mountain

Een kijkje in de wellness tuin van familie Dewachter

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Deze keer sprak ik met Saskia die samen met haar gezin in het mooie België woont. Saskia vertelt over hun ervaringen met de hottub én sauna en hun favoriete momenten!

Arrow left
Arrow right
No items found.

Model hottub: Ducktub Bjorn

Model sauna: Tønsauna 250

Sinds: november 2020

Woont in: Oudenburg, West Vlaanderen

Samen met: haar man, zoon en schoondochter

Onderweg naar huis na vakantie langs bij Welvaere

Saskia en haar man kwamen in hun zoektocht naar een hottub en sauna online terecht bij Welvaere. De foto’s zagen er goed uit, maar ze wilden de producten natuurlijk ook graag in het echt bekijken. Het was even zoeken naar een goed moment, maar ze vonden de perfecte oplossing.

Saskia: “We hadden al contact opgenomen en wilden graag langsgaan om te kijken, maar wij zijn altijd op maandag vrij en de showroom is dan ook gesloten. Het was dus even zoeken wanneer we vanuit België naar Nederland konden rijden. We hebben het plan toen even naast ons neergelegd. Toen we in 2020 van onze vakantie in Noorwegen terug naar huis reden, moesten we via Nederland. Dat was op een donderdag, dus toen zijn we gelijk naar Nijkerk gereden en hebben we de hottub en sauna besteld. Dat kwam perfect uit!”

Dubbel genieten met de Ducktub én Tønsauna in de tuin

Een droom voor velen; een echt wellnessparadijs met een hottub en sauna in de tuin. Dat moet vast heerlijk genieten zijn. “Het bevalt ons heel erg goed. We gaan een stuk bij ons huis aanbouwen en denken er zelfs aan om er dan nog een tweede hottub bij te plaatsen. Op dit moment staat de hottub onder een pergola en dan zouden we de andere hottub graag zonder dak erboven in de tuin willen plaatsen. Dat lijkt me ook heel fijn.”

Hun tuinstijl zou Saskia omschrijven als landelijk. Met ligbedden om op te lounchen en houten blokken om op te zitten. “We hebben er ook een roestige pizzaoven bij gezet. Mijn man is zelf heel handig en kijkt veel op Pinterest om ideeën op te doen. Vooral omdat we natuurlijk bezig zijn met de uitbreiding. We willen bijvoorbeeld ook nog graag een buitenkeuken, dus die inspiratie komt goed van pas.”

De sauna meer voor de winter en de hottub voor elk seizoen

Saskia en haar gezin gebruiken de sauna meer in de winter dan in de zomer. De hottub steken ze wel zo’n 4 à 5 keer in de week aan. “Omdat het water een paar uurtjes moet opwarmen steek ik de hottub aan voordat ik naar mijn werk ga. Dan wacht ik tot hij helemaal brandt en net voordat ik wegga doe ik er nog wat hout bij. Tegen de tijd dat ik dan thuis kom is het water, als hij de vorige dag niet heeft aangestaan, zo’n 25 graden en hoef ik het nog maar 12 graden op te warmen. Dat is een goede tip voor mensen met een hottub.”

Bij een hottubsessie hoort gezelligheid

Meestal gaan Saskia en haar man met z’n tweeën in de hottub of samen hun zoon en schoondochter. Ze zorgen dan altijd voor een fijne sfeer. “We zetten een muziekje aan, hebben er gezellige lampjes opgehangen en steken de kaarsjes aan. Ook neem ik af en toe graag een flesje mee! We maken het altijd heel gezellig.”

Met een aroma geven ze het water in de hottub een heerlijke geur. “We hebben wel een filtersysteem, maar als je de cover eraf haalt ruik je toch het water een klein beetje. Zo’n aroma, vooral de berkengeur, maakt het dan heerlijk. De aroma’s gebruik ik ook in de sauna bij opgietingen.”

Ontspanning en heerlijk tot rust komen, dat lukt zeker

“We hebben de sauna puur voor de ontspanning aangeschaft. Vooral in de winter vinden we het heerlijk om daarin op te warmen. In de winter vind ik het ook heel leuk om ‘s avonds in de hottub te gaan. Als het zo koud is, is het gezellig en lekker warm om in het bad te gaan.”

In de zomer genieten ze het liefst van water dat iets minder warm is in de hottub. “Dan gaan we er na een drukke werkdag in. Mijn man en ik zijn allebei zelfstandig en erg druk, dus dan is het heerlijk om in de hottub of sauna bij te komen.”

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Geïnspireerd door deze prachtige wellnesstuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktubs en Tønsauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom bekijken

Bekijk deze blogs ook

#withwelvaere ervaringsverhaal van Valerie en haar gezin

Bekijken

Samen genieten in de Hybride Ducktub Extern

Bekijken

Een Tønsauna 400 bij Harry in de tuin

Bekijken
Corner Icon