mountain

Ervaring: Alistair Overeem met de Buitensauna van Welvaere

Allistair Overeem, een naam die onmiddellijk herinneringen oproept aan intense vechtsport. Maar nu, na 30 jaar training en 25 jaar competitie, heeft hij zich op een ander soort strijd gestort: de strijd voor gezondheid en welzijn. En dan sluit een Tønsauna 400 perfect aan bij dit nieuwe hoofdstuk!

Arrow left
Arrow right
No items found.

Leestijd: 4 minuten

Liefde op het Eerste Gezicht

Wanneer je de sauna van Overeem voor het eerst ziet, merk je meteen het opvallende glas op. "Het was liefde op het eerste gezicht", zegt hij lachend. De sauna heeft ook een aparte kleedruimte, wat Overeem ziet als een chique toevoeging. Maar waarom koos hij specifiek voor een houtgestookte sauna? "Ik ben van de originele beleving. Het aansteken van hout, de moeite die je erin steekt en de warme gloed die het geeft. Dat heeft iets speciaals."

Gezondheidsvoordelen van Sauna’s

Allistair benadrukt de voordelen voor de gezondheid van de sauna. "Als je lichaam opwarmt in de sauna en je er een tijdje in blijft, trigger je de natuurlijke koelmechanismen van je lichaam." Door regelmatig de hitte (en kou) op te zoeken, zoals Overeem doet, haal je het beste uit je lichaam. Hij gebruikt zijn sauna gemiddeld tweemaal per week en varieert de tijdsduur van zijn sessies, soms 20-30 minuten, soms langer.

Een Buitensauna-ervaring op Maat

Alistair's favoriete moment voor de sauna? 's Avonds, wanneer de dag voorbij is en je tot rust wilt komen. Maar het gaat niet alleen om de sauna. Hij heeft zijn sauna strategisch geplaatst voor een prachtig uitzicht en heeft ook een ijsbad om zijn wellnessroutine te completeren. Dit ijsbad kwam van Welvaere, net als zijn sauna.

Waar het Allemaal Begon

Het begon allemaal met een zoektocht naar het perfecte ijsbad. Na getipt te worden door een vriend, kwam Overeem terecht bij Welvaere. "Als je op zoek bent naar inspiratie, ga dan naar Welvaere. Laat je gevoel je leiden", adviseert hij.

Voor iedereen die op zoek is naar een beetje ontspanning en welzijn in de buitenlucht: "Ik ben er heel blij mee."

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 400
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️.

Ook genieten in je eigen sauna?

Wil je ook de weldaad van een buitensauna ervaren, net als Alistair? Breng een bezoek aan ons Experience Center en laat je inspireren.

Ervaar het in ons Experience Center

Bekijk deze blogs ook

#withwelvaere ervaringsverhaal van Valerie en haar gezin

Bekijken

Een Ducktub voor Suzan & Freek

Bekijken

Ontspanning in de Ducktub Bjorn van Dee en Lars

Bekijken
Corner Icon