Betrokken, Ondernemend, Kameraden & echte harde werkers

Over ons

Welvaere, ooit begonnen in de achtertuin van een 19-jarige student. Nu een bron van creativiteit, gezelligheid en passie.

Dankzij onze visionairs, designers, babbelaars en denkers zijn we uitgegroeid tot Benelux’ grootste hottub- en sauna leverancier, met verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. Samen hebben we één doel: de wereld voorzien van vuur, hout en quality time.

Onze producten worden met de hand – en veel liefde – gemaakt op Nederlandse bodem. Met sublieme koffie, een goed gesprek en het juiste advies helpen we onze klanten dagelijks bij het omtoveren van hun achtertuin tot wellness-paradijs.

Quality Time

Wanneer was de laatste keer dat je echt tijd voor jezelf nam? Stel je voor… Je stapt naar buiten… Hoor je de bladeren ruisen? Ruik je de geur van brandend hout? Voel de warmte als een zachte deken om je heen vallen en luister naar het knetteren van de kachel.

Ducktub hottub kunststof

Bij Welvaere willen we je weer naar buiten brengen. De kalmte van de natuur op je in laten werken. Stilte vinden in het knetteren van brandend hout. Even terugkeren naar een tijd waar je af en toe stil kon staan. Quality time. Alleen of met elkaar. Gewoon, in je achtertuin.

De tuin wordt een nieuwe plek om tot jezelf te komen; te ontspannen; te lachen met vrienden of weg te dromen met je partner. Het authentieke design van de Ducktub en sauna reflecteren jouw mindset: de bewuste keuze voor ontspanning; de tijd nemen voor dat wat echt belangrijk is.

Ons dynamische team werkt hard om dat ongerepte gevoel te verspreiden. De sensatie wanneer je naar buiten stapt en je je even waant in een Scandinavisch winterparadijs… Als je op blote voeten door de koude sneeuw naar een opgestookte sauna rent of je onderdompelt in het dampende water van de Ducktub…

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen – en de impact op diezelfde natuur waarvan wij zo genieten zo klein mogelijk te houden – halen we alles terug naar Europa. Het liefst zo lokaal mogelijk. Het hout? Dat halen we uit Achterveld, veertien kilometer verderop. Onze schroeven komen bij de lokale aanbieder vandaan en ook gereedschap zoeken we niet verder dan Nijkerk.

De laatste leverancier uit China hebben we in 2017 gedag gezegd en de meeste bomen voor ons hout hebben hun jaartjes in Scandinavië doorgebracht. Natuurlijk halen we niet alleen bomen weg, we planten er ook weer nieuwe voor terug. Zo zijn we hard op weg om ons eerste bos op de kaart te zetten!

Productie

De productie willen we dus zo lokaal mogelijk houden. Maar dat geldt niet voor onze liefde voor quality time. Die willen we zo ver mogelijk verspreiden. Binnen Nederland, naar België, Duitsland en Frankrijk. Tussen onze vrienden, kennissen, neven en nichten. Samen met collega’s, leveranciers en onze klantenkring. Voor én met jou.

Welvaere productie hottub

SO, TAKE A MOMENT
Beleef je tuin met nieuwe inzichten. Een plek voor ontspanning, stilte, gezelligheid. Een plek om naar buiten te kunnen. Het hele jaar door. Quality time met vrienden, familie of gewoon met jezelf. Begin je het ook te voelen?

Kom jij binnenkort kennis maken met ons?

Kom langs in ons experience center in Nijkerk! Wij zijn 5 dagen per week geopend, ook op zaterdag! Geniet tijdens je bezoek van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je onze prachtige producten bewonderd

Showroom