De kunststof hottub is op dit moment de populairste hottub op de hot tub markt. Eerder werden al zwembaden en jacuzzi’s gemaakt van kunststof maar nu ook de kunststof hottub. De kunststof hot tub heeft een prachtige kunststof binnenkant in plaats van een houten binnenkant zoals bij de standaard hottub. Tussen de verschillende soorten kunststof hottubs zit ook zeker een kwaliteits verschil.

Onze kunststof hottub merken

Ducktubs kunststof hottub

De Ducktub is de exclusieve lijn hottubs van Welvaere. Drie mooi afgewerkte modellen die extra comfort bieden. Doordat de kunststof kuip niet zo hoog is kunt u gemakkelijk instappen. De vorm van de kuip is ergonomisch ontworpen, hierdoor neemt u gegarandeerd heerlijk plaats in deze hottub. Met een Ducktub haalt u een luxe wellnessproduct in uw achtertuin waar u heerlijk in zult ontspannen.

Bekijk onze superieure Ducktubs

Nørtub kunststof hottub

De Nørtub is de kunststof hottub waarbij al uw dromen werkelijkheid worden. De Nørtub hottub wordt namelijk compleet voor u op maat gemaakt. Heeft u een bijzondere wens waaraan uw hottub moet voldoen? Dan is de Nørtub de hottub die u zoekt! Doordat de Nørtub zeven verschillende modellen heeft, is er altijd wel een versie van deze kunststof hottub die voldoet aan uw wensen.

Bekijk onze 6 verschillende Nørtubs

Vikatub kunststof hottub

De Vikatub is een complete houtgestookte kunststof hottub. Hier hoeft u niks meer aan te veranderen. Met zijn robuuste uiterlijk brengt deze hottub niet alleen dat rustmoment dat u zo nodig heeft, het staat ook nog eens stoer in uw tuin. U kunt bij de Vikatubs hottubs kiezen tussen een model met een interne of externe kachel. Aan de Vikatub komt geen elektriciteit te pas. De Vikatub is simpelweg genieten en  ook nog makkelijk in gebruik.

Bekijk de Vikatubs hier

hot tub kunststof

Kunststof hot tub

Onze Kunststof hottubs zijn laag over laag opgebouwd, waardoor deze zeer sterk zijn! Het kunststof is afgemaakt met een speciale gel coating, waardoor u geen aanslag krijgt van chloor of water. Een leuke eigenschap van de gel coating is dat deze naar kleur is aan te passen. Zo kunt deze glasvezelversterkte hottub in alle kleuren bestellen en precies aanpassen aan uw tuin. Ook is het materiaal licht flexibel, zodat u geen kans op breken heeft! De kunststof hottub heeft dan ook verschillende voordelen ten opzichten van een houten hottub. Doordat de binnenkant één geheel is heeft u geen kans op lekkage.

Dit kan bij een houten hottub wel voorkomen vanwege het hout dat kan krimpen. Ook is kunststof gemakkelijk schoon te maken en zeer stevig, omdat het versterkt is met glasvezel.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op het ontspannen.

De maten van de kunststof hot tub

Er zijn veel verschillende formaten kunststof hottub verkrijgbaar bij Welvaere. Wij starten met een knus model voor 2 personen met een inhoud van 800 Liter. Hiermee gaan we door tot een groot model met 2300 Liter voor 16 personen waarin iedereen kan aansluiten. Hiertussen zijn verschillende formaten kunststof hottubs met interne kachels of externe kachels. Hierdoor is er altijd wel iets wat perfect bij u past. Wilt u advies over het formaat van uw hottub? Neem dan contact op met onze klantenservice.