mountain

De Ducktub Ovalti van Martine en Peter

#withwelvaere geeft je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Deze keer sprak ik met Martine uit Heemskerk. Ze woont daar samen met haar man Peter en sinds juni 2021 hebben zij de Ducktub Ovalti in de tuin. Martine vertelt over haar ervaring, favoriete momenten in de hottub en haar tuinstijlen (meervoud inderdaad! :-)).

Arrow left
Arrow right
No items found.

Model hottub: Ducktub Ovalti

Sinds wanneer: juni 2021

Woonplaats: Heemskerk

Woont hier: samen met haar man Peter

Makkelijk in- en uitstappen

Eerder dit jaar begonnen Martine en Peter hun zoektocht naar een hottub en kwamen ze terecht bij Welvaere. Martine: “We wilden eerst een jacuzzi, maar vorig jaar heb ik een ongeluk gehad en kwam ik erachter dat ik niet goed uit een jacuzzi kan komen. Dus toen gingen we voor een hottub, want daar kun je gewoon in gaan staan en er via het bankje uit stappen. Helemaal met het trappetje en de trapleuning gaat dat ideaal.

Martine en Peter hebben gekozen voor de tweepersoons Ducktub Ovalti. Martine: “Toen we op internet zijn gaan zoeken zagen we bij Welvaere deze hottub. Hij zag er erg mooi uit en het oog wil natuurlijk ook wat. Dus toen zijn we gaan kijken bij het Experience Center in Nijkerk. We hadden een afspraak met Kevin en hebben ‘m daar gelijk aangeschaft.”

Meer dan genoeg ruimte

Ook voor de kleinkinderen van Martine is er plek in de hottub. “We hebben drie kleinkinderen en die willen er ook vaak in. En dat past prima. We kunnen er zelfs makkelijk met twee volwassenen en twee kinderen in, mits ze niet te groot zijn natuurlijk. De oudste is 9, dus nu gaat het nog prima. En als hun ouders meekomen en zij willen erin, dan gaan wij er een keer niet in. Dat gaat helemaal goed.”

Dagelijks genieten in de hottub

De hottub staat sinds afgelopen juni in de tuin van Martine en Peter. Op twee dagen na, hebben ze de hottub nog elke dag aangestoken. “Zo heerlijk. We hebben ook voor de bubbels gekozen. Als we uit ons werk komen gaan we er lekker in. Ik kook tegenwoordig in mijn bikini en mijn badjas! Zodat ik er na het eten gelijk weer in kan. Je hebt gewoon steeds het gevoel dat je vakantie hebt als je thuis komt. Dat is wel heel lekker.”

Engeland en Bali ontmoeten elkaar in de tuin

De hottub staat bij Martine niet direct in de achtertuin, maar op een mooi plekje naast de kapschuur in de zijtuin. Daar staat hij uit de wind; ‘s ochtends in de zon en ‘s middags in de schaduw. En heerlijk beschut, want het plekje is niet makkelijk te zien vanaf de straat.

De tuinstijl van Martine is een mix tussen invloeden van verschillende landen. De achtertuin is een soort Engelse landhuistuin, maar dan een stukje kleiner. De zijtuin hebben ze in Bali / Ibiza stijl gemaakt. “Dus we hebben eigenlijk twee verschillende soorten stijlen tuinen. Dat is wel heel grappig, want mensen verwachten dat ook niet. Ze komen eerst in de achtertuin en dan gaan ze de hoek om en zijn ze altijd verrast.”

De hottub staat op grijze tegels en daaromheen hebben ze wit grind gelegd en prachtige tropische beplanting. “Dat witte grind hebben we bewust gedaan, dat is handig met het weg laten lopen van het water. Dat zakt nu mooi door het grind. Ook hebben we er een grote loungebank van pallets gemaakt. Als we dan met meerdere zijn en we kunnen niet allemaal in de hottub, kun je toch met elkaar kletsen. Het is een heerlijke plek nu.” Haar inspiratie voor het inrichten van haar tuinen haalt Martine van Pinterest en Instagram.

Het ultieme ontspanmoment van Martine

In de hottub komen Martine en Peter heerlijk tot rust na een lange werkdag. Ze zetten meestal een muziekje aan en nemen lekker wat drinken mee. “Ik vind het ‘s avonds heel leuk, want dan gaan de lampjes in de tuin ook aan. We wilden de hottub eerst in de kapschuur zetten, maar dan heb je natuurlijk geen uitzicht. Nu kunnen we lekker met z’n tweeën naar de sterren kijken. We kunnen ook niet wachten tot de winter en er een pak sneeuw ligt, dat lijkt me ook geweldig! Maar eerst even genieten van de zomer.”

Martine heeft niet maar een favoriete moment. Ik vind het heerlijk met z’n tweeën, maar ook als de kleinkinderen er zijn is het heel gezellig.”

“Ik zou iedereen aanraden om een filtersysteem te installeren”

De hottub staat nog niet zo lang bij Martine en Peter in de tuin, maar ik was benieuwd of ze nog iets missen of graag anders zouden willen zien.We hebben van een dingetje spijt; dat we er niet gelijk een filtersysteem op hebben gezet. Ik zou iedereen de tip geven om er gelijk een filterkast bij te nemen. Dan doe je natuurlijk veel langer met je water. Dat scheelt tijd. Het gaat me niet om het schoonmaken, want daar ben je zo mee klaar. Je haalt er even een doekje doorheen en je bent klaar. Maar het laten leeglopen en vullen elke keer kost toch wel veel water ook.”

Gerelateerd product
Ducktub Ovalti
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Wil je ook genieten van een hottub in de achtertuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktub Ovalti zoals die van Martine en Peter of een van de andere modellen hottubs in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom bekijken

Bekijk deze blogs ook

Ducktub hottub in de tuin van Marianne & Mike

Bekijken

Genieten van de Ducktub Ovalti

Bekijken

Met z'n tweeën genieten in de Ducktub Ovalti

Bekijken
Corner Icon