Young Experience creator

Zaterdag hulp showroom

Vind jij het helemaal te gek om anderen in de watten te leggen, ben je communicatief sterk en heb je goede verkoopskills? Ben je op zoek naar een uitdagende en passende bijbaan voor naast jouw commerciële studie? En vind je het leuk om een adviserend gesprek te voeren en onze klanten enthousiast te maken voor onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een verkoper voor in onze showroom voor op de zaterdagen eventueel door de weeks en in de vakanties.

Wij bij Welvaere maken en verkopen hottubs, sauna’s en buitenproducten. Niet alleen in Nederland, maar ook buiten de Nederlandse grenzen. Ons Experience Center in Nijkerk is vijf dagen in de week open. Maar op zaterdag is het het drukste, daar hebben we jou voor nodig! Jij bent degene die al onze klanten welkom heet, een heerlijk kopje koffie of thee geeft en zorgt ervoor dat onze klanten goed geholpen worden. Tussendoor zorg jij ervoor dat de kachels van onze hottubs branden en alles er netjes uitziet. 

Dit vind je leuk om te doen

 • Adviseren, vragen beantwoorden en een verkoopgesprek voeren
 • Mailtjes en of telefoontjes beantwoorden
 • Er samen met je collega’s voor zorgen dat het Experience Center en pico bello uitziet
 • Klanten in de watten leggen
 • Mensen ontvangen met een heerlijke kop koffie

Zo ziet jouw dag eruit

Omdat de eerste klanten al om 9 uur op de stoep komen te staan begin jij om half negen om de eerste kachels op te stoken en te zorgen dat alles er netjes uitziet. Als iedereen er is, de hottub en sauna kachels branden drinken jullie samen nog wat koffie voordat de drukte begint. Om vijf over negen komen de eerste klanten de showroom ingelopen. Je heet ze van harte welkom. Vraagt of ze een kopje koffie of thee willen en of ze een afspraak hebben gemaakt. Je loopt naar de kantine waar je een cappuccino maakt en Overlegd welke adviseur de beste fit is voor de klant. Wellicht past de klant perfect bij jou!

 

 

Experience center hottub Nijkerk

Samen zorgen jullie voor een gestroomlijnde dag vol met klanten. Waarin jullie afwisselend klanten helpen, koffie geven en opruimen. Om 12 uur heb je pauze, het zaterdagteam uit de werkplaats is er ook en samen eten jullie aan de lange tafel in de kantine een heerlijke lunch. Na de lunch ruimen jullie samen alles op en zorgen dat het er weer netjes uitziet. Tussendoor heet je nog wat klanten welkom, kijk je met Rouben mee tijdens een verkoopgesprek zodat jij dit straks ook kunt, zorg je dat de kopjes die overal neergezet worden in de vaatwasser belanden en neem je de telefoon op. Om 16.00 is de showroom weer gesloten en kun je weer naar huis. Wel pas als ook alle klanten weg zijn.

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats van de hottubs zijn gevestigd in Nijkerk en de productie van de sauna’s is gevestigd in Putten. We hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons jonge team komt versterken!

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen.

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En de lunch, die krijg je van ons!

Hier herken je jezelf in:

 • Je vindt het leuk om met mensen te werken en hebt een zeer vlotte babbel
 • Je volgt een opleiding als commerciele economie, detailhandel of passend bij deze functie
 • Je hebt een goed humeur en hebt zin om aan de slag te gaan;
 • Je bent een echt pietje precies;
 • Je bent op zaterdag beschikbaar;
 • Je vind het leuk om af en toe in de hottub te springen.

 

Wat jij van ons kunt verwachten:

 • Een passend salaris;
 • Een 0 uren contract met de mogelijkheid om ook op vrije dagen of in de vakanties extra te werken;
 • Een heerlijk verzorgde lunch;
 • De meest ontspannen werkomgeving van Nederland. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
 • Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, teamuitjes en gezellige pauzes;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, de dagen vliegen voorbij;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken in de hottub met de baas of directeur.
 •  

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!