Hoe ga jij jouw Valentijn verrassen morgen?

Valentijnsdag… de dag van liefdesbetuigingen, zoetsappige cadeautjes, rode rozen en handgeschreven kaartjes… de dag van de liefde. Natuurlijk mogen we elke dag aandacht geven aan de liefde, maar op Valentijnsdag wordt het ons wat makkelijker gemaakt. Wacht even! Makkelijker gemaakt?  Is dat eigenlijk wel zo? Het is namelijk niet niets om elk jaar weer een origineel cadeautje voor je geliefde te bedenken…

Die hartjesballonnen, knuffeltjes die ‘I love you’ roepen en kaartjes voor de bios kun je na een aantal jaar toch wel een beetje afgezaagd noemen – als niet eerder.

Maar wat is dan nog wel origineel vraag je je af? Je hebt geluk! Want niet alleen zijn wij bij Welvaere experts in houtgestookte wellness – we weten ook alles af over romantische date nights! Wij hebben namelijk het beste ingrediënt voor een intiem avondje: de hottub.

En die kennis delen wij natuurlijk graag met je. Lees hieronder alles om de perfecte Valentijnsavond te creëren!

De Welvaere Valentijn tips

Hottub led verlichting

Creëer de ultieme romantische ambiance

Laat de romantiek door de kamer (en achtertuin) stromen! Vul het huis met brandende kaarsjes, schattige lampjes en de welbekende bloemblaadjes. Vergeet vooral de achtertuin niet mee te nemen! Met een vuurkorfje of een aantal fakkels tover je de tuin zo om in een idyllisch winterparadijs.

Vergeet de muziek niet!

Vergeet vooral niet om zwoelle muziek op te zetten om het helemaal af te maken – inspiratie nodig? Zet onze ‘Romantic hottub sessions’ playlist  aan via Spotify.

Ook je eigen hottub?

Welvaere hottub date

Trek je mooiste kleren aan

Dat die kleren snel weer uit gaan, hoeft niet te betekenen dat je niet je best kunt doen om er sexy uit te zien! Mannen: stof je mooiste pak af en vrouwen: waar is die jurk gebleven die jou laat stralen? Voel je sexy, zelfverzekerd en haal het beste uit de kast voor elkaar!

Sfeervol diner

Als je heel gemotiveerd bent dan kun je als verrassing uitgebreid koken! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gezellig samen het eten te maken, of lekker makkelijk: wat bestellen. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat je samen de tijd neemt om rustig te eten. Schenk een wijntje voor elkaar in, geniet van het eten en luister naar elkaars verhalen. Je hebt de hele avond nog, so take it slow.

Welvaere hottub date

Scrubje, zeepje, shampootje

Heerlijk gegeten en klaar voor de hottub sessie? Help elkaar om van dat afgestofte pak en die stralende jurk af te komen en spring het warme water in! In de hottub is er niet veel nodig om te genieten, maar wil je het toch een extraatje geven? Leg een lekkere scrub klaar, zeep elkaar in en masseer elkaars haar met heerlijk geurende shampoo. Ook hier geldt: take it slow!

Laat je massage skills zien  

Uitgebadderd? Waarschijnlijk zijn jullie onderhand helemaal loom en ontspannen en wat is er dan lekkerder dan een uitgebreide massage? Verras je Valentijn met je massage skills om de avond helemaal af te maken!

Dus breng dat doosje chocolade maar terug (alhoewel, die kun je natuurlijk alsnog samen opeten), met bovenstaande tips heb je geen excuus meer om de avond door te komen met een standaard cadeautje. Oja, en vergeet vooral niet om de hottub van tevoren aan te steken! Have fun!

tabitha
13 feb 2019
Geschreven door tabitha
Wellness Expert