Over ons

Welvaere, ooit begonnen in de achtertuin van een 19-jarige student. Nu een bron van creativiteit, gezelligheid en passie.

Dankzij onze visionairs, designers, babbelaars en denkers zijn we uitgegroeid tot Benelux’ grootste hottub- en sauna leverancier, met verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. Samen hebben we één doel: de wereld voorzien van vuur, hout en quality time.

Onze producten worden met de hand – en veel liefde – gemaakt op Nederlandse bodem. Met sublieme koffie, een goed gesprek en het juiste advies helpen we onze klanten dagelijks bij het omtoveren van hun achtertuin tot wellness-paradijs.

Over ons

Maak kennis met ons team

Samenwerken is voor ons geen probleem – en de nodige lol? Daar zorgen we ook wel voor!  Altijd in voor een tafeltennis- of voetbal competitie en natuurlijk duiken we regelmatig zelf de Ducktub in! 

 

Maak kennis met Welvaere

Kom bij ons werken!

Ben je een uitblinker in timmerwerk, marketing, verkoop of iets anders? Misschien kun jij ons komen versterken! Wil je graag reageren op een vacature? Stuur ons dan je motivatie, CV en eventueel je portfolio.

Bekijk onze vacatures

Contact

Vijf dagen in de week staat ons adviseurs team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken door te bellen of mailen. Met veel plezier helpen ze je weer een stukje verder.

Contact