mountain

Ducktub hottub in de tuin van Marianne & Mike

#withwelvaere geeft je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Deze keer sprak ik met Marianne uit Pijnacker. Ze woont daar samen met haar partner Mike en sinds juni 2020 genieten zij van de Ducktub Bjorn in de tuin. Marianne vertelt over haar ervaring, favoriete momenten en tuinstijl. Na het lezen van haar verhaal wil jij ook een vlonder waar een hottub in zit weggewerkt!

Arrow left
Arrow right
No items found.

Model hottub: Bjorn

Sinds wanneer: juni 2020

Woonplaats: Pijnacker

Perfect voor de sfeer en ontspanning

Toen Marianne en haar partner Mike, die een eigen hoveniersbedrijf heeft, vorig jaar met hun eigen tuin bezig waren, kwamen ze met het idee om een hottub aan te schaffen. Marianne: “We zijn op Tweede Paasdag naar het Experience Center in Nijkerk geweest en zijn daar super geholpen door Kevin. We hebben even in een hottub gezeten, meer informatie gekregen en  hebben we er toen gelijk een aangeschaft. We zijn er heel erg tevreden mee. Qua sfeertje past het heel leuk in onze tuin en het is ook heerlijk voor ontspanning.”

Elk weekend in de hottub bijkomen van een drukke werkweek

Op een paar weken dat ze vorig jaar aan het verbouwen waren na, gebruiken ze de hottub bijna elke week. “Na een week werken, steken we hem aan op vrijdagmiddag. Dan kunnen we er het weekend lekker in zitten. In de winter stoken we ‘m dan helemaal warm en met die warme dagen laten we ‘m gewoon koud staan en gebruiken we het als prettige afkoeling.”

Heerlijk ontspannen met een mooi uitzicht

Ze wonen in een dijkwoning met een tuin dat een hoog en laag gedeelte heeft. Op het hoge deel van de tuin hebben ze een vlonderterras gemaakt. Vanaf die plek kijk je prachtig uit op de polder dat grenst aan de tuin. “Precies in het hoekje hebben we de hottub ingebouwd. We hebben een gat op maat gemaakt in het terras, zodat hij er precies invalt. Vaak schuiven we er dan een stoeltje bij en gaan dan lekker met onze voeten in de hottub, dat is echt ideaal!”

Strak en landelijk in de mix

Marianne beschrijft haar tuinstijl als niet helemaal strak.  Eerder als een mix tussen strak en landelijk. “We hebben een paar strakke elementen zoals zwarte rabatdelen en de vlonder is vrij strak. Maar qua aanplanting van de tuin is het meer landelijk en gemixt qua hoog en laag. We gebruiken paarse tinten.”Inspiratie voor de tuin en bijvoorbeeld de accessoires om de tuin mee af te stijlen haalt ze uit Pinterest en Instagram.

Ultieme ontspan momenten

Toen de lockdown in ging was het ‘s avonds in Pijnacker, net als in de rest van Nederland, rustig op straat en waren er geen verkeersgeluiden. “Het was super stil en relaxed en dat was echt heerlijk in de hottub. We hebben er ook een bubbelsysteem in zitten, maar als we echt een rustig avondje willen laten we die uit. Dan is het zo ontspannen”

Of de bubbels aan of uit staan, hangt ook een beetje af van het gezelschap met wie Marianne in de hottub zit. “Als ik er met mijn zus in zit dan gaan de bubbels vaak wel aan. Dan drinken we een glaasje en zetten we er een gezellig muziekje bij aan.” In de zomer ligt ze ook wel eens alleen in de hottub. Heerlijk met een boekje in een zwemband in het koele water. “Dat is echt vakantie.”

Het lievelingsmoment van Marianne

Op de vraag wat dan haar meest favoriete moment is, is dat toch met Mike als echte ontspanning na een drukke week werken. “Dan is het heerlijk als de hottub lekker warm is. In de winter is het echt magisch; dan is het donker, staat de tuinverlichting aan en komt de stoom van het bad af. We gebruiken dan ook aroma’s; bijvoorbeeld het Dennebos aroma, net alsof je in een grote spa bent. Je ruikt sowieso de houtgeur van de kachel en dan ook nog de Dennebos geur erbij, dat is echt heerlijk. Voor de sfeer steken we dan nog wat fakkels en een grote buitenkaars aan.”

Met een tijdmachine zouden ze dit anders doen

De hottub staat nu iets meer dan een jaar bij Marianne in de tuin. Als ze terug in de tijd konden gaan, wat zouden zij dan anders doen? “We hebben er bij de aankoop niet voor gekozen om er een filtersysteem op te zetten. Maar als we nog eens een hottub zouden aanschaffen, dan zouden we die er wel bij nemen. Nu hebben we er een losse filterpomp in hangen, maar dat is best wel een gedoe. Dus ik zou anderen zeker aanraden om er gelijk een filtersysteem bij te nemen.”

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Wil je jouw verhaal ook met ons delen?

Hopelijk heb je inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Ik in elk geval wel! Vind je het leuk als we ook eens een kijkje komen nemen in jouw Welvaere wellnessparadijs? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Bekijk deze blogs ook

De Ducktub Bjorn van Manouk en Michiel

Bekijken

Genieten van de Ducktub Ovalti

Bekijken

Een kijkje in de wellness tuin van familie Dewachter

Bekijken
Corner Icon