Kom langs in onze showroom in Barneveld!

U kiest een hottub of sauna uit op een dag die u past. Ook op zaterdag. Tijdens uw bezoek aan de showroom kunt u al uw vragen kwijt bij onze adviseurs.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Tweede Pinksterdag:

Gesloten
09:00 – 17:30
09:00 – 16:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 16:30
Gesloten

10:00 – 16:00

Adres

Welvaere B.V.

Stationsweg 167B
3771 VG, Barneveld
Gelderland
The Netherlands

Profiteer nu van een gratis kachelupgrade

Bij aankoop van een complete hottub krijgt u van ons een gratis kachelupgrade! Dit betekend dat iedere 25 kW kachel een 30 kW kachel wordt en zo verder.

Hoe profiteer ik?

Zodra u langs komt in onze showroom kunt u gebruik maken van de kachelupgrade op iedere complete hottub. De koffie en thee staat niet voor u klaar, die wordt vers voor u gezet!

Profiteer nu van een gratis thermohout upgrade

Bij aankoop van een complete buitensauna krijgt u van ons een gratis thermohout upgrade! Dit betekend dat u zonder bij te betalen een upgrade krijgt van sparrenhout naar thermohout. Dit scheelt al snel ruim €700,- !

Hoe profiteer ik?

Zodra u langs komt in onze showroom kunt u gebruik maken van de thermohout upgrade op iedere complete buitensauna. U bent van harte welkom. De koffie en thee staat niet voor u klaar, die wordt vers voor u gezet!

Locatie

Waarom bij Welvaere?

Grootste showroom van NL

met Hottubs en barrel sauna’s

Welvaere heeft de grootste hottub en barrel sauna showroom van heel Nederland! Zo kiest u altijd een hottub die bij u past en waar u enthousiast van wordt.

hot tub showroom

Een echte wellness ervaring

Bekijk bij onze showroom een werkende hottub en barrel sauna!

Heeft u altijd al een hottub willen uittesten?
Op vrijdag en zaterdag staat er standaard een hottubaan die u kunt testen! Vergeet uw badkleding niet!

adviseurs welvaere helpen klant

Advies op maat

Onze adviseurs helpen u graag verder!

In onze showroom hebben we altijd adviseurs voor u klaar staan die u graag verder helpen. Samen met u kijken wij naar het beste product voor uw eigen wellness paradijs.

Omleiding

Afsluiting Stationsweg Barneveld/Voorthuizen

Vanaf 2 januari 2017 zijn de Stationsweg en Baron van Nagellstraat op bedrijventerrein Harselaar, dé hoofdverbinding tussen Barneveld, snelweg A1 en Voorthuizen, gesloten voor twee jaar lang. Hierdoor zullen de mensen die vanaf de A1 komen en de showroom van Welvaere willen bezoeken een omweg moeten maken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we deze omweg voor u uitgewerkt in het kaartje hiernaast/hieronder. Mocht u vragen hebben kunt u ons bereiken via telefoon op 0342-712032.

Bekijk de route op Google Maps.

Adres

  • Stationsweg 167B
  • 3771 VG Barneveld
  • (The Netherlands)
  • (+31) (0)342 712032