Nieuw! Officiële Ducktubs

De Ducktub met elk een nieuw eigen luxueus ontworpen kachel. Uniek in Europa. Door ons ontworpen speciaal voor onze Ducktub modellen. 

De Ducktub Luks

5 tot 7 personen – 2 uur opwarmtijd – 1300 liter

De Ducktub Luks brengt iets betoverends in uw achtertuin. Door zijn stijlvolle design met ergonomische vormen wilt u deze hottub niet meer uit en komt u gegarandeerd volledig tot rust.

€3995

Meer informatie

De Ducktub Extern

5 tot 7 personen – 2 uur opwarmtijd – 1400 liter

Ervaar de luxe en comfort van een hottub in uw achtertuin; met de Ducktub extern kunt u ultiem ontspannen. De zittingen die naar uw lichaam zijn gevormd zorgen ervoor dat u direct heerlijk zit.

€3595

Meer informatie

De Ducktub Intern

5 tot 7 personen – 2 uur opwarmtijd – 1400 liter

Paradijselijk genieten doe je in een houtgestookte Ducktub Intern. Genietend van de buitenlucht, warme water en een knapperend vuurtje op de achtergrond. De perfecte setting als je wel wat quality time kunt gebruiken, en dit allemaal in je eigen achtertuin.

€2895

Meer informatie

De designer hottubs van Nederland

De Ducktub hottub is de exclusieve lijn hottubs. Er zijn drie hottubs van Ducktubs die wij verkopen: De Ducktub Intern, De Ducktub Extern en De Ducktub Lux. Elk model heeft als uitgangpunt design en comfort. Alle banken in de hottubs hebben een uitstekend zitcomfort vanwege de ronde vormen in de zitvlakken en rugleuning. Tussen de modellen is er variatie met welk type kachel ze opgewarmd worden. De Ducktub Intern wordt bijvoorbeeld door een interne kachel verwarmd. Op De Ducktub Extern wordt een 30 kW aluminium kachel aangesloten. De Ducktub Lux heeft een unieke kachel. Deze kachel is namelijk extern maar wel geïntegreerd in de hottub. Deze kachel is afgewerkt met een RVS paneel wat zorgt voor een zeer luxueuze uitstraling.

De maten van de Ducktub

Alle Ducktubs hebben hetzelfde formaat met een buitendiameter van 200 centimeter. De binnenmaat is 180 centimeter. In elke Ducktub kan tussen de 1300 en 1400 liter water. U kunt met ruim 4 tot 7 personen plaatsnemen in de Ducktubs.

Naast de Ducktubs treft u bij Welvaere ook andere hottubs, waaronder de Nørtub hottubs.