Betrokken, Ondernemend, Kameraden & strijders die zorgen voor Quality Time Outdoors

Over ons

Wij van Welvaere helpen jou bij het creëren van de beste, leukste en fijnste manier van Quality. Time. Outdoors. Op jouw eigen fijne plek. Een plek waar je het ritme van de dag even los kunt laten en het verkeer langs je heen kunt laten razen. Waar je hart sneller van gaat slaan en waar je volledig tot rust komt. Alleen of met je dierbaren. Een plek waar je elkaar terugvindt en samen volop geniet. Wacht niet op deze waardevolle, plezierige en ontspannen momenten, creëer ze!

En Quality Time Outdoors staat niet alleen voor die tijd in de buitenlucht. Quality staat voor de kwaliteit die wij leveren, want dat zijn ze onze producten. Time staat voor de leuke tijd die je beleefd mét die producten, maar ook voor de tijd die wij voor jou nemen. Tijdens een bezoek in ons Experience Center, een bezorging en ook bij het maken van de producten. Outdoors is omdat al onze producten het allerbeste tot zijn recht komen in de buitenlucht. 

  • Meer dan 70 enthousiaste Welworkers
  • 5 locaties
  • 3 werkplaatsen waar onze producten worden gemaakt
  • 8 bussen die door Europa rijden
  • In 2022 in de top 250 groeibedrijven van NLgroeit
  • 6000+ Bomen geplant met Trees for All

Kom bij ons werken

Wij timmeren hard. Niet alleen aan onze prachtige producten maar ook aan de toekomst. Daarom zoeken wij met grote regelmaat nieuwe collega’s. Nieuwe Welworkers. 

Bij Welvaere krijg je collega’s waarbij je het idee hebt dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken. In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken ook regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Werken bij Welvaere

Onze Cultuur

De drijvende kracht en het succes van Welvaere zijn onze mensen en de cultuur binnen het bedrijf. Begonnen als kleine groep vrienden, uitgegroeid tot een grote club van kameraden. Een club van babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalenvertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven, met hart voor de zaak en klaar om samen iedere dag klanten blij te maken met ontspannen momenten in de buitenlucht. 

 

Zonder deze groep van 70+ Welworkers in Nederland, België én Duitsland zouden we niet staan waar we nu staan. Die vriendschappelijke cultuur maken wij samen en hierdoor is Welvaere een fantastische plek om bij terecht te komen. Niet alleen als medewerker, maar ook jij als klant voelt je direct bij ons thuis.

Hoe het allemaal begon

Begonnen in de achtertuin van de vader een over-enthousiaste student, Chiel, die snakte naar een bubbelbad om zijn vrije uurtjes op een ontspannen manier in de buitenlucht door te brengen. Dat bubbelen in de buitenlucht bracht zoveel plezier dat Chiel besloot dat hier meer mensen van moesten genieten. Hij offerde zijn eigen bubbelbad al snel op, maar vond gelukkig al gauw weer nieuwe. En nog één, en nog één. Hij vond er zoveel, dat de tuin bezaaid was met bubbelbaden. Het kleinste grassprietje zag zelfs geen zon meer. Het bleek tijd voor zijn eigen plek. Een met meer ruimte en de mogelijkheid om te groeien. 

‘Die eigen plek? Die is behoorlijk uitgegroeid. Tot de grootste hottub- en saunaleverancier en producent van de Benelux welteverstaan. Met het meest epische team. Vroeger zei ik altijd dat Welvaere een grote vriendengroep was, en zo zie ik het eigenlijk nog steeds. Een enthousiaste club mensen die samen strijden om iedere dag een stukje beter te worden. Die gezelligheid die je ziet bij vriendengroepen is de rode draad. Maar we zijn een stuk serieuzer geworden. Met hart voor ons product, uitdagende doelen en klanten waarvoor we ‘gewoon geweldig’ ons best doen. Die gezelligheid en toewijding van iedereen geven mij iedere ochtend weer een berg energie’ Chiel | Founder Welvaere

Welvaere gaat voor groen

Niet voor niets zit er een boom in ons logo. Genieten wij op z’n tijd ontzettend van de buitenlucht en houden wij van de natuur. We nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage aan de natuur te leveren, naast dat we er ook van profiteren. Samen met Trees for All doneren wij al 5+ jaar bomen in Nederland, maar ook in het buitenland. Voor het milieu, werkgelegenheid en gewoon omdat wij dat belangrijk vinden.

Lees meer over de samenwerking met trees for all