#withwelvaere ervaringsverhalen

Een kijkje in de wellnessparadijsjes van onze klanten

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. De ene keer spreken we een klant met een Ducktub hottub, de andere keer iemand met een Tønsauna of zelfs allebei! Lees over hun ervaringen met de Welvaere producten, over hun favoriete momenten en over de stijl van hun wellnesstuinen. En niet alleen spreken we onze klanten ook spreken we eigenaren van B&B’s, vakantiehuizen en of parken over de Ducktubs hottubs en Tønsauna’s die zij hebben staan, ook hier kun je een kijkje nemen in de tuin! 

Bekijk hieronder de tuinen van onze klanten

Ducktub Extern bij Suzan en Freek

Een druk leven, dat hebben Suzan en Freek zeker. Met een mooie Ducktub Extern in hun eigen achtertuin kunnen ze uiteraard heerlijk ontspannen! 

Bekijk de tuin van Suzan en Freek

Vind je het leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

ervaring met een hottub van welvaere #withwelvaere

De ervaring van Manouk en Michiel met de Ducktub Bjorn

Manouk, Michiel en hond Floyd verruilde in 2020 Amsterdam voor een prachtig huis in de Betuwe. Naast het natuurzwembad wat al in de tuin zat, wilden ze ook genieten van een warm bad. De Ducktub Bjorn schittert nu in hun achtertuin tussen de perenbomen, met uitzicht op een perenboomgaard! 

Lees het verhaal van Manouk en Michiel

Bekijk hier de tuinen van B&B’s met Ducktubs en of Tønsauna’s

Jouw eigen wellnesstuin creëren?

Ben je helemaal geïnspireerd door de ervaringsverhalen van onze klanten? En zie je jezelf ook wel zitten in jouw eigen wellnesstuin? Wij geven je graag meer informatie over de hottubs en sauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom bekijken
Ducktub Fjord