Kunststof hottub

De kunststof hottub kopen

De kunststof hottubs, Ducktubs, van Welvaere zijn van topkwaliteit. Een Ducktub bestaat uit een kunststof binnenkuip en houten afwerking. Door het gebruik van de kunststof binnenkuip wordt de kunststof hottub een stuk gebruiksvriendelijker, maar heeft hij nog wel steeds de look en feel van een traditionele hottub.

Ontvang onze gratis kunststof hottub brochureOntdek onze kunststof hottubs

Zorg voor een onvergetelijk moment met jezelf, vrienden en je famillie!

Hottubs bekijken
Welvaere Ducktub Bjorn hottub

Waarom een kunststof hottub in je tuin?

  • Reconnect met je familie, natuur en jezelf in deze drukke wereld
  • Ervaar minder stress en angst
  • Een prachtige blikvanger in iedere tuin!

Een bijzonder kunststof hottub ontwerp

De kunststof hot tub van je dromen wordt volledig gemaakt naar jouw wens in onze werkplaats. Alle modellen zijn gemaakt voor gebruik het hele jaar door. Gebruik hem als verkoeling tijdens een warme zomernacht of tijdens een zeer koude winteravond onder de sterrenhemel.

De kunststof kuipen worden gemaakt van verschillende lagen glasvezel versterkt kunststof en beschermende coatings. Materiaal waarmee zeilboten de grootste stormen op zee overleven.

Bij Welvaere koop je een kunststof hottub volledig gemaakt in Nederland met ultiem comfort, iets dat je niet snel ergens anders tegenkomt!

Datenight Welvaere hottub ducktubs

Ontworpen met een uitmuntend comfort

Quality time, ruimte en comfort zijn drie van de belangrijkste punten bij het kiezen van een kunststof hottub. En dat is iets wat al onze hottubs te bieden hebben. Dat samen zorgt niet alleen voor een unieke hottub ervaring, maar ook dat heerlijk kunt ontspannen in het warme water van een kunststof hot tub. 

Door de verschillende zittingen is er altijd een model dat uitstekend bij jou past. Op de rand van de kunststof hottub kun je gemakkelijk je nek of arm laten rusten terwijl je je ogen sluit en geniet van de stilte om je heen. Om dit comfort nog beter te maken kun je er bij ons zelfs voor kiezen om een luxe bubbel- of jetsysteem in de kuip te laten bouwen. Hiermee upgrade je jouw persoonlijke hot tub naar een uiterst luxe model met net dat beetje extra comfort. 

Ontdek onze kunststof hottubs

Bekijk de hottubs hier
Gezins hottub Ducktub Welvaere Thermohout

Ducktubs, de kunststof hot tub

Ducktub, de grote liefde van ieder gezin! Ja, dat is een riante uitspraak – maar geloof ons, de Ducktub verdient het om groot over gesproken te worden.

Na een lange dag kunnen ontspannen in een warm bad, terwijl je longen zich vullen met frisse buitenlucht en die nijpende hoofdpijn langzaam verdwijnt – dat is geen kleinigheidje.

Net als alleen nog maar uit de achterdeur te stappen om de grootste lol te hebben met je kinderen! Sneeuw, regen, zon, het maakt allemaal niet meer uit met een Ducktub in de tuin. Plotseling blijkt elke dag een goede dag te zijn om nat gespetterd te worden. Het hele jaar door. Ja, jarenlang – want van een handgemaakte Ducktub kom je niet zo snel af.

Waarom een kunststof hottub van Welvaere?

  • Geproduceerd in Nederland
  • Grote showroom en werkplaats in Nijkerk
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Kunststof hot tub

Onze Kunststof hottubs zijn laag over laag opgebouwd, waardoor deze zeer sterk zijn! Het kunststof is afgemaakt met een speciale gel coating, waardoor je geen aanslag krijgt van chloor of water. Ook is het materiaal licht flexibel, zodat het geen kans op gebreken heeft! De kunststof hottub heeft dan ook verschillende voordelen ten opzichten van een houten hottub. Doordat de binnenkant één geheel is heb je geen kans op lekkage.

Dit kan bij een houten hottub wel voorkomen vanwege het hout dat kan krimpen. Ook is kunststof gemakkelijk schoon te maken en zeer stevig, omdat het versterkt is met glasvezel.

Je hoeft je dus  geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op het ontspannen.

We helpen je graag

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag of wil je graag advies op maat door één van onze adviseurs? Je kunt altijd bellen of mailen!

Daarnaast ben je 4 dagen per week welkom in onze showroom in Nijkerk, waar Koen, Alwin, Kevin en graag met je meedenken en al jouw vragen beantwoorden!

Hottub showroom
Experience center Welvaere

De maten van de kunststof hot tub

Er zijn veel verschillende formaten kunststof hottub verkrijgbaar bij Welvaere. Wij starten met een knus model voor 2 personen met een inhoud van 800 Liter. Hiermee gaan we door tot een groot model met 1700 Liter voor 8 personen waarin iedereen kan aansluiten. Hiertussen zijn verschillende formaten kunststof hottubs met diverse kachels. Hierdoor is er altijd wel iets wat perfect bij u past. Wil je advies over het formaat van jouw hottub? Neem dan contact op met onze klantenservice.