Welvaere nieuws

Pers en media - Welvaere

Wij vinden het super leuk om samen te werken met de pers en media. Om ons verhaal te delen, om een moment te creëren waarin we samen iets moois neer kunnen zetten met journalisten en magazine makers. Wil jij graag met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Welvaere persmap

Welvaere luxe hottub

Hoge en lage resolutie afbeeldingen

Ben je op zoek naar hoge resolutie afbeeldingen om te gebruiken in jouw magazine? Deze kun je altijd bij ons opvragen of downloaden in onze Externe beeldbank. Wij hebben de rechten van alle afbeeldingen in eigen beheer dus er is heel veel mogelijk. Deze afbeeldingen kunnen vrij worden gebruikt, in positieve context, met artikelen over de producten van Welvaere, het buitenleven of hottubs en sauna’s in het algemeen.

Voeg bij gebruik altijd de productnaam toe en vermeld Welvaere. Als voorbeeld; Ducktub Bjorn van Welvaere. Wil je graag andere beelden of gebruik je het op een andere manier? Je kunt altijd contact opnemen met Maayke Brouwer of Sanne Mulder.

 

Perscontact

Voor pers en media gerelateerde projecten kun je altijd contact opnemen met Maayke en of Sanne. In de afgelopen jaren hebben wij met Welvaere al regelmatig samengewerkt met diverse tv-programma’s, tijdschriften en online platforms. Grote en kleine media.