Betrokken, Ondernemend, Kameraden & echte harde werkers

Over ons

Wij geloven in het creëren van momenten. Momenten die je even aan de dagelijkse drukte laten ontsnappen. Waarin je de tijd neemt voor elkaar of gewoon jezelf. Waar je jezelf tegen de ander over hoort zeggen ‘dat moeten we vaker doen’. 

Op die momenten moet je niet wachten, die moet je zelf creëren. Alleen, samen met je dierbaren en Welvaere. Door bewust te kiezen voor ontspanning. Deze momenten gaan gepaard met zonnestralen, gekleurde herfstbladeren en knusse winteravonden. Ze zorgen voor blijdschap en verfrissing. Een sprankeling in de ogen en dat intense gevoel van voldoening. Iets dat je echt vaker wilt en gaat doen.

Maak kennis met ons

Wij maken producten waar we gek op zijn, geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en veranderen de wereld door iedereen meer ontspanningsmomenten te bieden.

Er werken bij ons babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalen vertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven en met een sterk geloof in het creëren van unieke momentjes.

Ontmoet ons team

Kom jij binnenkort kennis maken met ons?

Ons verhaal

We kennen het allemaal, de dagelijkse sleur. Weinig momenten waarin we even stil staan in deze snelle wereld. We rennen van hot naar her, van meeting naar meeting en voor we het weten is de dag alweer voorbij. We vergeten soms dat juist de simpele dingen in het leven zoals contact maken met jezelf, je omgeving en de mensen om ons heen fijn en waardevol kunnen zijn. 

En juist deze momenten, de momenten die afwijken van het ‘gewone’, die betekenisvol zijn en waar we plezier hadden dat zijn de momenten die we later herinneren, hoe simpel ze ook zijn. En dat, het creëren van deze momenten hebben we in eigen hand. 

Creëer jouw moment

De belangrijkste ingrediënten voor onze ‘create moments’ formule zijn de frisse buitenlucht, mensen om je heen en jijzelf die dit moment aanpakt. Een momentje voor jezelf, je geliefde, een moment voor elkaar waar je niet druk bent, maar volledig ontspant. Zo’n moment pakt niemand jou meer af, dat moment is helemaal van jou! 

Wij, Welvaere, geven jou de gelegenheid om zo’n moment te creëren en hier betekenis aan te geven. Het is tijd om een stapje terug te doen en het heft in eigen hand te nemen. Wacht niet op deze waardevolle, plezierige of ontspannen momenten, creëer ze!