#withwelvaere ervaringsverhalen

Een kijkje in de wellnessparadijsjes van onze klanten

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. De ene keer spreken we een klant met een Ducktub hottub, de andere keer iemand met een Tønsauna of zelfs allebei! Lees over hun ervaringen met de Welvaere producten, over hun favoriete momenten en over de stijl van hun wellnesstuinen.

withwelvaere klantverhaal

De ervaring van Marianne en Mike met de Ducktub Bjorn

Marianne en Mike wonen in Pijnacker en genieten sinds juni 2020 van de Ducktub Bjorn in hun tuin. Geloof mij na het lezen van dit klantverhaal wil jij ook een vlonder waar een hottub in zit weggewerkt! 

Lees het verhaal van Marianne en Mike
withwelvaere klantverhaal Martine en Peter

De ervaring van Martine en Peter met de Ducktub Ovalti

Martine woont samen met haar man Peter in Heemskerk. Sinds juni 2021 hebben zij de Ducktub Ovalti in de tuin. Ze genieten er vaak met z’n tweeën in of samen met de kleinkinderen. Dat past perfect nu ze nog wat kleiner zijn! 

Lees het verhaal van Martine en Peter

Vind je het leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

ervaring met een hottub van welvaere

De ervaring van Annemarie Geerts (@demammavan) met de Ducktub Bjorn

Annemarie, bekend van het Instagramaccount @demammavan geniet samen met haar grote gezin van de Ducktub Bjorn. Ze is zelf achter het toetsenbord gekropen om haar ervaring met jou te delen.

Lees het verhaal van Annemarie
Hella- klantverhaal

De ervaring van Hella met de Ducktub Hjorn en Tønsauna 250

Hella woont samen met haar dochter in Almere. Sinds de zomer van 2020 hebben zij de Ducktub Hjorn in de tuin en in 2021 kwam er ook een Tønsauna 250 bij. Het brengt haar heel veel ontspanning!

Lees het verhaal van Hella

Deel jouw mooiste foto of foto’s van de Ducktub of Tønsauna in jouw tuin en ontvang een fles Tar Olie t.w.v. €42,50 gratis.

Wij zien graag hoe jouw tuin tot leven komt met Welvaere. Stuur ons jouw mooiste foto(‘s) op en ontvang geheel gratis een fles Tar Olie voor het onderhoud van de Ducktub en/of Tønsauna. Inspireer ons en (toekomstige) klanten met jouw wellnesstuin!

Meer informatie en meedoen
ervaring met een hottub van welvaere

De ervaring van Lotte en Werner met de Ducktub Bjorn

Lotte en haar man Werner wonen in een prachtig nieuwbouw herenhuis in Helmond. Met het inrichten van de tuin mocht er geen hottub ontbreken vonden ze. Sinds november 2020 hebben zij de Ducktub Bjorn in de tuin, waar ze heerlijke momenten in beleven.

Lees het verhaal van Lotte en Werner
ervaring met een hottub van welvaere #withwelvaere

De ervaring van Manouk en Michiel met de Ducktub Bjorn

Manouk, Michiel en hond Floyd verruilde in 2020 Amsterdam voor een prachtig huis in de Betuwe. Naast het natuurzwembad wat al in de tuin zat, wilden ze ook genieten van een warm bad. De Ducktub Bjorn schittert nu in hun achtertuin tussen de perenbomen, met uitzicht op een perenboomgaard! 

Lees het verhaal van Manouk en Michiel

“In de winter is het echt magisch; dan is het donker, staat de tuinverlichting aan en komt de stoom van het bad af.”

withwelvaere klantverhaal
Marianne
https://welvaere.nl/blog/klantverhalen/withwelvaere-marianne-mike/
Klantverhaal #withwelvaere Michael

De ervaring van Michael met de Ducktub Bjorn

Michael woont samen met zijn zoon in Zetten. Hij wilde eigenlijk altijd al een hottub kopen. Toen vorig jaar corona en alle maatregelen kwamen, vond hij dat een goed  moment om ervoor te gaan. Daar heeft hij ook een prachtig plekje voor in zijn tuin.

Lees het verhaal van Michael

Jouw eigen wellnesstuin creëren?

Ben je helemaal geïnspireerd door de ervaringsverhalen van onze klanten? En zie je jezelf ook wel zitten in jouw eigen wellnesstuin? Wij geven je graag meer informatie over de hottubs en sauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom bekijken
Ducktub Fjord