mountain

Hottub & Sauna bij Ruyge Weyde logies: the farmers daughter

Genieten op het platteland, naast een boerderij wat lijkt op de middle of nowhere waar je mijlenver van je af kunt staren. Dichtbij diverse steden, cultuur en dus middenin de natuur. In Oudewater geniet je bij de dochter van de boer in een strak, net nieuw, onderkomen en ook in onze Ducktub Bjornstor en Tønsauna.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Urenlang voor je uit turen

In Oude Water kun je uren voor je uit turen, eendjes zien zwemmen in het beekje en genieten van de stilte terwijl je in de verte een trein voorbij ziet razen. Alles gaat even langs je heen, want hier hoef je echt helemaal niets. Bij de Ruyge Weyde Logies, the Farmers Daughter kom je echt tot rust. 

Een plek waar je tot rust komt. Pak de fiets en dwaal door het platteland en geniet van de wind door je haren. Geniet van het water aan de Reeuwijkse plassen of zwerf door de straten van Utrecht op nog geen steenworp afstand. Koop je eigen biologische vlees, kaas en eieren in de bijgelegen boerderijwinkel en geniet! 

Vakantiehuis met hottub in Oudewater

Het vakantiehuis met hottub en sauna in Oudewater is van de boerendochter en is nog maar net geopend. In het voorjaar van 2020 is de schuur omgebouwd tot twee prachtige en grote huisjes. Beide met eigen tuin en echt van alle gemakken voorzien.

Na een dagje op pad staan de hottub en buitensauna, tegen betaling, warm op je te wachten. En deze hottub en sauna staan echt op een prachtige plek. Midden in de weilanden, naast een beekje op een eigen wellness plek. Terwijl jij je ogen sluit is het enige dat je nog hoort het knapperende vuurtje van de hottub, dat is pas echt ontspannen!

Meer dan een beetje ontspanning

Bij the farmers daughter wil je niet meer weg. De stilte van de natuur, frisse buitenlucht en het leven op het platteland doen je goed. Je bent hier echt even weg uit de drukte van alledag, maar toch ook zo weer in het bruisende leven van de stad. De ideale uitvalsplek voor een vakantie met het gezin, vrienden of je geliefde!

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 280
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

🇳🇱 Hottub bij Unbound Amsterdam

Bekijken

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken
Corner Icon