden over.
Welvaere denkt graag mee met de wensen van de klant en staat klaar om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Welvaere levert mooie kwalitatief goede producten.

Benjamin / Kiyoh

Onze sauna werd afgeleverd en opgebouwd door 3 zeer vriendelijke, beschaafde en deskundige medewerkers van Welvaere. Ze stonden om stipt 8 uur voor de deur en om half 3 kwam er rook uit de kachelpijp en konden wij ons eerste rondje doen in onze eigen sauna, Wat een luxe! Inmiddels zijn we bijna een maand verder en genieten enorm van onze sauna. Nog geen seconde spijt gehad. Het goede nieuws is dat naast dat het lekker is, ook merkbaar goed is voor de gezondheid: ik had al jaren last van een peesontsteking en deze is nagenoeg verdwenen! 

Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Klant / Kiyoh