Plezier met het hele gezin

De gezinsvriendelijke hottub

Plezier bij huis. Het liefste in de buitenlucht en dan ook nog eens voor het hele gezin. Een gezinsvriendelijke tuin waar jong en oud, klein en groot plezier hebben. Een plek waar je je even terug kunt trekken van de drukte binnenshuis. 

Op blote voeten huppelen jullie door het gras fluitend naar jullie favoriete plek in de tuin; de gezinsvriendelijke hottub! Zo simpel kan het zijn.

Hottub demammavan

De hottub voor het hele gezin

Binnen ons uitgebreide assortiment, modellen en maten hottubs hebben wij drie unieke modellen die wat ons betreft ideaal zijn voor een heel gezin. De Ducktub Bjornstor en Oval. Genoeg ruimte om te spelen voor de kinderen, maar ook knus voor een klein gezelschap, of voor een echte hottub party van de oudste telg!

Er is ruimte genoeg om een duik te nemen, te plonsen en te spetteren met water. Voor de kleintjes is er bij de Oval zelfs een verhoging. Een luchtbed of zwemband kan er met gemak in net zoals de hele vriendengroep. En jij kunt heerlijk met de benen gestrekt tot rust komen na een dag rennen en vliegen. Voor elk moment van de dag en week zijn deze hottubs uitermate geschikt.

Gezinsvriendelijke hottub

Veiligheid voor de gezinsvriendelijke hottub

Wanneer er kleine kinderen door de tuin rennen is het belangrijk dat de hottub ook veilig is en er geen enge ongelukken kunnen gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een stevige cover die je goed met spanbanden vast kunt klikken en aan een hitteschild.

Een hitteschild wordt om de kachelbuis heen geschoven. Je kunt het zien als een grof rooster. Doordat dit hitteschild een stuk groter is dan de kachelbuis valt deze er gemakkelijk omheen en komt het niet in aanraking met de hete kachelbuis. Extra veilig dus!

Veilig in en uit kunnen stappen is natuurlijk ook een belangrijke eigenschap voor de gezinsvriendelijk hottub. Naast een trappetje om gemakkelijke over de hoge rand van de hottub te kunnen stappen, is de instapbeugel ook erg gewild. Deze beugel zorgt voor extra houvast tijdens het in- en uitstappen.

Gemak en comfort

Voor een gezinsvriendelijke hottub is het ook handig, niet geheel noodzakelijk als de hottub genoeg gemak biedt. Nou bieden onze hottubs dat vanaf het basismodel al geheel zelf. Maar je kunt het nog gemakkelijker maken voor jezelf. Zo hoef je door een uitgebreid filtersysteem, nadat jullie een paar dagen achter elkaar genoten hebben van de hottub, niet iedere keer het water te vervangen. Dit filter zorgt er namelijk voor dat je tot wel 3 maanden lang met hetzelfde water kunt doen!

Gezinsvriendelijke hottub

Liever niet iedere keer de hottub opstoken? Maar het liefst gelijk, als je daar zin in hebt een gezellige, plezierige of ontspannen hottubsessie starten? Dan kun je er voor kiezen om een Balboa verwarmingselement toe te voegen. Op deze manier stel je de temperatuur via het display gemakkelijk in en is het water altijd op een heerlijke temperatuur. Ideaal als de kleine kinderen er, wat wij snappen, te pas en te onpas in willen springen!

De grootte van de hottub

Waarom zijn nou juist de De Ducktub Bjornstor en Oval zo geschikt voor het gezin? Deze hottubs zijn ruim, waardoor je er als kind met gemak in kan zwemmen en bieden genoeg plek om lekker met elkaar te spelen. Een kind in zwembad of met zwembandjes om krijgt genoeg vrijheid om zich in het water te bewegen. En als ouder kun je naast al het speelgoed ook nog plaatsnemen om het overzicht te bewaren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over de gezinsvriendelijke hottub? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem een kijkje in onze showroom

Sanne
17 mrt 2021
Geschreven door Sanne
Wellness Expert