Betrokken, Ondernemend, Kameraden & echte harde werkers

Over ons

Wij geloven in het creëren van unieke momenten. Momenten die je even aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon jezelf. Waar je jezelf tegen de ander over hoort zeggen ‘dat moeten we vaker doen’. 

Op die momenten moet je niet wachten, die moet je zelf creëren. Alleen, samen met je dierbaren en Welvaere. Door bewust te kiezen voor ontspanning. Deze momenten gaan gepaard met zonnestralen, gekleurde herfstbladeren en knusse winteravonden. Ze zorgen voor blijdschap en verfrissing. Een sprankeling in de ogen en dat intense gevoel van voldoening. Iets dat je echt vaker wilt en gaat doen.

Maak kennis met ons

Wij maken producten waar we gek op zijn, geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en veranderen de wereld door iedereen meer ontspanningsmomenten te bieden.

Er werken bij ons babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalen vertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven en met een sterk geloof in het creëren van unieke momentjes.

Ontmoet ons team
Welvaere team

Kom jij binnenkort kennis maken met ons?

Ons verhaal

Wanneer je een lang leven achter de rug hebt en achterover leunt in je favoriete stoel – je vermoeide benen rustend op een bijpassend voetenbankje – wat worden dan de momenten die je ogen doen twinkelen? De momenten die je wilt delen met je kleinkinderen en in herinnering herbeleeft met je decennia-oude geliefde?

Gewoon genieten

Er zijn momenten waarin je helemaal opgaat. Waarbij de wereld om je heen even verstild. Niet denkend aan vandaag, gisteren of morgen. Zelfs niet aan nu. Zo’n moment waarin je ‘gewoon’ geniet. En er achteraf pas achter komt hoe waardevol dat eigenlijk was.

Maar het dagelijkse leven klopt vast ook bij jou wel eens aan de deur. Staat ze daar weer, met een handvol overuren, volle agenda’s die nooit hetzelfde lopen, de hond die naar buiten moet, boterhammen die liggen te wachten om gesmeerd te worden met een dikke laag pindakaas, een berichtje van de oppas die afzegt en dan ook nog die verplichte sportuurtjes.

Momenten verzamelen

Zeg je ook wel eens nee tegen het onvermijdelijke gezicht van die dagelijkse sleur? Gewoon, om momenten te verzamelen. Momenten waarbij het gaat over jou en je dierbaren. Die draaien om quality time en vaak starten door bewust tijd voor jezelf te nemen – en de mensen om je heen.

Ze gaan goed gepaard met zonnestralen, gekleurde herfstbladeren en knusse winternachten – maar op een druilerige regendag zijn ze net zo waardevol. Ze zorgen voor verfrissing en blijdschap. Een sprankeling in de ogen en dat intense gevoel van voldoening.

We hebben nogal eens de neiging om te vergeten hoe belangrijke deze momenten zijn. Ja, de dagelijkse sleur klopt vast vaker op je deur. Bij ons ook hoor, daar niet van. Zorg ervoor dat je dan weet hoe je er even tussenuit kunt glippen. Neem de achterdeur, zo de tuin in.

Creëer jouw moment

Bij Welvaere hebben we namelijk iets belangrijks ontdekt. Op momenten moet je niet wachten. Je creëert ze zelf. Door bewust te kiezen voor ontspanning. Voor tijd met elkaar. Of gewoon met jezelf. Door stil te staan, je ogen dicht te doen en volledig tot rust te komen. Door even op te laden. Offline. Het liefst onder het geluid van ruisende bladeren en met een

zacht briesje door je haar. Wacht niet met verzamelen. Ontdek jouw recept van unieke momenten. Zodat je later op je oude stoel weet wat je kan doorgeven.