Stagiair Technische Bedrijfskunde

Ben jij degene die wij zoeken?

Kijk jij altijd vooruit? Is optimalisator je tweede naam en bestaat jouw wereldbeeld voornamelijk uit processen? Dan is onze fulltime stageplek wat voor jou! Verwacht uitdaging, gezelligheid en vooral veel vrijheid.

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben dealers in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve & oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons jonge team komen versterken!

Hoe ziet een dag bij Welvaere eruit?

Voor jou, als technische bedrijfskunde stagiair, ziet elke dag er anders uit. Hoe die precies ingedeeld wordt, dat mag je zelf bepalen. Zo lang je om 07:45 maar aan de koffietafel zit om de laatste nieuwtjes met je collega’s te bespreken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verdiepen in de verschillende processen binnen Welvaere.
Onze verschillende afdelingen breng je in kaart en je komt met voorstellen voor procesverbetering en vernieuwing. Hieruit zullen verschillende doelstellingen komen en uiteindelijk ga je zelf aan de slag om één of meerdere processen te optimaliseren! Jij bepaalt wat je nodig hebt om de processen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wil je een dagje meelopen met de sales? Een hottub timmeren of met Max en Emie een sauna wegbrengen? Het kan allemaal.

Welvaere team

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en uitdaging! Dat is erg leuk, maar hier moet je natuurlijk wel van houden. Je wordt begeleid op de punten waar je dat nodig hebt en wanneer jij dat wilt. In de pauzes word je waarschijnlijk uitgedaagd om strijd aan te gaan met je collega’s. Wees niet bang, dit is voornamelijk via de tafeltennis- of voetbaltafel. Nadat je van de verzorgde lunch hebt gegeten natuurlijk

Wat jij van ons kunt verwachten:

  • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team
  • Je krijgt begeleiding wanneer jij dat wilt
  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging
  • Onbeperkt gebruik maken van onze hottubs & sauna’s
  • Je krijgt stagevergoeding en een verzorgde lunch

Wat wij van jou verwachten:

  • Je zit in je derde of vierde jaar van de studie Technische Bedrijfskunde
  • Je hebt een goed humeur
  • Je neemt initiatief, denkt oplossingsgericht, bent procesgericht en hebt een kritische blik
  • Je werkt 38 uur per week
  • Je bent niet vies van een zaterdagborrel in de hottub

Solliciteer direct als je interesse hebt in deze vacature!

Hoe solliciteer je?

Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar [email protected]Je wordt binnen 2 dagen teruggebeld. Wie weet zit je straks aan de koffietafel voor een leuk gesprek of kom je onze werksfeer ervaren op een meeloopdagje!