Ducktubs

Ontdek onze Ducktub modellen

Ducktub, de grote liefde van ieder gezin! Ja, dat is een riante uitspraak – maar geloof ons, de Ducktub verdient het om groot over gesproken te worden.

Na een lange dag kunnen ontspannen in een warm bad, terwijl je longen zich vullen met frisse buitenlucht en die nijpende hoofdpijn langzaam verdwijnt – dat is geen kleinigheidje.

Ducktubs by Welvaere

Net als alleen nog maar uit de achterdeur te stappen om de grootste lol te hebben met je kinderen! Sneeuw, regen, zon, het maakt allemaal niet meer uit met een Ducktub in de tuin. Plotseling blijkt elke dag een goede dag te zijn om nat gespetterd te worden. Het hele jaar door. Ja, jarenlang – want van een handgemaakte Ducktub kom je niet zo snel af.

Datenight Welvaere hottub ducktubs

Ontspannen avonden

’s avonds verandert de achtertuin opeens tot een verlengde van je woonkamer. Niet met je geliefde op de bank zitten, maar in een stomend bad onder een stralende sterrenhemel. Ja, die Ducktub weet wel hoe hij de liefde moet verspreiden. En gezelligheid. Oké, en ook nattigheid.

Waarom een Ducktub Hottub van Welvaere?

  • Ducktub volledig naar jouw wens samen te stellen.
  • Keuze uit 6 verschillende Ducktub modellen, voor ieder wat wils.
  • Houtgestookte, Elektrische en Hybride Ducktubs.
  • Met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats in Nijkerk.
  • Standaard 3 jaar garantie.

Bekijk onze Ducktub modellen

Na een dagje werken of een drukke week ontspannen in een Ducktub kan ik iedereen aanraden. Even weg van de drukte, genieten van het warme water, een goed gesprek, stilte en vogeltjes die fluiten. Net een minivakantie!

Sanne van Welvaere
Content creator

Kom langs in ons Experience center

Bekijk en test jouw favoriete Ducktub hottub model in het echt tijdens een bezoek aan ons Experience Center. Onze adviseurs staan van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kom langs
hottub en sauna experience center