mountain

De Ducktub Bjorn van Manouk en Michiel

#withwelvaere geeft je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Deze keer sprak ik met Manouk die samen met haar vriend en hond vorig jaar de stad verruilde voor een huis met tuin in de betuwe. Manouk vertelt over hun ervaringen met de hottub, haar favoriete momenten, over hun tuinstijl en het prachtige uitzicht dat ze vanuit de hottub hebben. #goals

Arrow left
Arrow right
No items found.

Model: Ducktub Bjorn

Sinds: december 2020

Woont in: de Betuwe

Samen met: vriend Michiel en hond Floyd

Genieten van de hottub en het zwembad langzaam opwarmen, win win

Manouk en haar vriend zijn in mei 2020, tijdens de pandemie verhuisd van Amsterdam naar de betuwe. Voor het eerst in hun leven hebben ze een heerlijke tuin, een hele grote ook. Manouk: “We hebben er ook een zwembad in zitten, maar dit is een natuurlijk zwembad. We warmen het water niet zelf op en er gaan geen chemicaliën in. Hij warmt alleen op door de zon. Dus of je hebt een koud bad of je hebt een fris bad wanneer het heel warm is. Dat is in de zomer heel erg lekker, maar we wilden er eigenlijk langer gebruik van maken. Het zwembad verwarmen bleek toch lastig.”

“Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren we eigenlijk allebei gelijk verkocht en maakten een afspraak om te gaan kijken in Nijkerk. Het werkt nu fantastisch, want als we de hottub een paar dagen hebben gebruikt, laten we het warme water in het zwembad lopen. Hiermee brengen we de temperatuur van het zwembad langzaam wat omhoog. Dat werkt heel goed!”

De barbecue en hottub: perfecte combinatie

Manouk en haar vriend gebruiken de hottub een a twee keer in de maand. Ze plannen het altijd zo in dat ze er dan vier/vijf dagen achter elkaar van genieten. “Als we in het weekend wat mensen over de vloer hebben en de barbecue staat aan, vinden we het gezellig om ook de hottub aan te zetten. We zitten er voornamelijk met z’n tweeën in, maar als visite weet dat hij aanstaat, nemen ze meestal hun zwemkleding wel mee. Dat vinden ze altijd erg leuk, lekker zelf hout in de kachel gooien en het water in.”

Genoeg favoriete momenten

Als de hottub op zaterdag aan heeft gestaan en het water is de volgende dag een stukje afgekoeld, gooien ze er vaak de volgende ochtend nog wat houtjes in om ‘m weer iets op te warmen. “Ik vind de ochtend heel chill. We stoken ‘m dan niet te warm en gaan er dan met een kopje koffie in het ochtendzonnetje zitten. Dat is echt heerlijk. Maar als ik een favoriete moment moet kiezen, was dat toch wel afgelopen januari. Toen was er zoveel sneeuw gevallen. Heel lekker om toen in het warme water te zitten. Het voelde heel Fins!”

Prachtig uitzicht op een boomgaard vol perenbomen

De hottub van Manouk en haar vriend staat achter in de tuin, naast een overkapping met een zitje. Ze wonen aan een boomgaard, dus achter de hottub staan allemaal prachtige perenbomen. “We hebben zelf ook twee perenbomen in de tuin en daar staat hij precies tussen. In het voorjaar staat hij mooi tussen de bloesem. Ik heb er ook van die dimbare lampjes boven gehangen, het is een heel leuk hoekje geworden met heel veel privacy, dus dat is ook fijn!”

De tuin lag er al mooi bij toen ze het huis kochten. Een botanische tuin vol hoge planten en boompjes, zoals een appelboom en een perzikboom. “We willen de tuin nu iets meer tropisch maken, zodat we die vakantiesfeer een beetje krijgen. Dat is work in progress. Qua inspiratie kijken we wel naar mooie voorbeelden, in een tijdschrift of op Pinterest, maar we maken dat niet exact na. Het is echt ter inspiratie.”

Vakantie muziekjes en lekkere geuren maken het helemaal af

Als de hottub aangaat, is dat bijna nooit zonder de Welvaere aroma’s. “We gebruiken de eucalyptus en dennenbos aroma’s. Dennenbos dan wat meer in de winter en eucalyptus vooral in de zomer. Dat roken we gelijk in de showroom, die geuren maken het echt helemaal af.”

“Een muziekje staat ook altijd aan. In de zomer hebben we vaak een reggae lijst aan staan om de vakantiesfeer erin te krijgen. Mijn vriend heeft ook wel eens van dat Noorse muziek aangezet om in de scandinavische sferen te komen, maar dat was niet zo’n succes.”

Foto’s door Jasmin van Santen Fotografie.

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Wil je ook genieten van een hottub in de achtertuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktub Bjorn zoals die van Manouk en Michiel of een van de andere modellen hottubs in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom bezoeken

Bekijk deze blogs ook

#withwelvaere ervaringsverhaal van Valerie en haar gezin

Bekijken

Samen genieten van de Ducktub Bjorn

Bekijken

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken
Corner Icon