mountain

Natuurhuisje met hottub in Nederland

Een verscholen paradijsje. Een plekje waar je echt even tot rust kan komen verstopt tussen de bomen, weilanden of het water. Midden in de natuur. Een plek om momenten te maken die je niet snel meer vergeet. Waar je de frisse lucht inademend en geniet van de stilte, waar je alleen maar hoeft te zijn. Zo’n plek, dat is een natuurhuisje met hottub. Ik deel de vijf mooiste met je!

Arrow left
Arrow right
No items found.

Boshuisje Dennendroom

Het boshuisje, Dennendroom, is te vinden midden in de Noord-Limburgse natuur in Meijel. Je kunt hier heerlijk genieten van een ontspannen weekendje weg, staycation of een workaction. Het A-frame boshuisje ligt op het prachtige bospark Stille Wille. Het park voelt net als een klein dorpje vol knusse houten huisjes.

Het huisje is geschikt voor 4 personen en je trouwe viervoeter is ook welkom! Naast ontspannen verblijven midden in de natuur, is er de mogelijkheid om tussen de bomen te relaxen in de houtgestookte hottub en buiten te koken op de houtgestookte pizzaoven, de Utenovn. Krijg jij al zin om een weekendje weg te gaan?

Benieuwd naar Dennendroom? Volg @dennendroom op Instagram.

Zwier, de vrijhaven van de stad

Middenin de natuur, aan de Vinkeveense Plassen vind je de geweldige natuurhuisjes met hottub van Zwier. Namelijk de havenhuisjes. Een plek waar je heerlijk kunt zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet. Je kunt bij Zwier doen wat jij wilt; lekker genieten met een bootje op het water, lummelen in het gras, een middagdutje of geniet in het heerlijk warme water van de Ducktub hottubs.

De natuurhuisjes met hottub van zwier staan in de haven. Vanuit je bed word je ‘s morgens wakker met een uniek uitzicht op deze haven. Ultiem genieten met alle comfort binnen handbereik. En middenin die haven vind je ook de hottub en sauna, op een drijvend vlot!

Iedereen kan en mag de hottub en sauna gebruiken, je hoeft hem alleen even te reserveren, zonder extra kosten. Zelf vullen met het water uit de Vinkeveense plassen en stoken met het hout wat erbij ligt. Een heerlijk fijne en vooral idyllisch plekje om je even terug te trekken en te genieten van het buitenzijn.

Unbound Amsterdam

Aan de rand van Amsterdam-West, tussen wilde tuinen en biologische groente- en fruitvelden, is een een voormalig braakliggend terrein omgetoverd tot een duurzaam landgoed. Een rustgevend paradijs waar je echt niet doorhebt dat je eigenlijk gewoon in onze hoofdstad bent. The Unbound is de plek waar je met gemak kunt ont-stressen en waar je echt weg bent van de drukke straten in de stad.

Een echte plek waar je kunt ontspannen en waar je in contact staat met de natuur. De stad bezoek je gewoon wanneer jij wilt. Dwaal door de wilde tuinen van het landgoed, kom helemaal tot jezelf in de yoga area of geniet bij de recreatieve plas. Biologisch en heerlijk eten kan in het bijgelegen restaurant. Je bent hier echt even weg! Naast het huisje in de natuur staat een hottub, echt genieten!

Mölke

Een unieke locatie in Twente waar je 365 dagen in het jaar momenten maakt om nooit meer te vergeten, slow living ontdekt en genoeg vitamine D opdoet. Mölke maakt het gezellig voor iedereen, op het park zijn fijne plekjes te vinden, vuurtjes, lichtjes. Bij Mölke houden ze van dat gezellige weekendgevoel en is de plek wanneer je het vrije leven viert met je familie, vrienden of gewoon met elkaar.

Een plekje om bij weg te dromen en te genieten van het prachtige uitzicht. Dat vind je in het natuurhuisje met hottub. Een luxe en stijlvol huisje direct aan de rivier de Regge. Als er verkiezingen worden gehouden over het meest magische uitzicht van Nederland, dan wint dit park het. Je beleeft hier Twente op en top. Uitzicht over de regge en de weilanden met vrijlopend wild; runderen en schapen. En dit alles vanuit de houtgestookte hottub in de zomer en in de winter wil je dit niet missen.

De IJsvogel

Op recreatielandgoed de IJsvogel in Voorthuizen is het goed vertoeven. Meerdere natuurhuisjes hebben hier een eigen hottub op het park. Bij de IJsvogel ontdek je het echte veluwe gevoel met de vele mooie bossen om je heen ben je echt midden in de natuur. Met de fiets, te voet of met de auto ben je binnen een paar minuten een van de prachtige bossen die je vindt op de veluwe.

Bij de IJsvogel vind je gloednieuwe lodges die van alle gemakken zijn voorzien en in de zomer van 2021 voor het eerst in gebruik worden genomen. De zogeheten zand lodges kenmerken zich door de fraaie ligging in een glooiende zandverstuiving op het park. Na het ontdekken van de natuur en diverse leuke steden in de omgeving stap je ‘s avonds in je eigen hottub, dat is pas luxe.

Lekker naar een natuurhuisje met hottub?

Zin om weg te dromen op een van deze geweldige locaties? Een natuurhuisje met hottub? Dat snap ik helemaal. Het leuke is dat je in deze natuurhuisjes namelijk echt voor meer dan 100% tot rust kunt komen in een Ducktub hottub van Welvaere. Hoe fijn is dat?

Heb je nou zelf zo’n geweldig natuurhuisje en wil je die best wel upgraden met een hottub of sauna? Ook daar kunnen wij mee helpen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten mijn collega’s jou met alle mogelijkheden zien en samen bekijken jullie wat het beste bij het huisje past. Ik zou zeggen; waar wacht je nog op?

Gerelateerd product
Ducktub Oval
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken

🇳🇱 Hottub & Sauna bij Ruyge Weyde logies - the farmers daughter

Bekijken
Corner Icon