No items found.

Pers en Media

Wij vinden het super leuk om samen te werken met de pers en media. Om ons verhaal te delen, om een moment te creëren waarin we samen iets moois neer kunnen zetten met journalisten en magazine makers. Wil jij graag met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op.

Presskit downloaden
mountain

Hoge en lage resolutie afbeeldingen

Ben je op zoek naar hoge resolutie afbeeldingen om te gebruiken in jouw magazine? Deze kun je altijd bij ons opvragen of downloaden in onze Externe beeldbank. Wij hebben de rechten van alle afbeeldingen in eigen beheer dus er is heel veel mogelijk. Deze afbeeldingen kunnen vrij worden gebruikt, in positieve context, met artikelen over de producten van Welvaere, het buitenleven of hottubs en sauna’s in het algemeen.

Externe beeldbank bekijken

Over Welvaere in 2023

65+ enthousiaste Welworkers
5 locaties in Europa
8+ bussen op de weg
3 productielocaties
Top 250 groeibedrijf in 2022

Perscontact

Voor pers en media gerelateerde projecten kun je altijd contact opnemen met Melany. In de afgelopen jaren hebben wij met Welvaere al regelmatig samengewerkt met diverse tv-programma’s, tijdschriften en online platforms.

Melany - Community marketeer

Melany zorgt bij Welvaere voor onze hechte community. Van iedere klant maakt zij een echte fan. Niets is daarbij te gek om jou in het zonnetje te zetten. Gezellig en daarnaast ook een talent in het schrijven van onze fantastische (online) nieuwsbrief!

Mail Melany

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

De ijsvogel

Midden op de Veluwe vind je vakantie landgoed de IJsvogel. Bij diverse lodges vind je een elektrische hottub om na een activiteit te ontspannen.

Lees het hele verhaal
Europarcs

Europarcs is een van de grootste parken in Nederland. Allemaal met de focus om even te ontspannen en te genieten. Ook in onze Ducktubs.

Lees het hele verhaal
Cuber

Bij Cuber Suites in de bossen van Hoenderloo geniet je van de stilte, rust én in de sauna. En terwijl je in de sauna zit, geniet je van het rustgevende uitzicht!

Lees het hele verhaal
Dennendroom

Dennendroom is een A-frame boshuisje in de Noord-Limburgse natuur in Meijel, waar je heerlijk kan genieten van een ontspannen vakantie of workation.

Lees het hele verhaal
Schaffelaar hoveniers

Dé hovenier voor complete tuininrichting. Met een ervaren team zorgt deze hovenier ervoor dat jouw tuin perfect wordt met wellicht een hottub.

Lees het hele verhaal
B&B Oant wetter

In Dokkum aan het water vind je B&B Oant wetter. Een heerlijke plek om uit te rusten en te genieten in een van onze Ducktubs. (foto; Dian Dillema)

Lees het hele verhaal
't Wylde pad
Het Wylde pad

Bij het Wylde pad vind je twee huisjes met prive hottub, een tonsauna bij de Pingo én een gezamelijke hottub. Echt ontspannen in Twijzelerheide.

Lees het hele verhaal
Zwier de vrijhaven van de stad
Zwier

Een verscholen paradijs onder de rook van Amsterdam. Een plek waar je heerlijk kunt Zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet.

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram