#withwelvaere

Ervaringsverhaal met de Ducktub Hjorn & Tønsauna 250 van Hella

De #withwelvaere klantverhalen geven je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Voor dit klantverhaal sprak ik met Hella uit Almere. Ze woont daar samen met haar dochter. Sinds de zomer van 2020 hebben zij de Ducktub Hjorn in de tuin en sinds een paar weken staat er ook een Tønsauna 250 bij. Dubbel genieten dus! Hella vertelt over haar ervaring, favoriete momenten en haar tuinstijl.

Model hottub: Ducktub Hjorn
Model sauna: Tønsauna 250
Woont samen met haar dochter
Woonplaats: Almere

Genieten van de rust in de hottub

Hella heeft even getwijfeld of ze voor een hottub of voor een jacuzzi zou gaan. Omdat ze echt wilde genieten van de rust was de keuze toch snel gemaakt: ze ging voor een hottub.  “Een jacuzzi maakt toch een klein beetje herrie door de bubbels en ik wilde liever in alle rust kunnen genieten. Ik vond een hottub sowieso heel lekker, daar had ik al eens ingezeten. De keuze was toen snel gemaakt. En tot vandaag ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. We hebben onderwaterverlichting en een tafeltje voor de drankjes en bewust geen bubbel- of jetsysteem. Echt helemaal ontspannen. Het is de beste aankoop geweest, echt!”

Tonsauna 250 klantverhaal #withwelvaere

De sauna moest er ook komen

Toen Hella in het Experience Center in Nijkerk was voor de hottub, zag ze in de tuin ook de sauna’s al staan. “Alles staat er zo mooi uitgestald, dat je denkt ‘dit wil ik ook in mijn tuin’. We hebben toen eerst de hottub aangeschaft. En ergens begin van dit jaar kwam er een mooie actie voorbij, dus toen hebben we ook de sauna gekocht.”

En ook daar geniet ze volop van! “Echt heerlijk. We hebben een houtgestookte sauna en het is heel makkelijk, want binnen een half uur is hij warm. Als je heel onverwachts bedenkt dat je in de sauna wil, dan kun je er met een half uur in. Heel fijn.” 

Heerlijke wellnessdagjes met de hottub en sauna

Hella gebruikt de hottub zo’n twee keer in de maand. De sauna heeft ze nog niet zo lang, maar is ze van plan vaker te gebruiken. “We willen proberen zo’n twee keer in de week in de sauna te gaan. Vooral omdat het goed voor je is. En heel gezond. En daarnaast voelt het  zo heerlijk, dus dat willen we wel wat vaker gaan doen. En dan af en toe zo’n wellness dagje met van alles erop en eraan!”

Ook een Ducktub Hjorn in jouw tuin?

Vakantiegevoel in de achtertuin

In haar tuin wil Hella altijd een vakantiegevoel hebben. “Een beetje Ibiza en Curaçao stijl met een rustgevende sfeer, zodat je het idee hebt dat je op vakantie bent. En dat in eigen tuin. De hottub en sauna helpen hier heel goed bij. In principe zou ik niet op vakantie hoeven, want ik heb hier alles bij de hand. Ik heb er ook een grote tuin voor. Aan de ene kant van de tuin staat de sauna en aan de andere kant staat de hottub. Ik heb er ook een buitendouche bij, dus het is nu echt wel af.” 

Haar inspiratie voor de tuin haalt Hella vooral van een eiland duizenden kilometers verderop. “Mijn eilandje is Curaçao.  Ik zou het liefst daar wonen, maar dat gaat nu helaas niet. Dat gevoel dat je daar hebt probeer ik daarom een beetje hier naar mijn eigen tuin te brengen. Ik kijk af en toe op Pinterest, maar veelal doe ik zelf mijn ding.”

Floaten en naar de sterren kijken

Hella gaat soms met haar dochter of met haar vriend in de hottub, maar echt tot rust komen doet ze het allerliefst alleen. “Dan lig ik lekker te drijven in de hottub. De hottub is best wel groot en ik ben maar klein, dus ik kan er heerlijk in liggen.”

“Als ik de hottub in ga, doe ik dat meestal ‘s avonds. Vooral met mooi weer is het heerlijk om vanuit de hottub naar de sterren te kijken. Het liefst heb ik het gewoon lekker rustig. Er hoeft ook geen muziek bij. Ik kan over het algemeen heel slecht ontspannen, maar in de hottub kom ik wel echt tot rust.”

Tuin Hella klantverhaal

Extra ontspanning met de sauna

De sauna is er ook gekomen voor die extra ontspanning. “En daarbij is het gewoon heerlijk voor je lichaam. Ik had bijvoorbeeld erg last van mijn rug, toen ben ik even in de sauna geweest en daarna was het over. Je merkt ook aan je lichaam dat je wat ouder wordt en de hottub en sauna zijn allebei super voor je spieren. Dus die bijkomstigheid is wel heel fijn. Maar ik wilde van mijn tuin vooral gewoon een wellnesstuin maken, waar je heerlijk in kunt ontspannen.” 

Aroma’s maken de saunasessie helemaal af. Hella gebruikt de geuren eucalyptus en sinaasappel. “Dat is echt heerlijk ontspannen! Stel je bent een beetje verkouden, dan is de eucalyptus vooral heel fijn. In de hottub heb ik het nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker nog wel doen. Dat lijkt me ook heel lekker.”

Wil je ook genieten van een hottub of sauna in de achtertuin?

Hopelijk heb je weer wat inspiratie kunnen halen uit de #withwelvaere van deze keer. Wil je jouw droom ook in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over de Ducktub Hjorn of Tønsauna 250 zoals die van Hella of een van de andere modellen hottubs of sauna’s in ons assortiment. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center!

Showroom bekijken
Ducktub Extern hottub

Jouw #withwelvaere klantverhaal?

Vind je het leuk als we ook eens een kijkje komen nemen in jouw Welvaere wellnessparadijs? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Melany
30 sep 2021
Geschreven door Melany
Wellness Expert