Bedrijfsleider Welvaere België

Ben jij super zelfstandig, ondernemend, vind je het niet vervelend om alleen te kunnen werken, sta je je mannetje en vind je het leuk om iets from scratch op te bouwen? Kun je goed praten en heb je ook verkoopskills? Wij zijn op zoek naar een echte topper, een gouden ei zoals wij het ook wel noemen, die onze externe verkooplocatie gaat runnen. 

Op dit moment verkopen wij al best wat hottubs en sauna’s aan Belgische klanten. Maar wij openen graag een vestiging in de buurt van Gent zodat wij een grote stap kunnen zetten op de Belgische markt. Jij bent volledig verantwoordelijk voor deze nieuwe vestiging en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons gewoon geweldige team komt versterken!

Experience center Welvaere
Welvaere hottub showroom

Training 

Omdat het voor jou helemaal nieuw is en je toch een externe verkooplocatie onder je hoede hebt, krijg je de eerste twee maanden training bij Welvaere. Zo leer je niet alleen alle ins en outs over onze producten maar ervaar je ook de unieke cultuur binnen ons bedrijf. Op het moment dat we beide vinden dat je er klaar voor bent kun je aan de slag op je eigen plekje in België. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vijf dagen in de week sta jij klaar om klanten te ontvangen in de showroom en deze te helpen in hun zoektocht naar die fijne hottub of mooie sauna. Daarnaast houdt je ook contact met je eigen klanten, bel je offertes na die je hebt uitgeschreven, beantwoord je binnengekomen mails  en zorg je dat de showroom er altijd picobello uitziet!

Je hebt een kort lijntje met Welvaere HQ over de gang van zaken in jouw showroom. De back office, klantenservice, en administratie gebeurt allemaal vanuit de hoofdvestiging in Nijkerk. Hier hoef jij dus in principe niets voor te doen. Het is wel belangrijk dat jij hier een overview over hebt. Jij weet alles over jouw eigen klanten. 

In het begin zal je veel alleen werken. Maar onze marketing afdeling zorgt er, in overleg met jou, voor dat de deur wordt platgelopen. Daarom is ons doel dat je in de toekomst met meerdere medewerkers rondloopt.

Ronde hottub Ducktub Thermohout Welvaere

Word onderdeel van een hecht en gezellig team!

Je werkt wel op een andere locatie dan het hoofdkantoor dat in Nijkerk zit. Maar dat maakt voor ons geen verschil! Je hoort er net zo goed bij! Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En een lunch hoef je trouwens ook niet mee te nemen. Dat krijg je van ons! 

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt een passend en fijn salaris
 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
 • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Wat verwachten wij van jou?

 • We kunnen op jou bouwen en je bent betrouwbaar;
 • Je bent ondernemend en ziet je werk als een uitdaging;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een goed humeur en bent klantgericht
 • Je bent een echt pietje precies;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!