mountain

De hottub voor het hele gezin

Een houtgestookte hottub geeft je eigen achtertuin een echte upgrade en biedt plezier voor het hele gezin. Samen genieten van heerlijk warm water, een serieus gesprek of een te gek watergevecht. Onze Ducktubs zorgen voor extra plezier in eigen achtertuin.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Waarom een Ducktub voor het gezin?

  • Reconnect met je gezin, de natuur en jezelf in deze drukke wereld;
  • In elk seizoen buitenspeelpret voor de kinderen;
  • Minder schermtijd en meer quality time met elkaar;
  • Ontlast tot wel 90% van je spieren met het warme water.

Plezier voor iedereen

Zie je het al voor je? Tijdens een heerlijk warme zomerdag zijn de kinderen urenlang aan het spetteren in het frisse water. Terwijl jij je even terugtrekt om een boek te lezen, een beetje op te ruimen of eten te koken, hebben de kinderen de tijd van hun leven in de tuin. De hottub is namelijk ideaal om te gebruiken als ‘zwembad’ voor de kinderen, en voor jezelf natuurlijk om af en toe even af te koelen. En ‘s avonds wanneer de kinderen op bed liggen stappen jij en je partner en gewoon met z’n tweetjes in of samen met vrienden voor een onvergetelijke avond.

Ook in de winter brengen jullie fijne momenten met het hele gezin door in de hottub. Als het buiten ijskoud is, spreken jullie de week door met elkaar in het heerlijk warme water.

De gezinshottub

Ducktub, de grote liefde van ieder gezin! Ja, dat is een riante uitspraak – maar geloof ons, de Ducktub verdient het om groot over gesproken te worden.

Na een lange dag kunnen ontspannen in een warm bad, terwijl je longen zich vullen met frisse buitenlucht en die kloppende hoofdpijn langzaam verdwijnt – dat is geen kleinigheidje.

Net als alleen nog maar de achterdeur uit te hoeven stappen om de grootste lol te hebben met je kinderen. Sneeuw, regen, zon, het maakt allemaal niet meer uit met een Ducktub in de tuin. Plotseling blijkt elke dag een goede dag te zijn om nat gespetterd te worden. Het hele jaar door. Ja, jarenlang – want van een handgemaakte Ducktub kom je niet zo snel af.

Ducktub Oval & Bjornstor perfect voor het gezin

Naast de Ducktub Bjornstor is wat ons betreft de Ducktub Oval ook echt een hottub voor het hele gezin! Door de ruimte die deze hottub biedt en de extra verhoogde zitting kan deze hottub echt een gezinshottub genoemd worden. Ondanks de grootte, biedt de hottub plek aan een klein gezelschap, maar ook aan grotere groepen.

En, niet geheel onbelangrijk. Genoeg ruimte om in te spelen voor de jongste kinderen. Zij nemen een duik van de verhoging om het water in te plonsen. De oudere kinderen nodigen hun beste vrienden uit voor een gezellige vriendenavond of dobberen heerlijk op een luchtbed. En jij kunt heerlijk met de benen uitgestrekt tot rust komen. Genoeg ruimte in de Ducktub Oval!

Ontworpen met geweldige eigenschappen

Quality time, ruimte en comfort zijn drie van de belangrijkste punten bij het kiezen van een Ducktub. En juist dat is iets wat al onze hottubs jou bieden. Dat samen zorgt niet alleen voor een unieke hottub ervaring, maar ook dat je heerlijk kunt ontspannen in het warme water en dat jouw kinderen de tijd van hun leven hebben alleen of met vrienden.

Door de verschillende zittingen, vormen en grootte is er altijd wel een model dat uitstekend bij jouw wensen past. Om het comfort van onze hottubs nog beter te maken kun je er voor kiezen om een bubbel- of jetsysteem in de kuip te laten bouwen. Wij bouwen de Ducktubs volledig zelf in onze werkplaats in Nijkerk. Daardoor kun jij de hottub volledig upgraden naar een uiterst luxe model.

Veiligheid staat voorop

Wanneer je een hottub voor het gezin aanschaft is het belangrijk dat het veilig is in en rondom de hottub. Je moet er namelijk niet aan denken dat er iets ergs gebeurt. Hiervoor kun je de Ducktubs uitbreiden met luxe accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een trappetje om in en uit de hottub te klimmen en een bescherming voor om de warm wordende kachelbuis.

Gerelateerd product
Ducktub Bjornstor
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

De perfecte hottub voor het gezin: de Ducktub Bjornstor

Overdag kunnen de kinderen spetteren in hun privé zwembad en ‘s avonds staat de Ducktub Bjornstor klaar voor een romantische, ontspannen hottub-sessie. De diameter van 206 centimeter zorgt voor hottub plezier met 6 tot 8 personen. Perfect voor het hele gezin dus!

Ducktub Bjornstor bekijken

Bekijk deze blogs ook

No items found.
Corner Icon