Word jij hottub tester bij Welvaere?

Droombaan vacature hottub testen

Ben je toe aan een moment helemaal voor jezelf? Hou je ervan om je ongezouten mening te geven? En is het tijd voor een nieuwe foto op je socials? Dat komt goed uit! Wij bieden jou de unieke kans om te ontspannen in één van onze hottubs. Wij maken onze populairste hottub, Ducktub Bjorn, helemaal voor jou klaar om te testen. Wij zoeken namelijk een hottub tester

Wat ga je doen?

Als hottub-tester is het aan jou de taak om onze hottub te beoordelen. Wij maken onze populairste hottub, Ducktub Bjorn, helemaal voor je klaar en zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van het formaat en zit – of lig – je comfortabel? Vervolgens laten wij jou helemaal je gang gaan; of je nou met je vrienden of juist in je eentje wil genieten. Tussendoor zullen we een paar foto’s maken voor onze platformen, maar voor de rest is de Ducktub helemaal voor jou!  

Wat wij van jou verwachten

  • Je bent ouder dan 18
  • Je vindt het leuk om je mening te geven
  • Je bent niet bang voor de camera
  • Je bent een dagdeel beschikbaar

 

Voor de rest hebben we geen eisen en hopen we vooral dat je het heel erg naar je zin hebt!

Droombaan; hottub tester bij Welvaere

Praktische informatie

De exacte locatie en datum zijn nog niet bekend, maar het zal ergens in Nederland zijn. Op basis van de reacties gaan we matchen met onze logistieke route zodat jij niet te ver hoeft te reizen voor je spa day. Mocht je toch verder dan 15 kilometer moeten reizen, dan krijg je ook reiskostenvergoeding. Je hebt de hottub een avond- of dagdeel helemaal voor jezelf. Het enige wat je mee hoeft te nemen is zwemkleding waar je je comfortabel in voelt en droge kleding. De rest verzorgen wij!

Droombaan; hottub tester

Over Welvaere

Wij bij Welvaere maken hottubs en sauna’s. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. Zes dagen in de week wordt er in onze werkplaats hard gewerkt om deze voor onze klanten te maken zodat zij thuis heerlijk kunnen ontspannen.

Solliciteer als je interesse hebt in deze vacature

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen. Wie weet zit je straks te bubbelen in je eigen hottub en shine je op onze socials! De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 november.