Zwier de vrijhaven van de stad

Vakantiehuis met hottub en sauna

Een verscholen paradijs onder de rook van Amsterdam. Een plek waar je heerlijk kunt zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet. Niet alleen in de unieke circulaire Havenhuisjes, Zwiertenten, ook in onze Ducktub Bjorn en sauna.

Een moment om op te laden

Opladen en weer naar huis gaan, dat is het doel van Zwier. Op een unieke locatie in Vinkeveen tussen een jachthaven krijg jij de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen. Je kunt bij Zwier doen wat jij wilt; lekker genieten met een bootje op het water, lummelen in het gras, een middagdutje of geniet in het heerlijk warme water van de Ducktubs.

De locatie van Zwier is uniek en ademt rust ondanks dat het in de randstad ligt. Neem dan ook zeker een momentje om te genieten van de omgeving, de frisse buitenlucht en de mogelijkheden die Zwier jou te bieden heeft. Drink een heerlijk kopje koffie in de huiskamer of geniet van een heerlijke biologische maaltijd.

Vakantiehuisje met hottub en sauna in Vinkenveen

De vakantiehuisjes met hottub van zwier staan in de haven. Vanuit je bed word je ‘s morgens wakker met een uniek uitzicht op deze haven. Ultiem genieten met alle comfort binnen handbereik. En middenin die haven vind je ook de hottub en sauna, op een drijvend vlot!

Iedereen kan en mag de hottub gebruiken, je hoeft hem alleen even te reserveren, zonder extra kosten. Zelf vullen met het water uit de Vinkeveense plassen en stoken met het hout wat bij de hottub ligt. Een heerlijk fijne en vooral idyllisch plekje om je even terug te trekken en te genieten van het buitenzijn. Je kunt bij Zwier 100% opladen en genieten van fijne momenten met elkaar. Zie jij jezelf al zitten in deze hottub met heerlijke hapjes en een drankje vanuit de huiskamer genietend van de zonsondergang?

Meer dan de unieke havenhuisjes

Bij Zwier geniet je van het buitenzijn. Je kunt er heerlijk wandelen, genieten op het water in een Rustvalkje of een fluisterbootje. En je kunt er slapen in een Zwiertent, genieten op een onbewoond eiland of een unieke ervaring in de Pakschuyt. Ook kinderen zijn van harte welkom om te genieten bij Zwier.