Hottub kuipen

De hottub kuip is het belangrijkste onderdeel van de hottub. Het is ook niet onaardig om naar de voordelen te kijken van onze kuipen. Wij hebben verschillende kunststof hottub kuipen in ons assortiment. Eerder werden zwembaden en jacuzzi’s al van kunststof gemaakt maar nu ook de hottub. Glasvezel is gemaakt door het opbouwen van laag over laag. Waardoor deze zeer sterk zijn! De kuipen zijn afgemaakt met een speciale gel coating waardoor u geen aanslag krijgt van chloor of water. Een leuke eigenschap van de gel coating is dat deze naar kleur is aan te passen. Zo kunt deze hottub in alle kleuren bestellen en precies aanpassen aan uw tuin. Ook is het materiaal licht flexibel zodat u geen kans op breken heeft!

De glasvezel hottub heeft een opwarmtijd vanaf anderhalf uur. Dankzij het duurzame ontwerp en kunt u nu nog sneller genieten van uw warme bad. Door het PVC versterkt materiaal kunt u de kachel zo hard stoken als u zelf wilt. Het zitcomfort in de kunststof kuipen is ook fantastisch door de schuine wand. De gebogen rand geeft een luxe uitstraling en is een sterke toevoeging aan uw hottub.

Deze kuipen zijn uiterst geschikt voor de zelfbouw. U kunt zelf een hout afwerking om de kuip maken of u kunt de kuip ingraven. Als u de kuip gaat ingraven raden wij aan om een isolatie hottub kuip te nemen zodat er niet zoveel warmte verloren gaat aan de grond. U kunt de houten plankjes makkelijk op de kuip schroeven met de extra glasvezel ring.

Hottubs bekijken

Hottub materialen

Van welk materiaal kunt u uw hottub het beste maken? Wij hebben ze speciaal voor u alle voor- en nadelen op een rijtje gezet. Lees meer ...

Bezorging en afhalen

Wilt u graag uw hottub thuis afgeleverd krijgen? Of haalt u hem liever zelf op? Het kan allemaal! Lees meer ...