Plezier voor het hele gezin

Een Ducktub Bjorn bij demammavan / familie Geerts

Hottub bij @demammavan, oftewel Annemarie Geerts. Bekend door haar grote gezin met acht kinderen, haar eerlijke mening en het tv-programma ‘waar doen ze het van’ werd voorzien van een Ducktub Bjorn. In ons Experience center is zij de hottub uit komen zoeken. Inmiddels zijn er al heel wat hottubsessies geweest en wordt er veel gebruik van gemaakt!

hottub demammavan

Plezier voor het hele gezin

In de middag spelen de jongste kinderen in de hottub. ‘s Avonds als de kleinste op bed liggen bespreken pappa en mamma de dag met een wijntje in de hottub en daarna is het tijd voor de oudste kinderen. Echt het hele gezin heeft plezier van de Ducktub Bjorn in de tuin bij familie Geerts. 

Hottub demammavan

En of de Ducktub Bjorn dan te klein is? Nee, zeker niet! Voor de kinderen is het ideaal om in te spetteren, met z’n tweetjes is hij ook nog heel knus en de oudsten zitten er zo met 7 vrienden tegelijk in. Zo brengt de hottub niet alleen maar ontspanning maar ook een hoop gezelligheid in de tuin bij demammavan. 

Ducktub Bjorn

De hottub bij demammavan is voorzien van de nodige extra’s zoals LED-verlichting, bubbels een Welstove Pro en een RVS leuning. En die leuning is ook voor kinderen handig om de hottub in te stappen. Zo kunnen ze zonder hulp zelf de hottub in. 

Ook de cover is een fijne toevoeging en maakt samen met het hitteschild de hottub extra veilig voor de kleintjes. Een echte must volgens Annemarie. Doordat de hottub bijna iedere dag in gebruik is, en het schoonmaken toch net iets teveel was, wordt er later nog een filterpomp aan gemonteerd. Zo blijft het voor de familie Geerts echt een plezier en hoeft er minder worden schoongemaakt.

Meer informatie?

Wil je net zoals demammavan een hottub in je achtertuin? Bekijk deze prachtige hottub op onze website of neem contact met ons op!