mountain

🇳🇱 Hottub bij Unbound Amsterdam

Een rustgevend paradijs gelegen in de groene tuinen van Amsterdam. Een plek waar je echt tot rust komt tussen de unieke huisjes en waar je echt niet door hebt dat je in de onze hoofdstad bent. Dat genieten doe je in de unieke cabins, maar ook in onze Ducktub hottubs. 

Arrow left
Arrow right
No items found.

De plek waar stad en natuur elkaar ontmoeten

Aan de rand van Amsterdam-West, tussen wilde tuinen en biologische groente- en fruitvelden, is een een voormalig braakliggend terrein omgetoverd in een duurzaam landgoed. The Unbound is de plek waar je met gemak kunt ont-stressen en waar je echt weg bent van de drukke straten in de stad.

Een echte plek waar je kunt ontspannen en waar je in contact staat met de natuur. De stad bezoek je gewoon wanneer jij wilt. Dwaal door de wilde tuinen van het landgoed, kom helemaal tot jezelf in de yoga area of geniet bij de recreatieve plas. Biologisch en heerlijk eten kan in het bijgelegen restaurant. Je bent hier echt even weg! 

Vakantiehuis met hottub in Amsterdam

Het vakantiehuis met hottub van Unbound Amsterdam staan op verschillende locaties. Verscholen in de wilde tuinen en aan de recreatieplas vind je luxe en ruime cabins met een prachtig tijdloos interieur, veel natuurlijk licht en iedere cabin heeft zijn eigen luxe. Zo vind je er diverse vakantiehuisjes met privé hottub, dubbel deck, outdoor pizza oven of een houtkachel. 

Laad je lichaam en geest echt op bij Unbound. Er is een speciale wellnesstuin voor als je wilt genieten van de sauna en het ijskoude dompelbad waar iedereen gebruik van kan maken en stap ‘s avonds in je eigen Ducktub hottub naast het huisje! 

Meer dan een beetje ontspanning

The Unbound is echt een plek waar je ontspant en kunt opladen. Je staat in contact met de natuur maar bent ook in no-time in hartje Amsterdam, wanneer jij wilt. Je zorgt er voor je fysieke welzijn, komt samen met anderen of geniet juist alleen en bent een met de natuur. Een plek met duizenden mogelijkheden, open en vrij! 

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken

🇳🇱 Hottub en Sauna bij Huize Druivelaar

Bekijken

Tot rust komen in de Welvaere minispa bij Erve Scherpzicht

Bekijken
Corner Icon