Hottub Productiemedewerker

Werk jij graag met je handen? Maak je het liefst mooie producten en word je intens gelukkig door de geur van vers gezaagd hout en werk je graag met gereedschap in een grote productiehal? Dan is deze functie bij Welvaere wellicht iets voor jou! Want wij zijn op zoek naar enthousiaste mannen of vrouwen die onderdeel worden van onze productielijn. 

En die productielijn of straat bestaat uit het maken van hottubs. Hottubs die wij met veel liefde en plezier produceren voor onze klanten.

Dit vind je leuk om te doen

 • Iedere dag prachtige variërende producten maken
 • Werken met een gezellig en doelgericht team
 • In de werkplaats onderdeel zijn van een goed geoliede hottub bouwmachine

Zo ziet onze productie er uit:

Hottub bouwen

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je dag begint meestal om 06:45 met een bakje koffie en de laatste nieuwtjes van je collega’s. Om 07:00 beginnen jullie met het bouwen van de mooiste hottubs. We werken in een productielijn en iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen onderdeel. Na een ochtendje hard werken op jouw vaste plek is het om 12 uur tijd voor een welverdiende pauze.

Hottub bouwen

Na een potje tafelvoetbal, poolen of gewoon lekker loungen in de pauze is het om 13.00 weer tijd om het gereedschap te pakken. Er komt een nieuwe hottub jouw kant op en die moet volgens de planning einde van de middag af zijn.  Om 16.00 ronden we de werkzaamheden af en gaan we naar huis. Is het niet allemaal gelukt vandaag? Dan kan het zijn dat je iets langer blijft dan 16.00 om de hottub toch af te krijgen!

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons gewoon geweldige team komt versterken!

Welvaere team

Vragen? Stel ze meteen aan Miranda

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En een lunch hoef je trouwens ook niet mee te nemen. Dat krijg je van ons! 

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt een passend en fijn salaris
 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
 • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Wat wij van jou verwachten:

 • Je denkt oplossingsgericht en je hebt technisch inzicht.
 • Je hebt een goed humeur en bent klantgericht.
 • Werkervaring is een pré.
 • Je bent  40 uur per week beschikbaar.
 • B rijbewijs is een pré. 

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!